Wkinl

Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken door breeuwen

Laat kakkerlakken hebben hun ruimte, maar houd ze uit de jouwe!

Stappen

Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken door breeuwen. Verdelgers alleen zal niet helpen, en hun producten zijn niet goed voor je.
Hoe zich te ontdoen van kakkerlakken door breeuwen. Verdelgers alleen zal niet helpen, en hun producten zijn niet goed voor je.
 1. 1
  Verdelgers alleen zal niet helpen, en hun producten zijn niet goed voor je. De ongediertebestrijding jongens en gebouw opzichters willen komen en "bom" je spullen. Laten we eens kijken, waardoor de resten van giftige bug doden waas over uw meubels, vloeren, wanden en speelgoed doet pijn die - de bugs die leven verborgen in andere ruimtes, of de mensen die gebruiken en raak het spul? Zeg gewoon nee tegen "bombarderen" kakkerlak.
  • Om dit probleem echt genezen, moet je in een plaats waar je gaat om te verblijven voor een tijdje. Als u alleen zal er voor een maand of twee, misschien wil je gewoon naar een andere plek te vinden. Anders is het geen arbeid of kosteneffectief.
  • Dit werkte voor ons. We verlost van 100% van de kakkerlakken in ons appartement zonder bloot onszelf of onze kinderen aan giftige pesticiden. Niet meer controleren mijn kinderen in de nacht en het zien van een gigantische zwangere een kruipend over het hoofdeinde (Gut reactie: Kill Kill Kill!).
  • We gebruikten de barrière methode. Het is misschien niet 100% effectief in het voorkomen van zwangerschap, maar het werkt verdomd goed voor bugs. Kortom, kakkerlakken leven in de muren. Mensen niet, dus hebben we besloten om niet te schelen als ze dat deden. We ze gewoon gestopt coming out naar onze kant van het appartement (buiten de muren). Laten we beginnen!
 2. 2
  Thuis, zet een buis van kalefateren in het kitpistool (zie: Wat je nodig hebt). Snij een opening in de punt, en houd het klein, zodat je een goede controle.
 3. 3
  Starten in de keuken. Houd een natte papieren handdoek handig om je hand af te vegen op. Onderzoek uw kasten. Kasten zijn opgehangen aan muren die openingen in hen die je niet kunt zien of verzegelen, zodat verzegelen met kalefateren rondom uw kasten kunnen hebben. Als je een nette baan, zal uw verhuurder niet eens weet dat je iets deed. Ze zullen alleen worden boos op je als je een grote rommelige blob. Vraag om hulp als je nog nooit hebt gedaan. Squirt de kalefateren langs het gewricht, glad het dan met een vochtige vingertop. Veeg het overtollige.
 4. 4
  Het is ook nuttig om een spons en een emmer water bij je te houden. Bevochtig de spons, knijp het uit en lopen de lange zijde langs de vloer (of het oppervlak) waar je gewoon spijkers. Druk niet echt moeilijk - laat de spons houdt een rand. Je zult een dunne, vloeiende lijn hebt als je klaar bent. Wring / rijzen op uit de spons na elke uithaal.
  • Zorg ervoor te kalefateren tussen elke kast doos waar het konten tegen de komende kabinetsperiode. Krijgen ook op de toonbank en controleer de bovenzijde van de kasten en verzegelen het af daar, ook. Kijk in uw kasten en sluit de openingen van de achterwand. Zorg ervoor dat de gootsteen wordt afgesloten om het aanrecht.
  • Als je enige grote gaten (we vonden een kanjer achter een leeg paneel waar ze uit de oude kasten had getrokken) gebruik maken van de uitbreiding van schuim om het te vullen. Dat spul is lelijk, dus als het wordt blootgesteld, maken een plan om de ruimte die er beter uitziet dan het schuim te vullen.
  • Een geheime opening van de kakkerlakken weten, maar je hoeft niet is de kloof tussen het aanrecht en de kast kast aan de onderkant. Haal al je spullen en kalefateren dat kindje goed! Doe alle kasten aan alle kanten in je hele keuken.
 5. 5
  Nu moet je een uitputtende zoektocht doen. Kruipen langs de randen van al uw kamers. Overal een muur ontmoet een vloer, plafond, vensterbank, deurpost of bekleding punt moet worden caulked. Dit kost tijd, en een heleboel kalefateren. Als je twijfelt, kalefateren het.
 6. 6
  Switchplate covers - hier is waar je wilt misschien een verdelger bellen. Er zijn speciale aas een verdelger heeft toegang tot dat van een gewoon persoon niet. Voordat u opstijgen alle switchplate covers en verzegelen om hen heen, kan de verdelger plaatsen aas binnen de muren. Vertel hen om te zetten in een stuk, omdat het moeilijk zal zijn om terug te krijgen onder er als je klaar bent. De aas kakkerlakken ga terug naar het nest, sterven, worden gegeten door anderen en doden ten minste een aantal van hen ook. Een geruststellende gedachte.
  • Nadat u het aas probleem, elke switchplate en uitlaat klep van elk type heb opgelost moet worden afgenomen worden, gebreeuwde rond de binnenrand en stak weer op (veeg eventuele extra die druipt van). Je zou denken dat ze door het uitsteeksel openingen op een stopcontact komt, maar er is niet echt veel toegang. U kunt gebruik maken van de plug covers als dat je dwars zit.
 7. 7
  Gevallen of akoestische plafonds zijn de moeilijkste om te repareren als de akoestische tegel heeft grote gaten erin (potlood gum grootte, bijvoorbeeld). Wilt u misschien de essen soort vervangen, of iemand inhuren om gipsplaten modder zweven over het en schilderen. Vraag uw verhuurder om het te doen, of in ieder geval om toestemming als je een huurder. Dit type worden meestal gelijmd aan het plafond en kan asbest hebben dus het is beter om ze niet te pull-down.
  • Als de vezelige akoestische tegels niet gaten in hen hebben, ofwel verf de hele zaak af te dichten tussen de panelen en de metalen opknoping strips, of een lift elk paneel, kalefateren omheen en zet het terug naar beneden.
 8. 8
  Vervolgens doe het sanitair. Dit is erg belangrijk, omdat kakkerlakken hebben water zelfs meer dan ze voedsel nodig hebben - ze hebben nestgenoten voor dat! Zorg ervoor dat uw bad is rondom caulked, zelfs op de top van de muur surround. Kalefateren lacunes in de specie als u tegels. Bukken en kalefateren rondom de basis van uw toilet. Trek de dunne metalen flenzen van de muur waar de leidingen komen door en rond de leidingen te. Kalefateren rond de kast of rond het zinken zelf als deze is opgehangen aan de muur.
 9. 9
  Als je lucht hitte hebben gedwongen, til de vent covers en kalefateren of schuim rond de opening. Zorg ervoor dat je ruimte te laten voor de vleugel kaft om terug te gaan, en niet blijven steken in de kleverige kalefateren. Als uw leidingen lijken om hiaten in hen binnen in de muur waar je niet kan bereiken hebben, zou kakkerlakken in staat zijn om toegang te krijgen. U kunt een aantal doek vast onder de vent om te voorkomen dat het krijgen inch Een hete lijmpistool nuttig want dat zou zijn. De schermen zouden moeten regelmatig worden schoongemaakt.
 10. 10
  Het laatste wat we moesten doen was vullen zeer kleine openingen tussen de hardhouten vloerdelen. Een vloer persoon zou niet dit, maar een persoon die wil de bugs verdwenen zou!
 11. 11
  Hou je ogen open. Als je ze ziet, volg ze en ontdek waar ze vandaan komen inch Vrij snel ze zal weg, weg, weg. We woonden boven een groep van vrijgezellen die niet schelen. De verdelger zei dat het was een van de slechtste plekken die hij ooit had gezien, maar we hadden nul fouten. Hij was onder de indruk. Overwinning voor onze kant!

