Wkinl

Hoe u uw hond te leren om de hiel

De meeste mensen zijn rond gesleept door hun honden, en sommigen misschien een hond die achter hen blijft hebben. Heeling is een comfortabele manier om te lopen met je hond, niet tegen hem. Dit is een eenvoudige techniek om uw hond te leren om de hiel - iedereen kan het doen met elke maat hond. Voor honden die langzamer leren of ouder zijn, herhaling is eenvoudig. Werkt met slechts een paar minuten per dag, of soms zelfs in een enkele sessie!

Stappen

Hoe u uw hond te leren om de hiel. De juiste manier om een hond wandelen is met de hond aan de linkerkant, en de riem over voor je, gehouden in je rechterhand.
Hoe u uw hond te leren om de hiel. De juiste manier om een hond wandelen is met de hond aan de linkerkant, en de riem over voor je, gehouden in je rechterhand.
 1. 1
  De juiste manier om een hond wandelen is met de hond aan de linkerkant, en de riem over voor je, gehouden in je rechterhand.
 2. 2
  De hond moet lopen met zijn hoofd of schouders zelfs met je heup op wil. Je bent niet in het bezit van de riem strak om uw hond op zijn plaats te houden. De riem is speling tussen u, zonder contact.
 3. 3
  Leer de hond om je horloge. Dit is zo dat de hond leert om je kijken, en niet alleen maar om u te gehoorzamen door de riem. Ook houden de riem slap betekent dat wanneer je eigenlijk doen trekken aan de riem, je hond is veel meer kans om te luisteren naar je.
 4. 4
  Zie het als een verlengstuk van je arm en hoeft uw hond niet te herstellen, tenzij hij / zij correctie nodig heeft.
 5. 5
  Trek de aandacht van uw hond. De sleutel tot slagzij is het hebben van uw hond aandacht. Beginnen stilstaan ​​met je hond zit naast je in de juiste positie. Krijg je honden de aandacht door zijn naam te roepen, tikken op zijn hoofd, het maken van geluiden of een andere manier die je kunt bedenken.
  • Als hij opkijkt, klap je linkerheup met uw hand en zeg: "Right Here". Dit is een opdracht. Uw hond kan leren om te kijken waar u aangeven, en op deze manier geeft u uw hond een referentiepunt voor waar hij zou moeten zijn, terwijl overhellen.
  • Uw hond is slim genoeg om over te praten met enige oefening, soms honden begrijpen met slechts een paar herinneringen.
  • Vergeet niet, is de sleutel krijgen van aandacht van uw hond. Dit kan de meest moeilijke zaak zijn. Ook al duurt het wat werk, terwijl het krijgen van aandacht van uw hond kunt u uw hond te leren om te kijken naar je als je commando "Kijk", "Look-at-me 'of' Look Up '.
  • Het beste is om een ​​nieuw ding te leren op een moment wel.
 6. 6
  Nu dat je de juiste posities, hier zijn manieren waarop je kan laten gebeuren.
