Wkinl

Hoe u veelvoorkomende problemen te vermijden bij het installeren van laminaatvloer

Bij het installeren van laminaatvloer, kunt u verschillende problemen hebben. Hier is hoe ze te installeren op een geweldige manier.

Stappen

Hoe u veelvoorkomende problemen te vermijden bij het installeren van laminaatvloer. Het begin van elke kamer is waarschijnlijk het meest kritisch.
Hoe u veelvoorkomende problemen te vermijden bij het installeren van laminaatvloer. Het begin van elke kamer is waarschijnlijk het meest kritisch.
 1. 1
  Het begin van elke kamer is waarschijnlijk het meest kritisch. Proberen te meten en het doen van nauwkeurige berekeningen te 'plannen' je hele vloer zal gewoon rijden je gek. De berekeningen gaan uit van de unsquared muren en onverwachte onvolkomenheden gegooid in andere gebieden die de getallen veranderen ooit zo iets het afgewerkt product af te werpen. Dat gezegd zijnde, zoals eerder gezegd, het begin is nog steeds de belangrijkste rol en je moet om het te meten uit, zodat je niet eindigt met een onbruikbare kloof. Gewoon niet jezelf gek proberen om een ​​perfecte afsluiting rij te maken. Kansen zijn, zal je een aantal bezuinigingen toch te maken. Vergeet niet om rekening te houden bij het gat maten wanneer u uw metingen. Zorg alleen wel dat je eindigt met een rij die zal ten minste 3 "brede of meer (met uitzondering van de kloof).
 2. 2
  Door nu, moet u hebt vastgesteld welke manier u wilt dat de nerf in het hout te leggen. Zoals bij de meeste instructies van de fabrikant, zal je beginnen in de linker hoek en werk tegen de muur aan de rechterkant. Als u objecten die verder gaan (hoger) dan de muur als een glazen schuifdeur of onder een kast, rekening mee houden als u nodig heeft om te beginnen met planken die worden gesneden de lengte (meer smalle) aan de kant te raken de wand zodat het voorzien in de toename in de breedte langs de spleetzijde tegen de wand waar de "glazen schuifdeur" of wat het voor rekening nemen.
 3. 3
  Begin met het leggen van het laminaat verbonden aan de uiteinden slechts als een "test" run. Wanneer je naar de plek waar een full length raad niet past, controleer dan eerst of de laatste plank zal ten minste 6 "(als het niet is, dan moet u de eerste plank in die rij adequaat te snijden om ervoor te zorgen dat het althans deze grote). Als je geen bezuinigingen uit te voeren (afhankelijk van uw berekeningen) kunt u beginnen met volledige planken. De enige wat je hoeft te doen is afgesneden van de lip die tegen de muur past, ofwel met uw mes of als je ervaren bent kunt u een cirkelzaag gebruiken.
 4. 4
  Anytime u gebruik maken van een cirkelzaag je moet de snede te maken van de onderkant van het laminaat. Dit zal ervoor zorgen dat u een schone snede aan de zijkant die zichtbaar zal zijn en dat niet zal afbreken van de versierde kant. Zoals voor decoupeerzagen, zou ik het tegenovergestelde denkt en je zou de decoratieve kant naar boven te hebben, maar ik heb niet geprobeerd mezelf dus gebruik wat werkt voor uw eigen experimenten.
