Wkinl

Hoe de zorg voor Triops


Dus, wil je de zorg voor de nieuwe partij van Triops je net? Triops lijkt misschien veel eisen voor hen niet te sterven hebben, maar over het algemeen, het is heel eenvoudig. In feite zijn ze makkelijker te verhogen dan Goldfish!

Stappen

Hoe de zorg voor Triops. Vul uw tank met ongeveer 1 liter (1/4 van de gallon) gedistilleerd of gebotteld bronwater (bij voorkeur gebotteld bronwater).
Hoe de zorg voor Triops. Vul uw tank met ongeveer 1 liter (1/4 van de gallon) gedistilleerd of gebotteld bronwater (bij voorkeur gebotteld bronwater).
 1. 1
  Vul uw tank met ongeveer 1 liter (1/4 van de gallon) gedistilleerd of gebotteld bronwater (bij voorkeur gebotteld bronwater). Zorg ervoor dat het water is tussen de 23 en 29 graden Celsius of tussen 75 en 80 graden Celsius en er is een licht voor het toevoegen van de eieren. Leg een stukje zwart papier achter de tank. Als u een kit gekocht en het kwam met afval (eieren), volg de instructies en voeg deze toe.
 2. 2
  Roer in je pakje Triop eieren en wacht minstens 18 uur. Na deze tijd, goed kijken naar de tank. Je moet in staat zijn om kleine witte vlekjes zwemmen over de zwarte achtergrond te zien. Sommige van deze zijn uw Triops! De andere wezens (Fairy Shrimp, Cyclops, watervlooien enz.) zal waarschijnlijk worden opgegeten door de Triops, dus maak je geen zorgen.
 3. 3
  Wacht nog 3 dagen nadat de meerderheid van de Triops zijn uitgekomen. Na deze wachttijd, kunt u de temperatuur van het water te verhogen tot 25 graden Celsius (77 graden Fahrenheit) en hebben ze op een dag / nacht schema. Voed ze het voedsel de kit je gaf of gebruik tropische vissen pellets, geen goudvis pellets. Plet ze tussen twee lepels, voeg dan de helft van deze aan de tank.
 4. 4
  Blijven voeden een keer per dag tot ze 5 dagen oud, dan eet ze 2-3 keer per dag. Bij 7 dagen en dan, ze voeren een volledige pellet aan elke Triops 2-3 keer per dag. Blijven voeden totdat ze niet meer eten, dan nemen de overtollige voedsel dat ze niet eten.

Tips

 • Zet in wat zand of kleine steentjes na 11 dagen met uw Triops zodat ze kunnen graven en leggen eitjes in het substraat, maar je hoeft niet als ze 10-30 eitjes per dag leggen moet!
 • Als u geen gedistilleerd water te gebruiken, geen paniek! Leaving leidingwater in een open container blootgesteld aan de lucht gedurende 24 uur zal het meeste chloor verdampt. Dit is wat aquariumbewaarders noemen "verouderde leidingwater". Echter, kraanwater is nog steeds niet zo goed een optie als gedestilleerd water of andere gebotteld drinkwater, want het heeft meer mineralen (zie rubriek "Waarschuwingen" hieronder).
 • Het voeden van uw Triops kleine stukjes bevroren wortel, garnalen, bloed wormen, of vis zal ervoor zorgen dat ze groeien sneller en groter.

Waarschuwingen

 • Triops kan bevruchten. Ze zijn niet echt een exacte geslacht, hetzij. Dus je zou kunnen zien wat roze gekleurde eieren ergens in de tank!
 • Probeer gedestilleerd of bronwater te gebruiken. * Geen kraanwater gebruiken als gemeenten chemicaliën zoals fluoride en chloor toe te voegen. Hoewel dit goed is vanuit het oogpunt van een mens, het is niet voor Triops!
 • Een ander groot probleem met kraanwater uit sommige plaatsen is de opgeloste mineralen die het kan bevatten. Deze zouten kunnen een mengsel van calcium, magnesium en natrium met minder hoeveelheden van andere mineralen zijn. Deze zijn bewezen om broedeieren te verminderen in Triops. Bij het kiezen van water, is het raadzaam om water die zo zuiver mogelijk en vrij van bacteriën te verkrijgen. Er zijn nu veel drinkwater beschikbaar die relatief zuiver. Gewoon verwijzen naar het label flessen om uit te vinden wat er in zit en degenen die geen chloor, chloramine of ozon bevatten te vermijden.

Dingen die je nodig hebt

 • Triop eieren
 • Tank (2 liter is goed, 1/2 liter zijn best)
 • Gedistilleerd water of bronwater
 • Tweede tank (voor reiniging)
 • Reinig tank ten minste eenmaal per week
 • Triop voedsel
 • (Optioneel) planten (geen plastic planten maar echte waterdieren zijn) Triops zullen zich voeden uit planten als ze verhongeren. Planten zijn net als een 24-uurs saladebar voor de Triops.