  • De meeste honden vooruitkomen. Om dit te corrigeren, houd uw hond aan de lijn die is strak genoeg om je naar stap over voor hem. Wanneer hij probeert te gaan, draai scherp en stap direct op zijn pad, het maken van een bocht van 90 graden en op weg gaat in een nieuwe richting. Nogmaals, draai scherp, alsof wandelen langs een plein. De hond zal worden gebruikt om u leiden, en misschien verbaasd of verward. Lopen in een rechte lijn weer, totdat de hond probeert te smeden langs je. Trek de zelfde stunt. Dit voor 5-15 minuten per dag is genoeg. Sommige honden leren na de eerste sessie, maar sommige honden die zijn gebruikt om toonaangevende u jarenlang kan langer duren. Deze les zal je hond dat jij degene bent die weet waar je naartoe gaat, en niet hem te leren.
  • Zodra uw hond begint verblijft naast je, willekeurig maakt de scherpe bochten naar links om hem te waarschuwen en te herinneren hem waarom hij blijft naast je. Uw hond zal leren om naar te kijken en bij je blijven.
 7. 7
  Leer wat u moet doen als uw hond blijft. Als je een achterblijvende hond: De meeste honden lag als ze het gevoel bang, verwaarloosde, ongewenste of misbruikt.
  • Je moet altijd loven uw hond als hij correct gehoorzaamt je commando's, maar nooit je hond coax in gehoorzamen uw commando's.
  • In dit geval, alleen als je hond gehoorzaamt uw opdracht correct, of buiten de opleiding die u moet bemoedigend en leuk om uw hond ego boost zijn - buiten de opleiding alleen is belangrijk, want je moet niet zoet praten je hond in het lopen naast je als dat maakt het lijkt alsof een optie.
  • De manier om te stoppen achterblijvende lijkt het stoppen smeden. Het enige wat je hoeft te doen is laat de leiband raakte je been elke keer dat u stap als je loopt.
  • Uw riem moet opnieuw worden in uw rechterhand, en een achterblijvende hond zou zijn aan uw linkerkant achter je, met de riem kruising in de voorkant van je benen.
  • Dit zal leiden tot een eikel als je stap voorwaarts met je linkerbeen, en als dit niet genoeg is om uw hond wilt inhalen, kan je langzaam reel in de riem terwijl je been is stoten het.
  • Je moet een commando gebruiken terwijl deze "Get-Up-Here" en / of "Right Here" doen; met je linkerhand klap je heup.
  • Spreek deze opdracht, en de naam van uw hond, met behulp van "Hey" om zijn aandacht te krijgen als dat nodig is. Zodra uw hond is naast je, loven en laat de riem slap. Hoogstwaarschijnlijk zal hij weer lag, maar alles wat je hoeft te doen is te herhalen.
 8. 8
  Vergeet niet je vragen niet, of smeken, of overhalen uw hond naar voren te komen. In plaats daarvan, "Get-Up-Here" is een commando - je hond leert om vooruit te komen als hij is achtergebleven door slapping je heup en zeggen "Get-Up-Here". Soms is een hond kan worden afgeleid door iets en stop te snuiven. Het is waarschijnlijk het beste om te wandelen houden en laat uw hond raakte het einde van zijn riem dan te proberen om zijn aandacht te krijgen - het is zijn taak om bij te blijven met u, niet uw taak om hem bij te houden.