 5. 5
  U kunt nu beginnen met de installatie. Breng afstandhouders aan uw linkerhand en belangrijker nog de afstandshouders boven de eerste rij tegen de muur (minimaal twee op elke plank) als u de planken neer te leggen. Dit zal u toelaten om een ​​basis waarop u kunt tikken tegen zonder het sluiten van uw expansie gaten hebben. Wanneer je naar het gat aan het einde, in plaats van het gebruik van uw meetlint elke keer heb ik vond het makkelijker om de plank die zal worden gesneden, voorzichtig (zodat je niet in de war raken en snijd het verkeerde eind te nemen, ja het gebeurt!) lag de plank boven het andere bord naar links, schuif hem tegen de muur, waardoor het waar het zal gaan echter te lang (voor een deel van de plank naar links). Grijp dan de linkerkant van de plank met je rechterhand het draaien van de plank over de kop dus het toont nu de onderkant van het bord (waar je het wilt snijden met de cirkelzaag in ieder geval). Groepeert het anders in te passen waar het zal leggen nadat het is gesneden, alleen als het ondersteboven zal zijn. Rip off van een stukje plakband en leg het 1/4 "korter (alleen ogen, geen behoefte aan precieze maatregel) dan de vorige raad aan uw linkerhand. Dit is waar u zal snijden (zorg ervoor dat je nog wat kant van de band is. uw snijlijn) De 1/4 inch aan uw linkerhand zal uw laatste muur kloof te bieden, zodat niet opstijgen 1/4 "aan beide zijden van het bord - het moet worden tegen de muur. Gebruik de overgebleven stuk om uw volgende rij te beginnen (zolang het meer dan 6 '). Vergeet niet om uw planken spreiden zodat u kracht te geven aan uw vloer en het geeft ook een meer realistische look. 16 "van overlay nodig is voor maximale sterkte. Niet alleen gebruik maken van dezelfde afwisselend patroon om de nld. Je moet een aantal incidentele willekeurige bezuinigingen op de rij beginnen om dit te doen maken, maar zorg ervoor dat je ze vast te leggen in "test" om ervoor te zorgen dat je eindigt met een groot genoeg bord aan het eind. (Sneller dan het meten, tenzij je een echt lange kamer)
 6. 6
  Tot nu toe lijkt alles vrij normaal, maar de realiteit is dat zal waarschijnlijk niet helemaal zo eenvoudig. Ik heb geluk gehad en had het net zo makkelijk, maar het is meestal niet het geval. Net als bij mijn vorige installatie, de hele reden dat ik schrijf dit nu. Je zult een aantal stukken schroot hebben meestal vrij snel. Houd deze als je ze nodig hebt. Eerst heb ik mensen met behulp van deze tikken blokken meer als blokken slaan naar de hel slaan uit deze planken om ze te "klikken" op zijn plaats te lezen. Je moet niet om ze te verslaan, maar het is waar dat soms kunnen ze een beetje overredingskracht nodig hebt (als je voelt dat je bent "slaan" hen, stoppen Er is iets mis Lees verder -. Hij zal mogelijke problemen).
 7. 7
  Dit start de tips met de installatie de lengte (lange zijde) naar de rij erboven. Sparren, t elk bord moeten worden onderzocht voor eventuele onvolkomenheden in niet alleen de afgewerkte zijde, maar ook de vergrendeling randen. Eventuele schade kan de volgende raad moeilijk om correct te installeren maken. Plaats de plank onder een hoek van ongeveer 35 graden. waardoor de lip te schuiven onder, die druk over de gehele lengte. Eenmaal op zijn plaats, zakken terwijl wiebelen (snel up down beweging ZEER iets meer als een trilling terwijl het verlagen van het bord op zijn plaats) een paar vuist kilo aan te boren het plat en vergrendelen inch Als het bestuur niet op zijn plaats zal gaan zonder het openen een gat back-up. Neem een ​​van je brokstukken van meer dan 6 "lengte (nodig voor een gelijkmatige druk op de vergrendeling rand van de koppige raad niet beschadigen) blijven houden van de raad van bestuur in de juiste hoek, waar ze gemakkelijk bij elkaar zullen passen, drukt u op de plank naar beneden net genoeg waar de kloof begint te openen een gat houd hem daar en plaats het schroot stuk op de rand -----] (niet side-to-side). Tik op de rand door het schroot stuk (zorg ervoor dat je hem plat tegen de gehele kant als aan de rand niet beschadigen) als u de rand van de kloof zal beginnen te sluiten, blijven meer neerwaartse druk uit te oefenen als je mee te bewegen en de kloof. tikt Met het gat sloot de plank moeten plat liggen en geen druk te drukken niet het weer schuin omhoog (zelfs een lichte hoeveelheid). Hiaten zijn niet goed. Neem geen genoegen met gaten terwijl ze misschien niet de moeite je nu zullen ze je achtervolgen later groeperingskwesties die uiteindelijk kan het nodig zijn te trekken van al uw harde veroorzaken werken en het opnieuw doen zonder de kloof. Doe het goed de eerste keer en controleer uw hiaten elke keer en vaak als het mogelijk is voor hen om terug open te stellen met alle tikken.
