Wkinl

Hoe u uw badkamer snel te reinigen

Als u deze eenvoudige stappen per dag, zul je nooit meer een marathon badkamer schoonmaken sessie opnieuw te hebben. Ook zult u nooit meer hoeft te dure badkamer-schoonmaakmiddelen kopen. Volg gewoon deze stappen dagelijks terwijl je douchen en klaar voor het werk. Het zal een minuut toe te voegen aan uw ochtendritueel maar potentieel uur bespaart u in het weekend!

Stappen

Hoe u uw badkamer snel te reinigen. Squirt sommige reiniger om zeepresten te verwijderen rond het bad en of douche wanneer je klaar douchen, gebruik maken van een keuken spons (alleen voor het schoonmaken van de badkamer) en wrijf alle gebieden.
Hoe u uw badkamer snel te reinigen. Squirt sommige reiniger om zeepresten te verwijderen rond het bad en of douche wanneer je klaar douchen, gebruik maken van een keuken spons (alleen voor het schoonmaken van de badkamer) en wrijf alle gebieden.
 1. 1
  Squirt sommige reiniger om zeepresten te verwijderen rond het bad en of douche wanneer je klaar douchen, gebruik maken van een keuken spons (alleen voor het schoonmaken van de badkamer) en wrijf alle gebieden.
  • Spoel alle gebieden zorgvuldig met warm water en gebruik een trekker om een ​​teveel aan water te verwijderen.
 2. 2
  Wrijf de muren en de vloer van de behuizing. Doe dit zo snel als je kunt. Als je een plek missen, kun je het krijgen tijdens uw douche morgen.
  • Spoel de behuizing met vers water.
 3. 3
  Nadat u klaar bent op de wastafel (tanden poetsen, het aantrekken van make-up of scheren), gebruik dan een vochtige washandje om veeg uit de gootsteen, veeg de toonbank en spiegel, met het schoonmaken oplossing en spoel snel.
 4. 4
  Squirt wat crème cleanser in de toiletpot.
 5. 5
  Gebruik de vochtige washandje af te vegen het toilet en rug van de stoel '. Begin bij de bovenkant van de tank, neem de bovenkant en zijkanten van de tank, het vlakke plek achter de stoel, de boven-en onderzijde van de stoelen, de rand van de pot.
  • Gebruik wc-borstel na het vegen van de toiletpot schrobben. Het moet echt bruisend moeten zijn. Spoelen en spoelen met schoon water.
 6. 6
  Stofzuig de vloer om haar en stof gemakkelijk verwijderen.
 7. 7
  Gooi het washandje in de wasmachine. Pak alle andere witte poetsdoeken in de mand en was op sanitair.
 8. 8
  Gebruik het glas schoner en spuit het op de spiegel, veeg het af en gebruik een handdoek om de spiegel schijnen.
 9. 9
  Afgewerkt.

Tips

 • De sleutel is om dit elke dag te doen. Op die manier, zeep en minerale afzettingen hebben niet een kans om te bouwen.
 • Het helpt om met een schone badkamer. Als je begint dit te doen elke dag na een marathon badkamer schoonmaken sessie, het is effectiever.
 • Ruil je zeep. Het dierlijk vet in wat zeep maakt het vastklampen niet alleen om uw douche muren, maar om uw riolering, ook. Om zowel uitschot opbouw en klompen voorkomen, overschakelen naar een plantaardig of Castilië zeep. Zelfs swapping uw bar zeep voor een vloeibare body wash kan een groot verschil maken!
 • Houd alle benodigdheden handig in de badkamer, waaronder een stapel oude washandjes, glasreiniger, en koninklijke vodden. Als je ergens anders heen te gaan om ze te krijgen voordat u uw douche nemen, zul je vergeet.

Waarschuwingen

 • Schoonmaakmiddelen kan vrijgeven schadelijke of giftige damp - zorg ervoor dat het gebied dat u het schoonmaken is goed geventileerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Oude washandjes
 • Vloeibare Zeep
 • Glasreiniger
 • Toiletpot borstel
 • Bezem of Vacuum