Wkinl

Hoe voor te stellen aan een vrouw

Voorstellen kan een van de meest onvergetelijke momenten. Maak er een moment dat ze nooit zal vergeten.

Stappen

Hoe voor te stellen aan een vrouw. Als de ouders zijn ouderwets en uw significante andere zou het niet vinden beledigend of seksistisch, zou je kunnen overwegen vraagt ​​haar ouders om toestemming.
Hoe voor te stellen aan een vrouw. Als de ouders zijn ouderwets en uw significante andere zou het niet vinden beledigend of seksistisch, zou je kunnen overwegen vraagt ​​haar ouders om toestemming.
 1. 1
  Eerst denken. Is dit een persoon die je echt wilt de rest van je leven doorbrengen met? Als dat zo is, lees dan verder.
  • U hebt waarschijnlijk al dit al meer dan enige tijd. Het is een grote stap, maar ook een die veel meer zijn al gemaakt. Het belangrijkste is om te weten dat je van haar houdt en beschouwen haar om "de een" te zijn. Noteer of denken door een lijst van alle redenen die je wilt met haar trouwen. Dit is van belang voor het uitdrukken van uw liefde voor haar in het voorstel, alsmede de bevestiging aan jezelf dat je het maken van de juiste beslissing.
  • Vermijd het bespreken van uw plannen te ruim met anderen, omdat het snel kan filteren terug naar haar via via.
  • Psych jezelf voor continue bruiloft gepraat en voorbereidingen zodra je haar hebt gevraagd. Het is nuttig om een ​​idee in je eigen gedachten over de lengte van de tijd die u wilt tussen de betrokkenheid en het hebben, het besef dat ze haar eigen ideeën over dit ook zult hebben.
 2. 2
  Als de ouders zijn ouderwets en uw significante andere zou het niet vinden beledigend of seksistisch, zou je kunnen overwegen vraagt ​​haar ouders om toestemming. Hoewel de toestemming van een vader vraagt ​​wordt door velen beschouwd als ouderwets, heeft het niet uitgestorven juist omdat het is een gebaar dat suggereert dat je haar en haar familie te respecteren en dat je altijd zal zijn attent van haar familie. Het is ook een teken van beleefdheid, en wat familie kan weerstaan ​​dat?
  • Zette haar eerste - is dit iets dat belangrijk voor haar en haar familie zou zijn? Of is het iets dat haar ineenkrimpen zou kunnen maken? Of misschien is ze vervreemd van haar familie. Neem je signalen van uw kennis van haar bestaande situatie en voorkeuren. Je moet haar goed genoeg kennen inmiddels.
  • Een andere moderne draai aan te vragen om toestemming is om dat te doen nadat je hebt voorgesteld. Dit kan een manier om te zorgen dat je vrouw-to-be is de eerste die worden gevraagd, maar ze is zich ervan bewust dat je nog steeds van plan om haar familie recht in de plooi te brengen door te vragen, dit kan ook een goede om samen te zetten om te delen het nieuws. Sommige mensen zijn van mening dat dit de 'verkeerd om', maar het is nog steeds een teken van respect, en eerlijk gezegd, het is jouw keuze.
  • Als het niet mogelijk is om haar vader te vragen, vraag haar moeder.
 3. 3
  Beslissen wanneer te stellen. Het is belangrijk om de timing goed te krijgen, en de timing is eigenlijk alleen iets dat je kunt werken. Het is niet mogelijk om te zeggen dat er een perfecte maal voor te stellen, maar het is belangrijk dat u voorstelt op een moment dat je niet gehaast en als je rustig voelt, gesorteerd, en klaar. Zodra u het voorstel hebt gepland in zo gedetailleerd mogelijk, dan is de tijd zal gelijk hebben. Sommige dingen in gedachten te houden maar:
  • Is er een zinvolle dag aan jullie beiden? Zoals een verjaardag van je relatie of eerste date, of een andere herdenking?
