Wkinl

Hoe je je knokkels kraken

Cracking je knokkels kan een heel goed gevoel als je handen zijn moe. Het is niet een goede gewoonte, maar voor sommige mensen, het is onderdeel van hun dagelijkse gewoonte. Ook is het goed als je mensen wilt flippen, dan is dat een goede manier, omdat sommige mensen haten het.

Hoe dan ook, lees dan dit artikel, en crack weg.

Stappen

Hoe je je knokkels kraken. Begrijpen waarom je knokkels kraken.
Hoe je je knokkels kraken. Begrijpen waarom je knokkels kraken.
 1. 1
  Begrijpen waarom je knokkels kraken. De ruis wordt verondersteld om gasbellen knallen in de vloeistof in je gewrichten als je ze beweegt gewoon zo. Gezien variërend voegmaten bij verschillende mensen sommige mensen kunnen meer geluiden dan anderen te maken. Sommigen zullen niet in staat zijn om hun knokkels kraken helemaal.
 2. 2
  Knijp je handen, zodat ze in elkaar grijpen (hoe iemand zou houden een gelukkig dobbel bij het ​​spelen van een dobbelspel).
 3. 3
  Plotseling strek je vingers en duw lichtjes in elk gewricht. Dat knopje moeten onmiddellijk een crack te genereren.
 4. 4
  Wachten. Zodra je je knokkels hebt gekraakt, zal het enige tijd duren voor de gasbellen opnieuw oplossen in de gewrichtsvloeistof. Dit voorkomt dat u ze kraken weer meteen.
 5. 5
  Een nog eenvoudiger manier is om eerst een van je handen in een vuist.
 6. 6
  Vervolgens knijp je andere hand rond en duwen.
 7. 7
  Volgende duw net onder de knokkels.
 8. 8
  Tenslotte moet je een pop hoor.
 9. 9
  Sommige mensen kunnen hun knokkels kraken zonder zelfs maar aan te raken. Sommige mensen zijn in staat om dezelfde vinger onmiddellijk kraken nadat ze het al hebben geknald. Dit kan het geval zijn voor u niet, in plaats daarvan wacht 5-10 minuten en crack weer.

Tips

 • U kan een andere methode die betekent wiebelen je vingers over voor leeftijden of typen op een toetsenbord in principe beweeg je vingers en trek al je vingers proberen. Om dit pull doen moeilijk.
 • Je kunt je vingers losjes te verlengen, greep een vinger met de andere hand, buig langzaam vinger naar achteren en trek
 • Probeer het grijpen van een vinger tussen de duim en wijsvinger van de andere hand. Pak de middelste gewricht. Druk op de zowel de wijsvinger en de duim in de richting van de joint op alternatieve kanten, en u een 'klik', niet een diepe 'crack' als knuckle knallen te horen.
 • Neem een ​​hand en zet het op de vinger van de andere hand. Dit is onderverdeeld in drie secties op uw vinger. De bovenkant, het midden en de onderste. Hiervoor kunt u deze methode gebruiken op je bovenste en middelste. Met het houden van de hand, greep de andere kant je wilt kraken met de duim en het middelste gedeelte van de middelvinger. Beginnen te wiebelen links en rechts. Je moet voelen als het gaat om te kraken. Blijf wiebelen totdat het kraakt. U kunt dit ook doen deze methode voor het middelste deel van een vinger.
 • U kunt ook individueel kraken elke vinger, en u kunt vinden kun je een aantal van hen te kraken onder verschillende hoeken. Bijvoorbeeld, probeer het nemen van je vierde vinger met de duim en wijsvinger van de andere hand op de punt en het einde knokkel, vervolgens sterk verdraaien van je weg.
 • Ook kunt u naar beneden hard pushen op het onderste deel van je vinger. Als het de onderkant van je vinger aanraakt, dan moet je een beetje langer wachten.
 • Of u kunt uw handen Interliniëring beweeg je polsen van je weg, waardoor je vingers duwen tegen de toppen van je handen.

Waarschuwingen

 • Er wordt aangenomen dat de "kraken" is de gasontwikkeling wrijving loslaten tussen de gewrichten.
 • Terwijl kraken je knokkels NIET artritis veroorzaken, een medische studie toonde aan dat frequente knokkel crackers leed zacht weefsel schade en aantasting kan een slechte gewoonte worden als overdreven gedaan.
 • Een paar mensen zijn erg geïrriteerd door het kraken van de vingers. Als service, probeer dan niet om dit te doen in de buurt van die mensen.
 • De mensen van wie de handen worden gedraaid, met knoestige vingers zijn waarschijnlijk te lijden aan reumatische artritis. Dit is een aandoening die niets te kraken je knokkels, waarbij uw eigen immuunsysteem begint aanvallen van uw gewrichten, waardoor ontstekingen en schade aan de botten.
 • Als je merkt dat je het krijgen in de gewoonte van het kraken je knokkels herhaaldelijk, proberen te begrijpen waarom en omgaan met die eerste. Frequent knokkel-kraak is vaak een teken van een onderliggende stress of angst.