Tips

 • Tijdens het lopen, als uw hond is al geleerd niet verder te gaan, dan klap je heup en herinner hem "Right Here" en als hij te ver van u. Na een tijdje, zal uw hond zich herinneren waar te lopen en hoeft niet te worden herinnerd aan de juiste positie. Alles wat je te zeggen hebt dan is beginnen te zeggen "Wait" en "Right Here" Als uw hond te ver vooruit. Zodra hij hoort "wachten" voor een tijdje, kan je het zegt op zichzelf zonder "Right Here".
 • Vergeet niet om altijd geduldig. Boos zal niets helpen. Als je merkt dat je frustrerend, eerst na te denken over hoe je je zou voelen als je werd omringd door mensen die niet spreken uw taal nog verwacht u commando's die je niet kent te voeren. Als dit niet u kalmeren, neem een ​​korte pauze te spelen. Gooi je handen in de lucht als een signaal en commando "Go Play!" het vrijgeven van uw hond indien mogelijk. Terwijl "Playing", hoeft uw hond niet vragen op opdrachten doen, spelen met je hond met speelgoed of gewoon lopen met hem, en vrij beloon hem. Wanneer u klaar bent om weer gaan werken zijn, vraag uw hond naar een vertrouwde commando te doen als een "back to work"-signaal.
 • Om u een voorbeeld van wat een hond kan begrijpen geven, en was te zien een hond die in een Sit was, Verblijf positie krijgen een opdracht om "Come Jump" door zijn eigenaar, die aan de andere kant van de twee sprongen geplaatste side-by was -side. De eigenaar was het geven van een hand-signaal aan de hond die sprong te nemen vertellen. De hond kwam, sprong de verkeerde sprong, keek verwacht lof en kreeg niets, dan is het realiseren van de eigenaar was iets anders verwachtte, deze hond eigenlijk ging terug het veld in, en keerde terug op de juiste sprong en daarna werd geprezen. De eigenaar zei nooit de opdracht meer dan een keer, en nooit de hond schold. Dit is een trainingsmethode die inhoudt dat het onderwijs van uw hond voor zichzelf te denken. U kunt echter nog steeds je hond leert om hiel met het herhalen van commando's, maar het is niet de meest effectieve manier van trainen. Als je nog nooit zonder herhaling van eerder hebt getraind, wilt u misschien om te oefenen op andere trucs zoals "zit" voordat u een nieuwe te leren zonder herhaling van het commando. Vergeet niet om uw bevel zachtjes af te dwingen zonder te herhalen. Uw hond heeft geen excuus om niet te gehoorzamen als hij al het commando kent, en als hij dat niet doet, je positioneren fysiek hem zal helpen hem leren. Als uw hond niet meteen te gehoorzamen, maar kent het commando, kan je zijn naam in plaats daarvan zeggen, en wacht op hem te gehoorzamen. Belonen van een hond voor het gehoorzamen van een opdracht kan de snelheid van het gehoorzamen verhogen, maar straffen voor het niet gehoorzamen is destructief. In plaats daarvan, de positie van de hond stevig als hij een commando eens dat hij al begrijpt gegeven niet gehoorzamen. Geef dan de hond nog een kans om het goed te doen, en beloon hem als hij dat doet.
 • "Right Here" is handig bij het staan ​​ook. Als uw hond niet dicht genoeg of wordt verward over welke kant te zitten, klap je heup en gebruik het commando "Right Here". Indien nodig, hulp te krijgen van uw hond gepositioneerd op de juiste plaats, herhaal dan het commando en signaal opnieuw te versterken wat je probeert om hem te leren.
 • Dunnere halsbanden zijn ernstiger dan breder kragen, als de druk niet wordt verplaatst over een groter gebied, waardoor correcties ernstiger. (Stel je voor dat stapte op door een hoge hak versus een sneaker)
 • Wanneer u uw hond lof, laat hem niet gehoorzamen je commando tot je hem loslaat. Bijvoorbeeld, als u uw hond te gaan zitten vertellen, hij gehoorzaamt, hem je lof, en hij opstaat, onmiddellijk stoppen met de lof. Als uw hond niet weer zitten door zelf na een paar seconden, hem stevig vast te zetten op zijn plaats, dan lof weer. Je hoeft niet naar het commando te herhalen. Handhaving is het veel effectiever. Misschien wilt u de hond nog een kans om goed te gehoorzamen.
 • Denk aan de grootte en de kracht van uw hond ten opzichte van uw maat. Is dit een hond die voortdurend trekt als je loopt? Is de hond sterk genoeg om u te trekken? In plaats van een slipketting of pinch kraag, overweeg dan een martingaal halsband of een corrigerende harnas, die online of in een lokale huisdier zorg winkel kan worden gevonden.
 • Als hij trekt stop. Als hij stopt u loven hem, als hij blijft trekken stevig zijn. Zorg ervoor dat hij stopt aan de linkerkant zowel zittend als staand ofwel is prima, maar AKC gehoorzaamheid paden hebben zitten. Hoe dan ook zorg ervoor dat je hond stopt je niet aan de voorkant. Op die manier zal hij leren dat trekken is niet van plan om hem te krijgen waar hij wil.

Waarschuwingen

 • Veel mensen zeggen: "Oh, mijn hond is zoet en niet altijd bijten," alleen om de hond onmiddellijk te tonen zijn tanden, grommen, of zelfs een andere persoon of hond aanvallen veel aan de verrassing van de eigenaar, die u zich kunt voorstellen was volledig onvoorbereid met gebrek aan controle. U mag niet denken dat dit zal gebeuren aan u, maar laat trots het beste van je. In controle te allen tijde en anderen eraan te herinneren met honden die ze ook moeten zijn. Bescherm uw hond, uzelf en anderen.
 • Houd er rekening mee dat het niet uitmaakt hoeveel u van uw hond, en hoe zacht je weet dat hij is, laat jezelf en je hond te krijgen in een gevaarlijke situatie. Zelfs wanneer uw hond goed is opgeleid en gehoorzaamt consequent, is het het beste om je hond aan de leiband te houden wanneer in het openbaar, en in de buurt van u wanneer er kinderen of dieren rond. Vergeet niet dat een hond is een dier dat is fysiek in staat te doden of sterk schaden zelfs een volwassen mens.