Wkinl

Hoe u het bewijs kat uw computer

Veel katten lijken te zijn gefascineerd door computers, misschien is het de warme plek op de bovenkant van de monitor, misschien is dat verleidelijke klikkend geluid, of misschien is het omdat dit ding is het stelen van alle aandacht en het bezetten van de vingers die moeten worden krabben achter hun oren. Wat de reden ook, wordt noch de vacht, noch de loungen doen van uw computer veel goede en kitty risico schaden zichzelf als ze verstrikt krijgt.

Stappen

Hoe u het bewijs kat uw computer. Verzorgen van de draden.
Hoe u het bewijs kat uw computer. Verzorgen van de draden.
 1. 1
  Verzorgen van de draden. Binden en bundelen alle losse draden, en, indien mogelijk, omsluiten ze in een geschikte bekleding. Verwijder alle randapparatuur die u niet gebruikt en zet ze weg. Voor meer informatie over het houden van de koorden op de baai, lees Google's artikel Hoe katten houden van kauwen op elektrische snoeren en opladers.
  • Vergeet niet over laptop snoeren. Hoewel laptops zijn gemakkelijk mee te nemen door het huis met u, hun dunne koorden zijn een uitnodiging om nieuwsgierige katachtigen. Zorg ervoor dat de kabels uit het zicht en zeker niet bungelen of wiebelen!
 2. 2
  Houd de computer schoon en vrij van kattenbont. Kattenbont belandt overal, ook in uw computer en uw toetsenbord. Als het bouwt, kan het een gevaar opleveren als bij elke ophoping van stof en pluisjes. Een aantal ideeën om uw computer te beschermen zijn onder meer:
  • Reinig de ventilator, ventilatieopeningen en eventuele filters in uw computer regelmatig. Door dit te doen zal helpen de allergieën van uw huishouden te verminderen en zal verwijder eventuele opbouw van katten en andere huisdieren haren. Al dat bont dingen verstopt raakt kan de computer oververhit raken en zal de computer harder werken om zichzelf te koelen.
  • Bedek het toetsenbord wanneer niet in gebruik. Er zijn verschillende stof-en hoezen voor toetsenborden te koop in de computer winkels. Als alternatief zou je improviseren een uit een zak. Hebben geen betrekking op het toetsenbord van een laptop, terwijl deze is ingeschakeld; anders kunnen te veel warmte vangen. Gebruik uw favoriete zoekmachine om te helpen zoeken plaatsen die zal verkopen u aangepaste keyboard covers.
  • Sloot de laptop wanneer niet in gebruik en zet het weg. Zelfs wanneer sluit, kan klauwen krassen achterlaten op de laptop oppervlak.
 3. 3
  Ontmoedigen uw katachtige metgezellen van het leven in de buurt van de computer apparatuur zoveel mogelijk. Uiteraard, als je het soort persoon die hoogstandjes in het hebben van uw kat zitten naast uw toetsenbord terwijl u typt, deze stap zal waarschijnlijk nooit voor je zijn en je zult gewoon moeten de risico's die komen met de mogelijkheid puss minimaliseren om deel uw ruimte op uw bureau, maar de voornaamste is nooit uw kat laat er onbeheerd, als je uit te gaan van de ruimte, jagen de kat uit ook.
  Als je een beetje meer bepaald hoewel, kunt u overwegen ontmoedigen uw kat overweegt zelfs uw bureau een geschikte landingsplaats. Het is een goede gewoonte om uw kat te worden ontmoedigd niet springen op iets waar er kwetsbare of gemakkelijk beschadigd items. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan voor een kat is een vastberaden schepsel dat kan gewoon zien verboden plaatsen als de meest verleidelijke. In dat geval kan het nuttig zijn om gewoon ophalen van uw kat snel en zet haar zachtjes terug naar beneden op de vloer elke keer dat ze probeert om te gaan wonen met je naast het toetsenbord als u niet wilt dat haar landing op het bureau in anticiperen wanneer je er niet bent. Ze zal al snel de boodschap dat het een saaie plek om te zijn en dat je op die manier reageren elke keer weer.
  • Als alternatief, maakt het bureau onaangenaam door het hebben van boeken, kranten, schrijfwaren, enz. fungeren als obstakels of belemmeringen; gewoon voorzichtig zijn hoewel, als een stapel papieren verleidelijk kan zijn en kan gemakkelijk omslaan met een kat landing op het.
  • Plakband kan afschrikken veel katten uit klauteren rond het bureau, omdat zij niet willen stappen op de kleverige kant van plakband, probeer het plaatsen van dubbelzijdige tape of lussen van verpakking tape op hun manier om ze te ontmoedigen. Het enige nadeel van dit is wanneer je vergeten en vasthouden uzelf op het bureau ook!
  • Zorg voor duidelijke "veilige zones" voor uw kat, zoals een mand die is gelegen in de buurt van u, maar niet naast de computer, en het is nog beter als ze op ooghoogte met u wanneer u gaat zitten. Zo plaatst u een comfortabele kattenmand bovenop een archiefkast ligt naast uw bureau, zodat ze weet dat ze er mag en dat ze kunnen nog steeds zien de actie, waaronder loeren u als dat nodig is.