  • Soms is de tijd kiest zelf door puur praktisch, vooral als de twee van u wonen in verschillende steden en komen samen voor een bijzondere vakantie evenement en dit is je enige kans om haar te vragen.
  • Denk aan de tijd van het jaar dat ze wil trouwen. Het is nuttig om haar te vragen of indirect door haar vrienden of familie als er een bepaald seizoen, maand, of de lengte van de tijd dat ze wil worden betrokken, om de bruiloft te plannen zonder het gevoel overweldigd of gehaast.
  • Voorstellen op speciale feestdagen of verjaardagen heeft voordelen en nadelen. Aan de ene kant kan deze dagen de gelegenheid zinvoller te maken, vooral als familie wordt verzameld rond of is het een tijd van grote vreugde. Aan de andere kant, je zal altijd deel uw voorstel date met de datum vakantie, als u wilt uw betrokkenheid date te vieren, kan dit maakt het gevoel minder onpersoonlijk voor sommigen, terwijl het voor anderen, het is een geweldige manier om te onthouden!
 4. 4
  Bepaal waar u zal voorstellen. De plaats en de sfeer van het voorstel zal voor altijd herinnerd worden en het belangrijkste om te onthouden is dat je de belangrijkste schepper van de sfeer! Uiteraard kunt u absoluut nergens voor te stellen, maar het helpt om een ​​plaats die zinvol zijn voor jullie beiden zal zijn en waar je je comfortabel, rustig, en natuurlijk kan voelen kiezen.
  • Waar zijn haar favoriete plekken? Heeft het houden van het strand, zonsondergang, hoge gebouwen, bruggen, stadsgezichten, natuur, enz.? Of misschien had ze een prive-screening in de plaatselijke bioscoop waarderen?
  • Wat is de praktijk? Hoe harder je probeert om een ​​speciale gelegenheid te creëren, kan het meer dingen verkeerd gaan. Soms is het gewoon makkelijker om zich te concentreren op wat u weet zal werken en zal worden gewaardeerd door jullie beiden.
  • Denk aan romantische plaatsen zoals het strand, een botanische tuin, een beroemd restaurant met een prachtig uitzicht, een overdekte brug, een picknick, enz.
  • Denk aan de dingen die de twee van jullie liefde samen doen. Misschien kan dit dienen als een bron van inspiratie, zoals het voorstellen als je uit kamperen, vissen, zeilen, wandelen, fietsen, het bijwonen van een sportevenement, het reizen ergens, etc.
  • Reserveringen maken als dat nodig is. Als je ergens bent voorstelt als een restaurant waar je moet in staat zijn om de beste tafel, enz. te krijgen, moet u het goed van tevoren te reserveren.
 5. 5
  Bepaal hoe u zal voorstellen. Als je eenmaal hebt besloten het wanneer en het waar, de intieme details van het hoe nood overweging. Uiteraard is er de ring om te produceren, maar wat andere elementen wil je toevoegen in de mix te maken dit een bijzonder memorabele en maak romantische gelegenheid voor haar? Houd in gedachten dat de manier waarop je voorstellen zal worden verteld door haar vele malen, dus zorg ervoor dat het is goed! Er zijn vele mogelijkheden en het is helemaal aan jou wat je doet, maar om wat inspiratie, hier zijn enkele suggesties:
  • Probeer de traditionele vormen. Buig neer op een knie, neem haar hand in de jouwe en haar vragen om je trouwen. De schoonheid van dit gebaar is dat het universeel is erkend dankzij de films, en het kan overal worden uitgevoerd. Gewoon rekening mee dat als er andere mensen rond, zullen ze afluisteren zijn (kindly!), zodat hun belangstelling en steun verwachten.
  • Denk na over dingen die de gelegenheid zouden vergezellen, zoals een kwartet spelen van een melodie of een serenade, of een klein vuurwerk, enz. Dit soort extra's zijn niet nodig en ze zullen het budget bloat, tenzij je hebt bereid zijn vrienden te helpen out, maar als het uw soort dingen, ze kunnen toevoegen aan de sfeer.
