Wkinl

Hoe u uw hond te leren om het krat liefde

Kratten zijn een van de beste management tools eigenaar van een hond kan gebruiken. Voor nieuwe pups, een krat is cruciaal. Als voormalig dierlijke controleambtenaar, heb ik gezien puppies ziek of gewond omdat ze mochten te veel vrijheid. De truc om het onderwijzen van een hond of puppy om hun krat is om het verlangen op te bouwen. Het gebruik van geweld of steekpenningen zal alleen averechts effect op je.

Stappen

Hoe u uw hond te leren om het krat liefde. Denk je dat een beetje als je hond.
Hoe u uw hond te leren om het krat liefde. Denk je dat een beetje als je hond.
 1. 1
  Denk je dat een beetje als je hond. Uw hond wil niet ingaan op de kist, omdat hij niet wil dat zijn vrijheid ontnomen. Gegeven een keuze, zou je hond veel gelukkiger kauwen op de hoeken van je salontafel dan vast te zitten in een krat te zijn. Dit wetende, als we fysiek dwingen de hond in de bench hij zal negatieve verbindingen te maken en zal elke keer als we proberen om hem in de bench te weerstaan.
 2. 2
  Wens op te bouwen in uw hond. Hoe kunnen we het zo uw hond is eigenlijk vechten om in de kist? We zullen beginnen met een Kong speelgoed (verkrijgbaar bij elke dierenwinkel). Een Kong speelgoed is een harde rubberen speelgoed met een hol centrum. Met uw hond in de voorkant van zijn kist, ga je de Kong speelgoed spullen recht tegenover hem. Zet een flinke portie van pindakaas of roomkaas in de Kong met zijn neus centimeter van het. Plaats dan een aantal sterke geurende lever of spek traktatie in de Kong. Nu heb je een gevulde Kong dat uw hond wil heel slecht.
 3. 3
  Haal uw hond erg opgewonden bij het ​​vooruitzicht van het krijgen van een spek en kaas gevulde kong speelgoed, ga je het gooien in de kist, maar je bent niet van plan om hem te laten krijgen. Je gaat naar de kist deur zo snel dicht als je de kaas gevulde Kong in de kist te gooien. Nu is je hond is aan de buitenkant op zoek inch Hij wil de Kong, maar het is aan de andere kant van de deur.
 4. 4
  Open nooit de deur meteen naar uw hond te laten in. Wacht tot hij poten op de kist en zeurt een beetje. Wacht een paar minuten en laat hem dan in de kist en krijgen het speelgoed.
 5. 5
  Herhaal deze oefening een paar keer per dag. Als uw hond weet dat hij gaat om het speelgoed te krijgen dat hij zal harder elke keer te proberen en harder. Net als wanneer je de kist deur wanneer uw hond blaft opent, zal hij leren dat hoe harder en langer hij blaft, uiteindelijk zult u breken en liet hem uit. Opmerking: sommige Kong speeltjes komen met leverpastei.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u niet de kist deur dicht doen wanneer uw hond gaat in en grijpt de kong. Laat hem neem het uit. Als u de kist deur te sluiten als je hond gaat op mag hij niet naar binnen vrijwillig weer. Je moet je hond aan de beslissing om te verblijven in de kist op zijn eigen te maken. Hoe doen we dit? Eenvoudig, lees dan verder met stap 7.
 7. 7
  Zet de kong speelgoed binnen de kist. U wilt dat uw hond in te gaan op de kist, maar niet verlaten met het speelgoed. Dit kan worden bereikt door het binden van een touw rond het Kong en binden aan de achterzijde van de krat. Nu wanneer je hond gaat in de kist en kan niet vertrekken met de Kong hij heeft om neer te leggen in de kist en pak de goodies. Zodra hij dat doet, dan kun je beginnen om de kist deur te sluiten.

Tips

 • De eerste keer dat u de kist deur sluit niet beveiligen. Als uw hond draait zich om en slaat de deur zou moeten openen. Na een paar dagen kun je beginnen om de deur te beveiligen voor een paar minuten per keer.

Waarschuwingen

 • Leer uw hond om het krat kost tijd. Als je te snel beweegt het kan averechts effect op je. Het nemen van een paar dagen om uw hond te leren om zijn bench te genieten is de moeite waard.