Wkinl

Hoe maak je een hobo spin identificeren

De Hobo Spider is een recente introductie in de Pacific Northwest. Betrokken bij talrijke gevallen van necrose, de Hobo Spider is de minst bekende van de gevaarlijke spinnen in de Europa. De twee andere gemeenschappelijke spinnen die een bedreiging voor de gezondheid in de Europa vormen zijn de Black Widow en bruine kluizenaar. De Black Widow is gevestigd in elke staat, maar de bruine kluizenaar is alleen te vinden in het zuiden en delen van het zuidwesten. Krijgen veel minder aandacht, de Hobo Spider, ook bekend als de Agressieve House Spider (Agressieve is een onjuiste vertaling van het Latijnse woord agrestis wat betekent veld, verificatie bij de CDC.) Breidt zich snel uit haar assortiment en omvat nu een groot deel van de Pacific Northwest en zelfs delen van Canada.

Stappen

Hoe maak je een hobo spin identificeren. De grootte van de spin.
Hoe maak je een hobo spin identificeren. De grootte van de spin.
 1. 1
  De grootte van de spin. Hobo spiders nooit groeien tot meer dan 2 centimeter in beenspanwijdte en zelfs exemplaren van die grootte zijn uitzonderlijk. Zo spinnen meer dan 3 centimeter lang (ongeveer de breedte van een dollarbiljet) zijn gegarandeerd niet te Hobo Spiders of andere zeer giftige soorten in de Europa wat dat betreft. Spinnen van een dergelijke grote omvang zal in feite de controle populatie van meer dodelijke spinnen.
 2. 2
  Weet het bereik van de hobo spider. Hoewel de spin heeft een snel groeiende reeks, zal je nog niet vinden de spin zuiden van Noord-Californië of ten oosten van Wyoming vanaf 2008. Vergeet niet dat dit een schatting omdat bereik van de spin wordt verondersteld te worden uit te breiden met een snelheid van 10-20 mijl per jaar, en wegens gebrek aan financiële middelen, er is nog niet veel gecoördineerd onderzoek gedaan naar huidige assortiment van de spin. In 1996 bleek bereik van de spin was gecentreerd in Washington, Oregon, Idaho, en aanzienlijke delen van Montana, Wyoming, en Canada. Er zijn nu verslagen van de spin verhuizen naar Utah en zelfs Colorado. Daarom, als je ergens woont in dit gebied, is er een kans dat de spin is een Hobo Spider.
 3. 3
  Kijk naar de buik, die is het bolvormige deel van de spin achter waar alle benen verbinden. Indien er twee verschillende zigzagpatroon actief in de linker en rechter zijde van de buik, is het waarschijnlijk een Hobo Spider.
 4. 4
  Onderzoek de benen. Als er verschillende ringen rond de benen, is zeker geen hobo spin. De hobo spin heeft gelijkmatig gekleurde poten.
 5. 5
  Zie de hobo spin-website op: http://www.hobospider.org/ en bij: http://bugguide.net/node/view/31446/bgimage

Tips

 • Doden niet elke spin die is geëlimineerd als een Hobo Spider, Bruine kluizenaar, of Black Widow. Absoluut de beste manier om de bevolking van de Hobo Spider, zonder leven in een plastic bubble, controle is op andere spinnen rond. Het meest opvallend is, zal de Hobo Spider prooi vallen aan de Giant House Spider, die zal uitgroeien tot een enorme omvang, veel groter dan elke Hobo Spider. Zoals eerder vermeld, elke spin met een been overspanning groter is dan de breedte van een dollarbiljet in de Europa is bijna zeker dat zij heilzaam zijn. Er is geen manier om elke spin anyways elimineren, dus leef ermee!
 • Als u bent gebeten door een spin, vangen of doden van de spin, maar niet te vernietigen het volledig als spin gehakt vlees niet kan worden geïdentificeerd.
 • Vergeet niet dat er geen manier is om de spin met absolute zekerheid te identificeren. U kunt alleen de mogelijkheid de spin is een Hobo Spider met zekerheid te elimineren. Zelfs wetenschappers die spinnen studeren behoefte aan geavanceerde apparatuur om een ​​100% absolute identificatie te maken.
 • De beet van de Hobo Spider wordt beschouwd als vergelijkbaar met de beet van de bruine kluizenaar betekent dat het vlees rot zou kunnen maken. Echter, sommige anekdotische rapporten suggereren dat gif van de spin is niet zo dodelijk als die van de bruine kluizenaar.

Waarschuwingen

 • Om de kans om gebeten te verminderen, gebruik handschoenen bij het bereiken in elke plaats die je kan zien, vooral oude woodpiles. Om te voorkomen dat het aantrekken van kleding die een spin zou kunnen bevatten, wring de kleding zoals u zou doen als u een handdoek drogen alvorens het op.