  • Verberg de ring. Dit is een andere populaire methode voor te stellen die nodig zijn om de ring te vinden, en dan heb je het voorstelt. Plaatsen om een ​​ring verstoppen onder meer in bloemen, chocolade, of een speciale gave. zeker om haar te vragen om de gave op het moment te openen, of u misschien wel wachten leeftijden! En besteden veel zorg niet om het ergens te verbergen dat ze per ongeluk kunnen slikken, dat een grote deuk in de gelegenheid zult zetten.
  • Wees creatief. Als je niet zo traditionele of je bent niet zo enthousiast op het voorstel zelf zeggen, kan er een aantal andere ideeën voor te stellen dat betrekken wat meer planning, maar kan echt onderhoudend evenals bevestiging voor haar dat je bent de maffe vent wil ze de rest van haar leven doorbrengen met. Je kon haar eigen woord puzzel of kruiswoordpuzzel waarin het definitieve antwoord spreuken te bereiden "Wil je met me trouwen? '. Of je zou kunnen hebben een vliegtuig te schrijven op de vraag over de hemel als de twee van u wandelt langs. Misschien gebruiken publiciteit, zoals het afsluiten van een advertentie in de krant dat je weet dat ze zal lezen, of het krijgen van haar favoriete radio-DJ op het voorstel aan te kondigen, of plaats een groot spandoek met de vraag op het over een brug rijdt ze onder elke dag.
 6. 6
  Kijk voor een ring. Vraag haar moeder of beste vriend wat haar ringmaat is. Als je niet weet, krijgen een tijdelijke ring, en dan krijg een ander nadat je voor te stellen, want veel vrouwen, het kiezen van hun eigen ring is de voorkeursoptie.
 7. 7
  Gekleed in uw beste volgens de gelegenheid en de keuze van de plaats. Goed kleden om zeker te zijn dat je bent zo knap en aantrekkelijk kan zijn. Dit is een zeer speciale gelegenheid en het verdient te worden "picture perfect". Ze zal de moeite die je hebt gegaan te waarderen.
  • Uiteraard geldt dit alleen wanneer je van plan bent om voor te stellen ergens elegante en je tijd om vooraf te veranderen. Als je voorstelt op het strand, tijdens een wandeling, of als je parachutespringen bent, gebruik je gezond verstand over wat te dragen!
 8. 8
  Praktijk. Als je gaat voor te stellen, het loont om te oefenen. Praktijk vragen, en de praktijk uitleggen van de redenen waarom je van haar houdt zo veel dat je wilt de rest van je leven met haar doorbrengen. Dit zal u helpen voorkomen dat mond vol tanden als het belangrijkste moment komt.
  • Houd het voorstel eenvoudig, to the point, en uit het hart. Bijvoorbeeld: "Melody, ik hou van je meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken Jij bent de meest doordachte, gul, vriendelijk, en mooie vrouw die ik ooit heb het geluk om te weten moest en ik zou vereerd zijn om de kans te hebben. breng mijn leven met jou. Wil je met me trouwen? '
 9. 9
  Na dubbele controle van alles, ga heen en stellen. Er is geen tijd als het onderhavige om verder te gaan met uw zorgvuldig doordacht plan. Breng haar mee naar "de plaats" en start ontvouwen uw plannen. Zorg ervoor dat u niet geven dingen weg door het aanraken van de ring in uw zak constant, of zeggen gek dingen. Sommige dingen in gedachten te houden post-voorstel:
  • Er kunnen scheuren, schreeuwen, of. Wees niet fazed, deze zijn vrij standaard reacties, zelfs als ze elk idee van wat je gaat doen. Het is niet echt om haar totdat het klaar is!
  • Als ze ja zegt, eindigt het voorstel met een of een.
  • Als ze nee zegt, reageren met begrip en wees niet nukkig. Ze kan tijd nodig hebben om na te denken en een geheugen van uw zuur gezicht en knorrige houding zal een slechte indruk in haar gedachten laten. Wees een gentleman.

