Wkinl

Hoe de zorg voor zee-apen

Het is een geweldige activiteit voor mensen van alle ages.They zijn zo rustig en klein.

Zee apen zijn geweldig eerst huisdieren voor kinderen, en ze zijn leuk en leerzaam. Ze groeien tot ongeveer een halve centimeter in omvang, maar hoeft alleen een keer per week.In andere woorden te worden gevoed, ze zijn geweldig! In feite hebben zij wetenschappelijk bewezen om stress te verminderen in de meeste mensen! Wil je zien of ze werken? Dan ga kopen een kit en volg de instructies in de handleiding of de hier gegeven.

Stappen

Hoe de zorg voor zee-apen. Vul de tank met 10 gram van gedistilleerd water of flessenwater.
Hoe de zorg voor zee-apen. Vul de tank met 10 gram van gedistilleerd water of flessenwater.
 1. 1
  Vul de tank met 10 gram van gedistilleerd water of flessenwater. Geen kraanwater, omdat het dingen giftig voor de kleine jongens bevat.
 2. 2
  Giet in de waterzuiveraar (het pakket met de 1 erop) meegeleverd met de set. Laat ze op een koele en droge plaats voor 24 uur.
 3. 3
  Zet de levende zee aap eieren in de tank, roer er dan heel voorzichtig met het opgenomen voedsel stok. Het uitbroeden tijd van de Sea-Monkeys varieert afhankelijk van de plaats, habitat en de acties van de eigenaar. Kijk naar de grafiek voor broedeieren tijden afhankelijk van de temperatuur.
 4. 4
  Iedere 24 uur beluchten (met de miljoen-bubble luchtpomp of de aqua-lijn als u niet beschikt over de bubbelaar eerder genoemde) de tank water. Of als u niet een luchtpomp moet gewoon een container groot genoeg om nodig Houd al het water en giet de zee aap water heen en weer 4-5 keer. Voor andere (en betere) voedingsmiddelen en andere Sea-Monkey accessoires kun je ze online kopen. Gewoon niet kopen die kristallen die de "zee apen spelen", ze komen te zitten onder de toenmalige en stik!
 5. 5
  Na vijf dagen van het toevoegen pakket # 1, voer je zee apen groei eten met het smalle uiteinde van het voedsel maatlepel. Kunt u ze weer te voeden in een week, dan in een andere week. Daarna kunt u ze voeren om de andere dag!

Tips

 • Niet in paniek raken als je algen groeien. Dit is goed! Algen legt meer zuurstof in het water en biedt ook een goede snack voor uw apen. U kunt wegwissen algen met uw vinger of een wattenstaafje.
 • Voor de liefde van alle dingen die verband houden met Sea-Monkeys, GEBRUIK GEEN TAP WATER! Sommige van de dingen in leidingwater zijn als giftig voor Sea-Monkeys als Koolmonoxide is voor ons.
 • Nooit Sea-aap diamanten wanneer uw zee-apen zijn nog maar baby's omdat uw Sea-apen kan komen te zitten onder de diamant en zij zullen stik!
 • Als het water in de tank verdampt ongeveer 5 centimeter, zet dan wat flesjes water in een pot, 24 uur wachten, dan giet het in de tank.
 • Met Sea-Monkeys, het is altijd locatie, locatie, locatie. Zorg ervoor dat ze indirect zonlicht (zo veel dus algen groeit, maar dat je Sea-Monkeys krijgt niet gaar). Als je niet kan bieden dit, gebruiken een plant licht. Probeer ook het verstrekken van een "back-up" licht in het geval van stroomuitval.
 • Sea apen beste doen als je ze in het licht, maar geen direct zonlicht. Vergeet niet, we zijn niet proberen om te dienen tot gekookte garnalen!
 • Als ze niet komen binnen 24 uur, het water is waarschijnlijk te koud.
 • Gebruik nooit zeep of bleekmiddel bij het schoonmaken van de tank. Alleen water.
 • Volg uw Sea Monkey kit richtingen. Dit zal helpen.
 • Als u vragen hebt, kijk door de FAQ op de Sea-Monkey website en als uw vraag niet is beantwoord, e-mail uw vraag aan de Sea-Monkeys site, ze zullen hun best doen om te helpen.

Waarschuwingen

 • Ze niet overvoeren.
 • Ze zijn erg klein en je moet misschien een vergrootglas om ze te zien totdat ze groter.

Dingen die je nodig hebt

 • Sea Monkey kit/10 onskruik
 • Gedistilleerd water of flessenwater