 4. 4
  Beschermen het toetsenbord van poot beroertes. Katten zullen dan alles loopt in het streven naar het vinden van comfortabele plekjes om te zitten en te gaan liggen. Als uw toetsenbord toevallig in de weg, het zij zo, het is gewoon een loopvlak voor de gemiddelde kat en het zou zelfs comfortabel te bewijzen. Of je nu in de gewoonte van het onstuimige weg van het toetsenbord terwijl uw kat onbeheerd wordt achtergelaten, of uw kat heeft haar eigen gewoonte van handtastelijkheden het toetsenbord, kon je in zijn voor een aantal gênante bewerkingen op uw favoriete wiki! Erger dan dat is de mogelijkheid dat een zwervende kat werk of bestanden, of zelfs crashen computers zou kunnen wissen moet de verkeerde toetsen te drukken in de juiste volgorde, dus het risico niet nemen. Enkele eenvoudige oplossingen omvatten:
  • Gebruik een bureau met een toetsenbord lade en houd de lade geschoven in wanneer niet in gebruik. U kunt ook gewoon vergeet niet om uw toetsenbord rechtop of weggestopt ergens anders wanneer u het bureau verlaat gezet. Dit is over het trainen van je, niet uw kat.
  • Als u vergeetachtig bent of altijd te moeten dash over (misschien je werkt vanuit huis en hebben kinderen worden in de gaten houden of je geneigd te dwalen wanneer mijmeren bent), kunt u overwegen kattenpoot herkenning software die onderscheid maakt tussen cat- zoals typen en menselijke typen. Als het zintuigen kat te typen, zal deze software de ingetypte katten wijsheid leiden in een eigen venster waar het zal de menselijke soort geen kwaad. Poot-typering herkenning software kan zelfs geluiden om de kat genoeg om haar aan het toetsenbord met rust te laten irriteren.
 5. 5
  Afstoten computer-liefhebbende cat. Als uw kat toont een onverminderde interesse in uw computer apparatuur en snoeren, naast het reinigen van de oppervlakken (die voldoende zou zijn als ze een hekel aan de geur van de schoonmaakmiddelen), probeer dan een kat spray. Er zijn verschillende sprays die zijn ontworpen om slecht ruiken aan katten. Deze kunnen nuttig zijn bij het communiceren welke meubels zijn off-limits, misschien zelfs met inbegrip van uw bureaustoel als het dient als een opstap naar het bureau voor de ultra luie kat.
  • Zorg ervoor dat, bij het gebruik geen spuitbussen of vochtige insectenwerende middelen, dat je blijft alle vocht uit de buurt van de open of kwetsbare gebieden van uw computer apparatuur. Een beetje slecht geplaatste vocht is de dood tot elektronica.
 6. 6
  Houd dranken, katten, en computers goed uiteen. Als je geniet van een warm of koud drankje in de buurt van de computer, en bewaken de drank als er de kans op puss springen en kloppen het. In feite, is het waarschijnlijk het beste in dit geval als u niet over uw drankjes in de buurt van de computer.
 7. 7
  Opruimen van de omgeving van uw bureau ruimte. Papers, de verpakking van voedsel, het diner van gisteravond, of flessen zullen waarschijnlijk verleiden uw kat te springen op het bureau. Door het houden van het bureau schoon, zal je zeker minder rommel op te ruimen in het geval van de kat doet opspringen en klopt het geheel af.
 8. 8
  Sluit de deur. Het houden van de deur naar het kantoor gesloten is een heel gemakkelijke manier om een ​​kat en computer apart te houden wanneer je niet in de kamer.
 9. 9
  Heeft uw kat niet aan te moedigen. Hoewel het is schattig als een kat jaagt iets op een computer scherm of ligt over een toetsenbord, waardoor ze blijven doen deze cementen de gewoonte en stimuleert hen om het opnieuw te doen. Wees stoer en verwijderen van uw kat, zodra de activiteit begint, en blijven doen totdat ze het punt dat er geen punt. Echter niet worden verstaan ​​over, zeker om haar wat speelgoed van haar eigen geven aan het plezier dat je hebt haar gewoon ontkend vervangen. Aantal nep muizen, springen dingen op een stokje, kattenkruid speelgoed, enz., zijn alle grote afleiding voor haar interesse in iets meer geschikt dan de computer te krijgen. Je zou zelfs kunnen sommige dingen bengelen uit een kartonnen doos gesneden dezelfde vorm als een computer kijken, maar vol met leuke kat dingen. Plaats het niet bij het bureau voor haar om mee te spelen.
  • Als uw kat houdt dit te doen, maar volgt u als u de computer verlaat, kan dit een teken dat ze wil gewoon tijd met u. Als dat zo is, neem een ​​pauze, en spelen met haar voor een tijdje totdat je beiden een goede pauze, dan weer terug naar uw computer.

