Wkinl

Hoe zich te ontdoen van de brand mieren

Brand mieren (ook bekend als rode mieren of geïmporteerde rode mieren brand) zijn niet alleen vervelend, maar ze gevaarlijk voor de mens en huisdieren kunnen worden. Brand mieren zijn een verwoestende probleem in veel delen van de wereld, en ze kunnen infiltreren binnen-en buitenlocaties. Dit artikel zal u tonen hoe u verschillende methoden gebruiken om zich te ontdoen van brand mieren, zowel binnen als buiten het huis.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van de brand mieren. Zoek de mieren en de mierenkolonies.
Hoe zich te ontdoen van de brand mieren. Zoek de mieren en de mierenkolonies.
 1. 1
  Zoek de mieren en de mierenkolonies.
 2. 2
  Houd familieleden of huisdieren toegang tot het gebied, zoals brand mieren zijn agressief en zal mensen en dieren aan te vallen.

Binnen in de woning

 1. 1
  Lokaliseren punt van binnenkomst de mieren 'in uw huis, zodat u het later verzegelen. Voorkom dat de leden van uw gezin, inclusief huisdieren, de toegang tot dit gebied.
 2. 2
  Solliciteer een over-the-counter insecticide ontwikkeld voor gebruik binnenshuis tegen mieren om mieren direct doden. Product van toepassing zijn op de plaats van binnenkomst en de mieren 'trail.
  • Vergeet niet dat sommige commerciële producten bevatten giftige stoffen die schadelijk zijn voor mensen, dieren en het milieu. Indien mogelijk, te kopen milieuvriendelijke producten. Zie Organic brandmier controlemethoden voor de "Texas Two Step Organic Wijze van Fire Ant Controle." Het geeft suggesties voor minder giftige manieren om brand mieren te verwijderen.
  • Testproducten op stoffen, hout, enz. sommige producten kunnen vlekken of schade oppervlakken.
  • Gebruik geen outdoor aas binnenshuis, omdat dit meer mieren zal aantrekken in het huis.
 3. 3
  Zoek de kolonie buiten, als het probleem niet wordt uitgeroeid tot u de kolonie te vernietigen.

Buiten het huis

 1. 1
  Zoek de kolonie (de heuvel zal onmogelijk te missen zijn), en de omheining van dit gebied onmiddellijk. Je moet ervoor zorgen dat de leden van uw gezin, inclusief huisdieren, geen toegang tot dit gebied omdat zij hebben een hogere kans om gebeten zodra ze dicht bij het nest.
  • Vergeet niet om struiken, leidingen, of stoep randen inspecteren als mieren graag hun nesten bouwen in de buurt van structuren.
 2. 2
  Behandel de kolonie (of kolonies) met individuele terp behandelingen of aas. U kunt gebruik maken van over-the-counter insecticiden, of, voor de meer ernstige gevallen, kopen producten van een professional.
 3. 3
  Voor snelle resultaten, gebruik een insecticide dat kan worden opgelost in water (volg de aanwijzingen op de verpakking), uittrekken en de heuvel met het product. U kunt ook gebruik maken van een granulaire insecticide die kan worden toegepast met water. Hoewel deze insecticiden doden de mieren die onder de grond zijn, moet u een tot twee liter insecticide toepassing op elke heuvel om de hele kolonie te doden.
  • Zorg ervoor dat je draagt ​​handschoenen om brandwonden te voorkomen.
  • Volg de aanwijzingen op het insecticide labels. Als je niet genoeg water te gebruiken, zult u niet uit te roeien de mieren, ze zullen alleen maar verplaatsen.
 4. 4
  Als uw brandmier probleem is niet al te urgent, dan kunt u proberen met behulp van aas, omdat ze de controle kolonies, zelfs wanneer de terpen zijn niet zichtbaar, maar het duurt weken om resultaten te zien. Toepassing aas op de grond als er geen regen wordt verwacht voor de komende 24 uur.
  • Toepassing aas wanneer de werknemer mieren op zoek zijn naar voedsel. Om te bepalen wanneer ze op zoek zijn naar voedsel, laat een stuk van voedsel door de heuvel. Als u goed kijkt mieren rond het voedsel binnen 10-30 minuten, beginnen met het toepassen van het aas.
  • Volg altijd de aanwijzingen op de etiketten. Houd in gedachten dat het u zou kunnen nemen 5-10 weken om resultaten te zien bij het gebruik van aas, maar kan deze behandeling duren tot een jaar en is een lange termijn oplossing voor het beheersen van brand mieren.
 5. 5
  Afgewerkt.

Tips

 • Neem contact op met een verdelger als je een serieus brandmier probleem hebt.
 • Een brand mierennest heeft meestal meerdere ingangen, dus zorg ervoor dat u ontdekken en behandelen alle van hen.
 • Als u ontdekt brand mierennesten terwijl uit het lopen in uw stad, voorsteden, platteland of rug land, waarschuwen de lokale autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de biologische bestrijding. Zij mogen niet op de hoogte van de uitbraak en scherp toezicht op de toenemende aantasting van de mieren zullen zijn. Zij zullen ook hun eigen methoden hebben voor het afweren van de mieren.
 • Wereldwijde distributie van de brand mier wordt groter naarmate ze meeliften in de tuin materialen, op hout, in groenten en fruit, enz. Ze zijn gevonden in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en andere landen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw huisdieren zijn niet in een gebied waar er brand mieren; controleren uw huisdier regelmatig om ervoor te zorgen dat hij / zij niet wordt aangevallen.
 • Laat geen kinderen spelen in de buurt van deze mieren. Verwijder alle speeltoestellen, speelgoed en andere voorwerpen als de kinderen niet begrijpen dat ze niet moeten gaan in de buurt van hen. Hek het gebied af, indien nodig.