Wkinl

Hoe te boeken oorbellen te maken

Boek oorbellen maken een grote gift voor iedereen wie houdt van te lezen, inclusief uzelf. U kunt uw eigen maken in een kwestie van uren en uw status uit te drukken als een boekenwurm of je geloof in geletterdheid. Gebruik deze stap-voor-stap handleiding om te beginnen, en klik op een foto voor een vergroting.

Stappen

Hoe te boeken oorbellen te maken. Knip twee rechthoeken van karton, elk 1 inch (0,5.
Hoe te boeken oorbellen te maken. Knip twee rechthoeken van karton, elk 1 inch (0,5.
 1. 1
  Knip twee rechthoeken van karton, elk 1 inch (0,5 cm 2) hoog met 1,75 inch (4,5 cm). Gebruik een of papiersnijder aan de randen plein en recht te krijgen. Dit zal de structuur te bieden voor de cover van je boek.
 2. 2
  Zoek het midden van elke rechthoek en markeer deze van boven naar beneden met een potlood. Houd een liniaal op de tweede regel, en maak tikken 1/16e "(1.5mm) weg aan elke kant. Score de lijnen aan weerszijden van het centrum van boven naar beneden, met behulp van een lege balpen of een bot map.
 3. 3
  Vouw het karton langs de ingesneden lijnen om de covers voor je kleine boek vormen. Niet vouwen langs de middenlijn.
 4. 4
  Knip uw pagina's. Cut zestien rechthoeken van gewone printer papier, meet 7/8 "(22mm) lang met 1,5" (3,8 cm) breed. Als u toegang tot een papiersnijder hebben het zal helpen om de pagina's zelfs, zoals zal stapelen of vouwen van het papier voor het snijden. (Niet te dik stapelen, hoewel, of je zult moeite moeten snijden. Twee stapels van elk acht lagen lijken redelijk gemakkelijk te snijden, en het maakt niet uit of de pagina's voor een boek zijn iets anders dan de andere.)
 5. 5
  Vouw elke stapel van acht platen in de helft van het midden. Knip de buitenranden, zodat ze weer eens. Deze zullen de bladzijden van het boek vormen.
 6. 6
  Punch-out gaten voor binding. Lijn de centra van de pagina's met de centra van de deksel karton. Leg het boek plat te openen met de kap omlaag op een snijmat of een reserve brok schroot karton. Gebruik een punaise drie gaten steken in de rug, door het midden van de pagina. Doe dit voor beide boeken.
 7. 7
  Rijg een naald-en leg een knoop met enkele witte draad of dun touwtje.
 8. 8
  Steek naar beneden door het bovenste gat.
 9. 9
  Steek omhoog door het middelste gat.
 10. 10
  Steek naar beneden door het onderste gat.
 11. 11
  Doe een tweede stiksels patroon. Breng de naald terug door het middelste gat, naar beneden door het bovenste gat, etc. Als u dunne draad, wilt u misschien deze figuur-8 patroon doen een paar keer voordat koppelverkoop het af. Lus de draad door zelf aan de achterzijde een paar keer om afhechten de steken, dan trim het overtollige draad.