Tips

 • Katten Haat aluminiumfolie. Overwegen het plaatsen van een laken over je toetsenbord van de computer als u er niet bent. Dit kan heel eenvoudig zijn om het elke keer dat je weggaat, zelfs voor slechts een paar momenten te dekken.
 • Zorg ervoor dat er genoeg ruimte voor uw kat te krijgen in je schoot. Typen over haar rug kan net genoeg intimiteit zijn als wat ze wilde was om je aandacht te krijgen in plaats van alleen te krijgen op uw computer.
 • Niet blijven uw favoriete rat, konijn, muis, hamster, gerbil, enz., in dezelfde buurt als uw computer ruimte. Uw kat zal meer dan nieuwsgierig om te bezoeken en te gebruiken uw bureau als het lanceerplatform te zijn.
 • Als de computer ruis lijkt uw kat te trekken, overwegen deze uit te zetten als je bent gewoon tekstverwerking, het denken, of iets dat klinkt niet hoeft te doen.
 • Koop uw kat een iPad of doorgeven van uw oude iPad op uw kat. Katten kunnen manipuleren touchscreens een stuk makkelijker dan toetsenborden en er zijn speciale kat apps te laten Kitty krijgen in haar eigen computers. Stel haar iPad op de vloer in uw buurt en kijk haar veel plezier ermee, terwijl je terug naar het toetsenbord.
 • Hoewel katten zijn berucht onafhankelijke denkers, probeer waardoor ze een andere plek om te zijn die soms kan een uitdaging!

Waarschuwingen

 • Gekauwd draden zijn een gevaar voor de veiligheid van zowel mensen en huisdieren. Laat ze niet de draden kauwen in de eerste plaats en vervang die worden gekauwd.

Dingen die je nodig hebt

 • Koord covers en koord getijden
 • Cat toetsaanslag sensing software (optioneel)
 • Veilige plaats om het toetsenbord te slaan
 • Cat afleiding