Wkinl

Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken met borax

Enkele methoden om kakkerlakken te elimineren. OPMERKING: Borax is een gif. Niet gebruiken in huishoudens met kinderen of huisdieren.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken met borax. Kant van uw plinten met bromide.
Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken met borax. Kant van uw plinten met bromide.
 1. 1
  Kant van uw plinten met bromide. Ze inslikken en alleen maar op te blazen.
 2. 2
  LAY borax (20 muilezel team wasgoed additief is de minst dure manier om te gaan. Als de borax wordt bestempeld als voorn moordenaar, het kost aanzienlijk meer en is hetzelfde.) Langs uw plinten.
 3. 3
  VERWIJDEREN stopcontact covers en stof binnen de muren met borax. Dit is netter, houdt kinderen en huisdieren uit de borax, en is effectief. Doe de borax in een plastic fles met zachte zijkanten, zoals die gebruikt voor ketchup, schroef het deksel en plaats de punt in de opening naar beneden.
 4. 4
  Label moedig de fles als BORAX! Je wilt niet riskeren inname van deze.
 5. 5
  Herhaaldelijk "puff" de zijkanten van de fles als je de hoek van de punt langs de binnenwand. (Voeg een fan-achtige sweep naar borax verder te verspreiden.)
 6. 6
  Vervang outlet covers.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Vanwege het feit dat sommige eieren daarna uitkomen, moet de werkwijze worden herhaald in drie weken.
 • Borax gestrooid op het tapijt en liet gedurende 20 minuten, daarna grondig gestofzuigd, up zal vlooien en eitjes te doden. Als je huisdieren hebt, zullen ze moeten worden gebaad, terwijl de borax zit, zodat alle vlooien gegooid in een keer. Heeft huisdieren niet baden in Borax! Gebruik een vlo shampoo.

Waarschuwingen

 • Houd alle "motel" soort insecticiden in beveiligde kasten waar huisdieren en kinderen niet kunnen gaan. Beide bijna alles in hun mond!
 • Kakkerlakken eet alles, dus wees ervan bewust dat de kleine deeltjes van voedsel die worden achtergelaten op uw toonbank zal een banket voor wat voorn en zijn uitgebreide familie geworden. Zorg ervoor dat u trek het fornuis en de koelkast uit de buurt van de muren en schoon onder daar ook. Kijk voor elke plaats die voedsel kan hebben gerold. Range toppen kan verheffen, zo schoon onder de top. Broodrooster ovens zijn een andere plek om te controleren.
 • Houd al deze items uit de buurt van huisdieren en kinderen. Als je hebt kruipende baby's, geen gebruik maken van bromide of borax langs plinten. Stof binnen de muren.

Dingen die je nodig hebt

 • Borax, plastic dispenser fles, schroevendraaier, permanent marker op het etiket fles.