 12. 12
  Knip uw dekking. Knip twee rechthoeken van de decoratieve stof of papier, 3.25 "(8.25cm) breed en 2" (5 cm) lang. Als er een patroon of graan om de stof of papier, controleren om ervoor te zorgen dat uw rechthoeken parallel lopen met het. Deze zullen worden de covers van uw boeken.
 13. 13
  Centrum een boek op de decoratieve blad met de pagina's wijd open. Houd elke decoratieve deksel samen met het boek dat u gebruikt om het te meten, in het geval ze zijn iets anders maten.
 14. 14
  Score of licht markeren decoratiemateriaal rond de randen van het boek. Op de foto, is het boek is verplaatst naar de score lijnen.
 15. 15
  Knip de hoeken zoals afgebeeld. Knip bij een ondiepe hoek van de hoeken van de groeven aan de rand. De exacte hoek is niet belangrijk, maar probeer het redelijk symmetrisch te krijgen.
 16. 16
  Midden van het boek op de cover en snijd v-vormige inkepingen zoals rond waar de wervelkolom zal zijn.
 17. 17
  Scoren het decoratief materiaal aan weerszijden van de wervelkolom als u papier gebruikt. De foto toont de omslag klaar om te lijmen.
 18. 18
  Breng een ruime (maar niet slordig) bedrag van naar het midden van het decoratief materiaal en aan de boven-en onderkant flappen. Zorg ervoor dat het op de "back" of "verkeerde" kant van het materiaal, en zorg ervoor om lijm aan te brengen op het gehele gebied, helemaal tot aan de randen.
  • Het helpt om een ​​stukje kladpapier achter als u de lijm aan te brengen, om eventuele die over de randen loopt te vangen.
  • Een lijmstift is een beetje netter dan de vloeibare lijm, maar ook zal werken.
 19. 19
  Plaats het boek op de decoratief materiaal en druk het stevig tegen de achterkant, zorg ervoor dat de randen line-up met de groeven. Vouw de bovenste flappen boven en druk ze stevig aan. Herhaal dit voor de onderste flappen.
 20. 20
  Breng lijm aan de zijflappen en vouw ze in, over de boven-en onderkant flappen. Druk stevig.
 21. 21
  Rijg een koord tussen de bovenste gedeelte van de binding en de kartonnen u gebruikt als basis voor uw dekking.
  • Als alternatief, kon je lijm de string, maar zorg ervoor dat het veilig is.
 22. 22
  Bind een eenvoudige knoop in het koord. Trek het dicht bij het boek, draai dan stevig.
 23. 23
  Draai de knoop naar beneden en snijd het overtollige string.
 24. 24
  Open de ring op de oorbel mount, haal door de lus op het boek, en weer sluiten. Gebruik punttang of sieraden tang zonder tanden. Steek de oorbel mounts, zodat de boeken zullen beide punt naar voren als de oorbellen zijn gedragen.
 25. 25
  Laat de lijm goed drogen voordat u op de oorbellen. Rust een zwaar boek op de top van hen te houden hen gesloten terwijl de lijm droogt.