Tips

 • We hebben ze niet in onze omgeving, maar als je dat doet, bent nauwsluitende scherm deuren en ramen nodig. Zorg ervoor dat de openingen af ​​te dichten rond een raam A / C unit.
 • Je hebt nu gevuld elke mogelijke opening van een voorn kan doorkomen. Grondig schoonmaken van alle resten die zij hebben achtergelaten, omdat je weet dat ze zal niet terugkomen.
 • Houden met de recycling, afval, gerechten en rommel. Je wil geen vluchtelingen die een manier om het opstarten van een kolonie op de binnenkant vinden.
 • Voordat we het probleem genezen, vertelden we onze kleuters dat de bugs die we in ons huis waren grote mieren, een sociaal aanvaardbare bug. Op die manier hebben we niet hoefden te ineenkrimpen als ze trots vertelde de voorschoolse leerkracht over de grote bug ze gevonden. Ik wil nooit zogenaamde mieren opnieuw te hebben - en je moet ook niet. Het was zo'n goed gevoel - zoals het stoppen van de horde van de Visigoten van een invasie. Veel plezier, en gelukkig kakkerlak jacht!
 • Het houden van uw pantry voedsel in containers is een goed idee voor vele soorten ongedierte, en alleen voor je eigen gemoedsrust. Ik werd een Tupperware Lady voor een tijdje om een ​​korting te krijgen op hun keuken opslag spullen ("Modular Mates").

Waarschuwingen

 • Breeuwen in kakkerlakken niet het probleem weg.

Dingen die je nodig hebt

 • Je hebt een kitpistool nodig hebt van een ijzerhandel. Dit is geen elektrisch gereedschap en het kost minder dan tien dollar.
 • U zult een heleboel kalefateren nodig. Ik verkies de heldere, overschilderbaar silicium type dat niet te stinken. Ze verkopen het door de zaak, en het is goedkoper op die manier. Je zult moeten badkamer rated kalefateren (lees het etiket) te kalefateren rond waterleidingen en sanitaire voorzieningen. Je hebt een stanleymes nodig om de buizen en een grote spijker te openen om de opening tussen twee banen te dichten.
 • U zult waarschijnlijk moeten een paar blikjes expanderend schuim. Verkrijg de lage-expansie type, omdat dit spul is gek! Gek lelijk ook, dus als je werkelijk gaten in uw muren, je materiaal nodig hebt om ze correct te repareren.
 • U kunt ook een hete lijmpistool, lijm, en een kleine hoeveelheid doek nodig.
 • Emmer
 • Spons