Wkinl

Hoe u uw hond te houden van te vervelen

Wanneer honden zich vervelen, kunnen ze soms slecht gedragen en enigszins vernietig de omgeving waarin je leeft inch Hier is hoe u uw hond kunt voorkomen dat vervelen en verpest je huis.

Stappen

Hoe u uw hond te houden van te vervelen. Zorg ervoor dat uw hond heeft veel speelgoed en dingen om mee te spelen.
Hoe u uw hond te houden van te vervelen. Zorg ervoor dat uw hond heeft veel speelgoed en dingen om mee te spelen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw hond heeft veel speelgoed en dingen om mee te spelen. Als uw hond is nog steeds in zijn puppy podium en geniet bijten alles, zorg ervoor dat u goed in de gaten te houden op hem terwijl hij speelt, en prijs hem als hij speelt met het speelgoed, niet uw spullen (meubels, tuinen, gazon, enz.).
 2. 2
  Neem de tijd uit je dag te spelen met uw hond. Apporteren met uw hond is erg leuk en helpt hem energie te verbranden, en geeft hem oefenen.
 3. 3
  Neem de tijd om uw hond mee te nemen voor een wandeling. Dit zal u en uw hond ten goede komen, want het is een leuke activiteit en het is een grote vorm van oefening. Neem uw hond naar het park of het strand. Aan het strand, gooi stokken voor hem in het water en laat hem ze te halen voor u.
 4. 4
  Training van uw hond zal ook houden hem bezig, en geef hem de kans om dichter bij jou te worden, en die u vertrouwt als zijn eigenaar. Leer hem trucjes evenals de basis commando's (als het dat hij nog steeds in zijn leren stadium).
 5. 5
  Als uw hond is toegestaan ​​in het huis, gewoon hem in staat te zijn met u. Dit zal een sterke band tussen de twee van u maken, en ook hem in staat om u te vertrouwen en blijf je als je hem nodig hebt, enz. Ding zoals hem te laten zitten door u of op je schoot terwijl je tv kijkt, of hem te laten zitten door je terwijl je doet papier / computer werken of huiswerk. Praat met hem, zodat hij weet dat je hem niet bent negeren.
 6. 6
  Als je op het punt om te gaan, stuur haar in uw kamer met een taai stuk speelgoed van haar, als een tennisbal, of krant te rippen (zodat ze niet scheuren iets anders om haar heen).
 7. 7
  Zet de t. V op, zodat ze niet alleen voelen, en zodat ze iets om naar te kijken. Een hond kanaal is het beste idee, zelfs Animal Planet is oke.
 8. 8
  Neem haar mee naar de verzorging plaats, zodat ze ziet honden en krijgt om rond te spelen.
 9. 9
  Als niets werkt hierboven, dan gewoon bij haar blijven, knuffelen kijken leven, haar en jou favoriete snacks eten. Er is geen probleem met het nemen van een vrije dag naar een wat quality time te hebben met je beste vriend.

Tips

 • Als uw hond tandjes krijgt, geef hem / haar een kauwspeeltje.
 • Als u twee honden of meer, kunnen ze wel goed samen spelen omdat ze het gezelschap van andere honden. Het is wanneer honden beginnen te eenzaam voelen, zullen ze uw bedrijf te zoeken en zich te vervelen. Als u slechts een hond, moet je zo veel tijd doorbrengen met het mogelijk.
 • Als uw hond lijkt alsof ze janken of huilen, net als toen ze krult haar klapt in haar mond en jankt. Dat is alleen omdat hij aandacht wil of tegen je praat. En hoewel je misschien niet weet wat hij zegt doe het ook voor haar. U weet ook zeuren om haar. (Janken betekent niet dat ze willen aandacht. Dat betekent dat ze niet genoeg beweging krijgt. Als u niet begint te lopen zal blijken te blaffen. Honden moeten dagelijks worden gelopen, uw huis is als een grotere kennel voor hen en het gooien van de bal in de achtertuin is niet genoeg.)
 • Als uw hond gromt als je klop op hout of iets, ze alleen maar proberen om je te beschermen. Als je haar wilt trainen niet om dat te doen, gewoon zeggen elke keer dat ze dat doet NO, BAD.

Waarschuwingen

 • Als uw hond niet te veel tijd alleen, kan hij gedragen op een manier zoals bezittingen vernietigen in uw huis, het opgraven van de grasvelden of puinhoop van uw tuin. Laat hem weten dat je zorg.
 • Geef nooit een rawhide bot om uw puppy, het is slecht voor hun gezondheid.