 8. 8
  Nu voor het sluiten van de openingen op de hoeken. ALLEEN de trekstang voor krappe ruimtes die je aan de uiteinden wilt. De trekstang heeft de neiging om afglijden en soms trek het decoratieve afwerking. Voor de meerderheid van de planken te gebruiken een stuk schroot en uw gewone hamer. Om te beginnen is het belangrijk om uw vuist boord moeten zo ver naar links als mogelijk om de hoeveelheid hameren worden gedaan minimaliseren. Dit omvat de eerste plaat tegen de afstandhouders worden geschoven zij weerstand bezit, waardoor de effecten worden toegepast om het gat niet verhuizen de planken zijwaarts. Neem uw proeflapje met de gesneden kant naar beneden (niet een kant die een lip of grove heeft niet gebruiken). Plaats de platte, stevige kant OVER (bovenop) de lip (van de raad van bestuur te worden afgeplakt), dat is op de grond, en zorg ervoor dat gelijk ligt met de gehele breedte van de plank. Niet te doen zal resulteren in frustratie als hameren kan schade aan de decoratieve afwerking of het vergrendelingsmechanisme uiteindelijk je kan hebben om het stuk te vervangen veroorzaken. UHH! Schuif de hamer langs de vloer als u uw schroot stuk slaan, neem je tijd herhaald opvallend op dezelfde plaats kan schade veroorzaken. Je moet niet te raken al dat harde. Kan er een probleem zijn als het gat niet zal sluiten. Zorg ervoor dat het vorige bestuur is volledig vergrendeld en plat.
  • Controleer de kloof dicht soms kunnen er gerafelde randen of kleine krullen, vast te houden van verdere sluiten. Als dit is gebeurd neem je mes en snijd de kleine stukjes gratis dus u kunt dan de kloof te dichten.
  • Controleer uw afstandhouders niet naar buiten komen en je gewoon glijden de borden langs zonder iets te stoppen van de laatste.
  • Soms zijn de randen zal maar tegen elkaar-in plaats van het aanbrengen in hun vergrendelde stand. Als dit gebeurt plaats een lichte opwaartse druk door het toevoegen van iets onder het bord naar links niet veel opwaartse druk want dit kan ertoe leiden dat de lengte sluis te komen ongedaan gemaakt.
 9. 9
  Zodra u hebt vastgesteld en het probleem opgelost moet u in staat om de plank tikken relatief gemakkelijk op zijn plaats. Het kan werken door het forceren van het met harde klappen, maar u kunt vinden iets beschadigd is als het eenmaal is vergrendeld en moet je het opnieuw doen met een nieuwe plank.
 10. 10
  Snijhoeken moet enigszins gemakkelijk zijn als je het doet aan het begin of het einde van een rij. Je zal hetzelfde doen alsof het een vierkant uiteinde met uitzondering van, aan het einde van een rij net lag een stuk schroot tegen de muur op de hoek van de muur parallel en leg de tape (je snijlijn) na dezelfde hoek. Soms kan het makkelijker zijn om twee sneden de eerste een zeestraat snede om de langste lengte van het stuk dan kunt u gemakkelijker leg de tape om de hoek van de muur 9 open haard of wat het ook) te beginnen met de hoek van de langste zijde maken. Eindigend in een hoek lijkt niet zo slecht totdat je het probeert en gebruik de trekstang aan de laatste vast te zetten en de druk van de hoek is niet direct en je hele vloer beweegt als je probeert te vergrendelen inch Ik heb gevonden als je de punt van de schuine plank gesneden iets langer. Iets! Snijd vervolgens de spitse punt (niet te ver waar het zal laten zien zonder het gieten) dus het is plat en loodrecht op het forum wat je net hebt gelegd geeft het genoeg van een rand waar je niet het stuk beschadigen en kunnen toepassen genoeg zijdelingse druk om niet verdrijven alle andere stukken en krijg deze ene opgesloten in correct. U ook als de lengte kort is het gemakkelijker kan zijn om alle einden aan elkaar te plaatsen (als een grote plank) en gebruik je wiggen om het te houden in een lichte hoek en zet de hele zaak in als een stuk.