Tips

 • "Neer op een knie" oorspronkelijk begonnen als poseren voor heren om hun ultieme respect tonen voor hun bruid te zijn, dat is nogal zoet!
 • Avonden zijn een zeer romantische tijd van voorstellen, maar ze zijn niet essentieel, en voor veel mensen, een overdag voorstel in een prachtige omgeving is net zo romantisch.
 • Praat met haar over. Als je echt denkt dat je samen kan zijn voor de komende 50 jaar, kunt u praten over zaken als huwelijk. Zorg ervoor dat ze wil met je trouwen.
 • Originaliteit is geweldig, maar niet overboord te gaan.
 • Wees niet ongerust als ze zegt "Nee" of "Ik zal erover nadenken" - dit is een grote stap.
 • Hebben haar eruit pikken 3-5 ringen die ze echt zou willen als een verlovingsring. Elke juwelier zei dat dit een goed idee, want zelfs als ze houdt van elk aspect van de ring, kan ze nog steeds niet schelen hoe het in elkaar zit.
 • Als je echt geen idee, vraag haar vrienden of familie.
 • Indien mogelijk, het opzetten van een videocamera of vraag iemand om foto's te nemen. Deze zal groot zijn om te laten zien aan familieleden en vrienden.
 • Overwegen het inhuren van een professional. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde, creatieve wil-je-trouwen-me evenementen en diensten aanbieden om te helpen de druk uit wanneer u de vraag pop.
 • Vraag het restaurant als het een champagne toast kan op verzoek uit te brengen nadat je hebt voorgesteld.
 • Bij het voorstellen van niet zenuwachtig te zijn en te zeggen de verkeerde dingen (hoewel het normaal is), Misschien opnemen wat u gaat zeggen en slapen ergens waar alleen kunt u de opgenomen plannen horen en spelen en oefenen zodat je een fout zal maken.

Waarschuwingen

 • Probeer de cliches, zoals te voorkomen: tijdens het diner; via een jumbotron, of het verbergen van de ring in de voeding. Afstemmen op de plaatsen die ze houdt.
 • Uw zenuwen te kalmeren, het is bijna niet romantisch als je uiteindelijk proestend of braken uit angst.
 • Vermijd zeggen corny lijnen of defaitistische opmerkingen zoals "Ik weet dat dit is wat je wilde langs, dus nu ga je me krijgen voor het leven".
 • Normaal doen in de aanloop naar het voorstellen aan haar. Als je uit winkelen voor een ring, of het organiseren van het voorstel plaats, maar vertel haar dat je druk aan het werk of met je vrienden, in plaats van het maken van ingewikkelde verhalen.
 • Vermijd doorschakelen haar door te gaan op over het niet de huwbare type, of die binnenkort uit te voeren. Dit is zowel wreed en onnodig en kan je het land in heet water toen ze eindigt gefrustreerd en geïrriteerd met uw vrijblijvendheid of druk persoon lijnen. Iets dat een demper legt op de avond eerste zal moeilijk worden om te draaien. En zelfs als ze raden wat je gaat doen, de spanning is nog steeds haar doden en het zal niet echt te zijn totdat je daadwerkelijk hebt voorgesteld. Denk "sprookje"!
 • Als je nerveus bent het huren van een voorstel planner te coördineren en uitvoeren van uw gegevens op de dag van, zodat u niet bezorgd over hen en / of handelen uit karakter. Dit is de wortel voor de meest voorstel dag argumenten.

Dingen die je nodig hebt

 • Geschikte locatie
 • Een ring
 • Elke andere rekwisieten, zoals rozen, chocolade, juwelen, enz.