Wkinl

Hoe je bloedvlekken uit kleding te verwijderen

Bloed vlekken op uw favoriete artikel van kleding? Deze eenvoudige stappen helpen de schade te herstellen.

Stappen

Hoe je bloedvlekken uit kleding te verwijderen. Zodra u merkt dat de advertentie is gekleurd, weken in koud zout water of waterstofperoxide.
Hoe je bloedvlekken uit kleding te verwijderen. Zodra u merkt dat de advertentie is gekleurd, weken in koud zout water of waterstofperoxide.

Nieuwe vlekken

 1. 1
  Zodra u merkt dat de advertentie is gekleurd, weken in koud zout water of waterstofperoxide.
 2. 2
  Wassen als normaal, met zeeppoeder.
 3. 3
  Als vlek is niet verwijderd bij het ​​wassen, volg dan de onderstaande stappen.

Vlekken die al zijn gewassen

Het meest waarschijnlijk, de kleding op dit punt niet meer te repareren, maar je misschien wel geluk.

 1. 1
  Breng een vlek-het verwijderen van spray of vasthouden en goed wrijven.
 2. 2
  Laat het zitten 's nachts, of een minimum van een of twee uur.
 3. 3
  Wassen op de gebruikelijke wijze.
 4. 4
  Als dit niet het volledige werk te doen, maar het moet, vul uw wasmachine up, voeg een bolletje poedervormig wasmiddel en laat kledingstuk te zitten in die oplossing voor een uur of twee.
 5. 5
  Blijven wassen in machine op de gebruikelijke manier.

Tips

 • Onmiddellijk bloed te verwijderen uit een kledingstuk bij het wassen niet zou zijn praktisch (misschien op een sociale gebeurtenis), verwijder het kledingstuk, nat de vers vlek, zet een vochtige doek, handdoek of wad van papieren handdoeken onder onder de vlek en brace het kledingstuk op een zeer stevige vlakke ondergrond. Neem nu een andere vochtige doek, handdoek, of wad van papieren handdoeken en herhaaldelijk slaan het bloed bevlekte gebied met grote kracht. Deze actie zorgt ervoor dat het water in de handdoek het vinden om jet door het kledingstuk te duwen het verse bloed samen met het in de onderstaande handdoek. Een beetje zeep en een sterke vriend kan het proces te versnellen.
 • Zodra u merkt dat de vlek, gebruik dan een vlek remover, zoals Shout en laat deze voor een paar minuten, of als het niet te delicaat, zelfs 's nachts. Dan, was het uit.
 • Beregening bakpoeder, zout en van vlees op de vlek in een half uur intervallen voor het wassen moet de vlek af te nemen. Aangezien het in deze procedure gebruikt werkzaamheden producten om de vlekken te verwijderen door het afbreken van het resterende bloed in de doek, een andere agent die u kunt bedenken die soortgelijke dingen doet om vlees als deze drie producten doen is het proberen waard! Dit systeem is goed omdat je niet hoeft te maken over het bleken van de stof, zoals je zou doen als je gebruikte waterstofperoxide of bleekmiddel.
 • OxyClean, of een ander zuurstof gebaseerde reiniger, zal bijna verwijder alle bloedvlekken.
 • U kunt ook proberen het maken van een pasta van zuiveringszout, van toepassing op de vlek, en hangen in de zon.
 • Veel standaard waspoeders bevatten nu enzymen die helpen om bloedvlekken te ontbinden.
 • Pas op met heet water op een verse vlek, omdat het kan leiden tot het bloed te zetten.
 • Waterstofperoxide kan worden toegepast op de vlek met een pipet maar kan weefsel beschadigen. Verdunnen met 50% water eerst.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met uw stoffen! Herinner dat bloed een eiwit. Als u Tenderizer of andere enzymen gebruiken op dierlijke producten (wol, zijde) je zou breken de vezels.
 • Als u betrokken bij enige vorm van illegale activiteit waarbij het bloed op je kleding hebt, dan is het tegen de wet om deze te verwijderen en de politie niet op de hoogte.
 • Probeer te voorkomen dat met behulp van warm water ten koste van alles. Het toepassen van warmte aan het kledingstuk zal het bloed permanent ingesteld inch
 • U kunt altijd das een overhemd om je middel om eventuele vlekken te dekken totdat u thuis bent.
 • Houd in gedachten dat het bloed nog zal verschijnen onder een zwart licht wanneer bepaalde chemische stoffen worden toegepast.
 • Controleer en isoleren de oorzaak van de vlek om verdere schade te voorkomen. Als je onzeker bent, altijd waren handschoenen tijdens omgang met bloed bevlekte areas.Safe preventieve maatregelen zullen eventuele mogelijkheden van de infectie te elimineren om jezelf van bloed overdraagbare ziekten. Men kan nooit te veilig.