 11. 11
  De hardste bezuinigingen zijn degenen rond voorwerpen die meerdere snijwonden en hoeken, zoals deuropeningen vereisen. Doe het te ingewikkeld gebruiken de kartonnen doos het laminaat kwam als sjabloon niet maken. Snijd het om dezelfde grootte als de oppervlakte van de plank (niet inbegrepen de tong en grove). Als je eenmaal hebt gemaakt van de sjabloon traceren het terug op de plank (het is goed tape tape als zijn makkelijker te zien en correcties). Als er te veel hoeken kan het niet passen in plaats en je zou kunnen hebben om het bord in twee stukken gesneden om het te laten werken.

Tips

 • Alternatief als u problemen ondervindt bij het begin kun je de hoeveelheid kracht die nodig minimaliseren in panelen in elkaar te tikken door gebruik te maken van een vast oppervlak, zoals een plint of een 1X2 inch furring strip, in het begin van de installatie aan te boren tegen. Met NO AFSTANDHOUDERS worden gebruikt tot 3 rijen van laminaat aan elkaar zijn aangeboord. Zodra de 3 rijen zijn gevestigd, trek de vloer van de muur en installeer je spacers. Vervolgens schuift de vloer tot aan de afstandhouders weer. Ook is het soms makkelijker om de eerste paar planken bij elkaar te krijgen als je de tong van het product zullen afnemen met een licht vochtige doek. Soms als stof of vuil op de tong, dit vergrendelingsmechanisme is zo nauwkeurig dat het niet zal toelaten om te vergrendelen. Veegde het lichtjes maakt het mogelijk om samen te gaan van de manier waarop het bedoeld was, gemakkelijk.
 • Boards die hadden beide uiteinden afgesneden kan nog steeds worden gebruikt voor kasten of kleine gebieden... probeer niet in kasten te vullen totdat je genoeg 'vergissing' boards om het werk te doen, goed doen boards niet verspillen door te snijden ze in te vullen in deze gebieden.
 • Tapijt End Caps - Installeer het spoor in de buurt van het tapijt rand. Installeer laminaat aan de andere kant, waarbij de dilatatievoeg (1/4 inch ruimte) langs de baan. Plooi het einde van het tapijt dat gaat langs de tack strippen onder het tapijt eindkap.
 • Als je genoeg uitzettingsvoeg niet verlaten, kunt u een oscillerende multitool (generiek dremel tool) te kopen voor ongeveer 30€ op Amazon en de planken te snijden zonder te trekken van de vloer omhoog. Het is verrassend makkelijk te doen.
 • Als je tegen aanbevelingen en installeren in natte gebieden, is het dan raadzaam om een ​​kraal van lijm te gebruiken langs de vergrendeling aan vocht verder te voorkomen sijpelen door de naden. Dit is een product te klikken en een zeer dichte verbindingen. Het is in de fabriek gespoten met een siliconenkit om te helpen met bescherming tegen vocht. Echter, in vochtige gebieden, extra maatregelen worden getroffen om de vloer te beschermen. Dit is als je samen te lijmen je laminaat kan wensen. Om dit te doen, gewoon een kraal van lijm langs de tong gezet, klik vervolgens op de vloer bij elkaar zoals u gewend bent. Als u een voldoende hoeveelheid lijm hebt gebruikt, zullen sommige knijp wanneer je dit doet. Net veeg de overtollige lijm met een vochtige doek. Geen riemen, klemmen, of andere zaken in verband met typische verlijmde vloer is nodig vanwege het vergrendelingsmechanisme.
 • Om de overgang stukken installeert, zorg ervoor dat u de juiste dilatatievoeg (1/4 inch) aan beide zijden van het spoor te verlaten. Leg geen kussen onder spoor. Snijd het spoor naar de wisselzone te passen. Als wordt geïnstalleerd over beton, moet u lijm gebruiken om de baan te installeren. U kunt gebruik maken van vloeibare nagels, maar polyethyleen lijm is veel sterker. Als je gaat over een houten ondervloer, gewoon de baan vast met schroeven. Vervolgens meet de wisselzone en snijd de overgang stuk aan te passen. Snap de overgang stuk naar beneden in de vooraf geïnstalleerde spoor.