dan genieten van de oorbel boek je gemaakt!

Tips

 • U kunt dit ontwerp opschalen ongeveer 10 keer om een ​​enigszins normale grootte boek te maken die u gemakkelijk kunt schrijven.
 • Als je deze oorbellen als een geschenk, kijk wat uw beoogde ontvanger draagt. Probeer om de kleuren en stijlen van die persoon passen.
 • Dit is ook een goede manier om een te maken boek of tijdschrift of een schetsboek kunt u schrijven inch Zorg er gewoon voor alles wat een beetje groter.
 • Een ander leuk cadeau is aan een ketting om de oorbellen passen maken.
 • Als deze zijn een geschenk voor een meisje dat je indruk wilt maken, schrijf een beetje liefde verhaal in het boek over jou en haar.
 • Voor een meer compacte oorbel of een rommelige bindend baan, lijm de pagina's dicht te verbergen. Dit kan ook helpen om te voorkomen dat het vangen haar.
 • Snijden van weefsel op de bias (diagonaal) helpt af te schrikken rafelen. Zo heeft een royale toepassing van lijm rond de randen.
 • Je zou in plaats daarvan koopt kleine boeken die voor pop-huizen te maken in de oorbellen als u niet wilt dat uw eigen boekje te maken.
 • Kijk rond voor materialen te hergebruiken voor dit project. Een doos cornflakes of andere verpakking werkt goed voor de cover. Zie ook als u een stukje stof of decoratief papier zweven rond die je zou kunnen gebruiken voor de cover, ook.
 • Controleer hoe je pure decoratief papier of stof is, vooral als het heeft lijm erop. Als u gebruik maakt van een doos cornflakes of ander bedrukt papier voor het karton, probeer lijmen een kleine steekproef van de decoratieve materiaal om een ​​gedrukte deel van het karton en zie wat laat door. Als er een probleem is, gebruik maken van de gewone kant van het karton als de buitenkant.
 • Als uw beoogde ontvanger geen oorbellen dragen, probeer dan het maken van een enkel boek op deze manier als een vakantie ornament of ketting. Als ornament, kunt u vergroten de hele zaak een beetje.
 • Als je niet kunt finesse stikken een klein bindend als dit, probeer het nieten. nieten, zodat de rechte kant van het nietje gaat aan de buitenkant en de haakvormige delen zijn binnen, in de buurt van de pagina's. Zorgvuldig line-up het nietje en de pagina's zo gaat het door het centrum. Twee nietjes moet genoeg zijn.
 • Je kan ook een tekstverwerker of een pagina-indeling programma gebruiken om de tekst te maken in zeer kleine letters. Het is misschien gemakkelijkst zijn om een ​​tafel raster maken met cellen van dezelfde grootte als uw pagina's en typ vervolgens in het net. Om het afdrukken te krijgen aan beide zijden van de pagina's, duplex ze met een duplex printer of kopieermachine, of gewoon af te drukken op beide zijden van een pagina.
 • Kies een patroon voor uw decoratieve materiaal dat op een schaal met het boek. Deze boeken zijn een centimeter lang, dus een 12-inch bloemmotief is waarschijnlijk niet de beste keuze.
 • Je kan deze oorbellen door iets te schrijven in kleine schrijven in het boek, of zorgvuldig steken in een favoriete medaillon-sized foto of twee. Oefen op een kladje om uit te vinden hoe klein je hebt om te schrijven wat je te zeggen hebt. U kunt vinden dat een of twee woorden een pagina vult.

Waarschuwingen

 • Als je het maken van deze als een geschenk, zorg ervoor om te controleren of de ontvanger heeft gaatjes in de oren.
 • Zorg ervoor dat uw vingers zich niet achter de naald als je steek de binding.
 • Om gaten in de pagina's en het terug te zetten, plaatst u deze tegen een object dat het kan ondersteunen, maar neem een ​​klein gaatje. Een stukje karton of een oud tijdschrift zijn beide goede keuzes. Heeft het project in uw vingers om gaten te prikken niet vasthouden. U kunt ook een klodder sticky-tack of blauwe tack op de tafel te boren zich in, om te voorkomen dat het indrukken van de naald door vingers of krassen op de tafel. Zet gaten in de pagina's en de bekleding afzonderlijk als je nodig hebt om.
 • Gebruik een schaar, X-acto messen, en papier kotters veilig. Bedek je X-Acto mes wanneer niet in gebruik, en nooit naar u toe te snijden.
 • Aangezien deze oorbellen zijn meestal gemaakt van papier, voorkomen dat ze nat.

Dingen die je nodig hebt

 • Een stuk stevig (maar niet gegolfd) karton, zoals een doos cornflakes, de achterkant van een notebook, of een stuk karton uit junkmail gedrukt op zwaar papier. Een stijve index kaart of oude visitekaartje kan ook werken.
 • Een vel normaal, wit printer papier
 • Een stuk van decoratief papier of dunne stof
  • Probeer de sectie plakboek van een ambachtelijke winkel voor prachtige decoratieve papieren. Cadeaupapier en origami zijn ook goede mogelijkheden.
 • Een stukje dun touw of koord om uw decoratieve papier of stof past.
 • Oorbel mounts, naar keuze
 • Een lijmstift of lijm
 • Schaar
 • Papiersnijder (optioneel)
 • X-Acto mes (optioneel)
 • Naald en draad
 • Vingerhoed (optioneel)
 • Push pin / punaise (optioneel)
 • Scoren werktuig (stylus, balpen, zonder inkt, vouwbeen voor bookmakers)
 • Punttang of sieraden tang zonder tanden
 • Een snijmat of ander object te snijden tegen. Karton en oude tijdschriften werken allebei goed.