Wkinl

Hoe je een ei te breken met een hand

Professionele koks maken doorgaans gebruik van een hand te breken als een middel om tijd te besparen. Echter, dit kan een leuke manier om vrienden en familieleden te imponeren ook. Met deze aanwijzingen en een beetje oefening, zult u een meester in geen tijd!

Stappen

Hoe je een ei te breken met een hand. Pick-up een ei en houd het met alle vingers.
Hoe je een ei te breken met een hand. Pick-up een ei en houd het met alle vingers.
 1. 1
  Pick-up een ei en houd het met alle vingers. Uw duim en wijsvinger te houden aan de ene kant, terwijl je tweede en derde vingers drukken op het andere uiteinde tegen de hiel van je handpalm.
 2. 2
  Barst het ei (met een hand) op een rand: meestal de bovenrand van de container die u op het punt om de inhoud kunt plaatsen. U kunt ook barst het ei tegen een vlak oppervlak, waarvan sommige mensen vinden vermindert de kans op het breken, en voorkomt eierschaal oppervlak bacteriën uit het invoeren van de inhoud. Hoe dan ook, zorg ervoor dat het trefpunt is tussen je duim en wijsvinger en de rest van de vingers.
 3. 3
  Gemak het ei los aan beide zijden van de scheur, het houden van uw duim en wijsvinger op dezelfde plaats. Dan scheiden de twee stukken van de schelp.
 4. 4
  Blijf oefenen met uw dominante hand, schakel dan over naar je andere hand. Professionele koks vaak breken eieren twee tegelijk aan voorbereidingstijd gesneden uit recepten die soms een dozijn eieren. Trouwens, als je het kunt doen met beide handen op hetzelfde moment zul je look pretty cool.
 5. 5
  Afgewerkt.

Tips

 • Als een beginner, barst de eieren in een aparte container dan de laatste bowl u waarschijnlijk de eieren inch Op deze manier is het makkelijker om schelpen die in de kom vallen te verwijderen.
 • Als u problemen ondervindt bij de eerste, probeer dan het ei en de voortzetting van de scheur verder rond het ei, waardoor het makkelijker te trekken openen.
 • Soms zoek weg van het ei helpt. Op deze manier bent u niet concentreren te hard en kan het ontwikkelen van uw eigen "touch".

Waarschuwingen

 • Houd een handdoek en ontsmettingsmiddel handig om schoon te morsen. Dit helpt verontreiniging van andere voedingsmiddelen die in contact kan komen met hetzelfde oppervlak te voorkomen.
 • Doe dit niet in winkels voordat je iets koopt de eieren. Deze eieren zijn niet van jou en ze behoren tot de eigenaar en / of de manager van de winkel, zullen ze niet gelukkig zijn en zij zullen u vertellen om de boete te betalen, en / of ze zullen de politie bellen.