 • Om een ​​beschadigde bord te verwijderen, moet iemand knielen of staan ​​op het bord dat boven degene die je wilt verwijderen. Pak de plank stevig vast en trek ongeveer 3 centimeter en trek. Het zal gemakkelijk naar buiten komen wanneer verhoogd.
 • Te kleine chips, etc. repareren, kunt u kleur-fill epoxy te gebruiken in dezelfde kleur als de vloer. Ten eerste, omringen het gebied dat moet worden gerepareerd met tape om het overtollige epoxy voorkomen van het krijgen op de rest van het laminaat. Vullen de ruimte met de epoxy en laat drogen. Veeg overtollige met aceton / nagellak remover (dat aceton bevat).
 • Gebruik een rubberen hamer in plaats van de hamer en snijd een klein stukje stof uit een oud t-shirt. Doe de doek tussen uw stootblok en het laminaat plank. Met behulp van de doek en hamer, zal je de kans stukjes van uw platen aanzienlijk verminderen.
 • In sommige van mijn problemen heb ik ook gemerkt, terwijl de fabrikant instructies laten zien de beste manier om de vloer te leggen, zijn er andere manieren om het te doen dat net zo zal werken. Om welke reden de vloer ik had was een beetje makkelijker begin in de linkerbenedenhoek en naar rechts beweegt. Het enige probleem is laat de tong blootgesteld en de noodzakelijke voorzorgen moeten worden genomen om niet de volgende plank beschadigen. Ik gebruikte de snijkant van schroot stuk te plaatsen volkomen plat op de top van de tong, dit liet de tong onbelichte wanneer hameren de plank, dat is af en toe als het nodig was. Ik liep ook in een paar gevallen waar ik nodig om van rechts naar links, zoals een deuropening waar als ik niet (omdat ik niet in de U spoor had gezet nog voor de overgang stuk (nog te beslissen over wat de andere verdieping was gaan te zijn) was er geen manier van het houden van een rechte lijn of het krijgen van voldoende weerstand op het einde wanneer tapen aan het einde hiaten. Als je hoeft te doen dit gewoon voorzichtig zijn om niet leggen de nieuwe plank te dicht bij de vorige als deze zal de tong die meer ruimte correct moet vervoeren. (het zal ook vereisen een beetje meer tikken op de stoel van de randen.
 • Buiten deuren, schuifdeuren, enz... Met behulp Tapijt Eindkappen in deze gebieden - net de track in plaats in de voorkant van het bestaande kozijn. Installeer uw laminaat, waardoor de ¼ inch uitzettingsvoeg tussen het laminaat en het spoor. Snap het gieten naar beneden in de baan en je bent klaar.
 • U kunt ook gebruik maken van een verloopstuk in omgekeerde als je het laminaat als de lage kant en een ander type vloer (keramische tegels, hardhout, etc.) dat de hoge kant. Je zou gewoon achteruit de reducer.
 • T Lijstwerk - installeer laminaat aan beide kanten, waardoor er ruimte is voor de track en een uitzetvoeg aan beide kanten, volg dan de bovenstaande instructies. Het gieten moet betrekking hebben beide kanten van het laminaat.
 • Verloopstukken - Bij de overgang naar vinyl, of gewoon van het ene hoogtepunt naar het andere, installeer het spoor, waardoor de dilatatievoeg tussen dat en het laminaat, en snap het gieten neer inch

Dingen die je nodig hebt

 • uw keuze van de vloer (uiteraard), maar zorg ervoor dat je dan je denkt nodig te kopen, zoals u zal vrijwel zeker fouten, ook rekening te maken voor afval.
 • Een mes.
 • Spacers
 • Een rubber hamer en een normale hamer.
 • Afplakband
 • Een pull bar. Meestal verkocht in een installatie kit.
 • Een elektrische zaag, bij voorkeur een cirkelvormige w / laser gids.
 • Wiggen. Meestal in een installatie kit.