Wkinl

Hoe te verwijderen van een " knock-out " van een elektrische doos

Een "knock-out" of "KO" is een gedeeltelijk gestempeld opening in elektrische schakelkasten die snelle toetreding van een draad, kabel of leiding via een connector of passend bij het interieur mogelijk maakt. Hier ziet u hoe een "KO" van elektrische panelen en andere elektrische schakelkasten met gemak te verwijderen.

Stappen

Hoe te verwijderen van een " knock-out " van een elektrische doos. Zorg ervoor dat de draad / draden je gaat te maken hebben met niet worden aangedreven.
Hoe te verwijderen van een " knock-out " van een elektrische doos. Zorg ervoor dat de draad / draden je gaat te maken hebben met niet worden aangedreven.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de draad / draden je gaat te maken hebben met niet worden aangedreven. Schakel alle verdachte breakers en gebruik een geschikte meter of tester om ervoor te zorgen dat de stroom is uitgeschakeld - waardoor de kans op schokken of brandwonden.
 2. 2
  Vinden de knock out stempelen (KO) aangepast aan de gewenste connector (of fitting) past. Er zal waarschijnlijk verscheidene KO's van verschillende grootte op meer dan een oppervlak uit te kiezen. Kies degene die makkelijkste zal zijn om de kabel of leiding aansluiten.
 3. 3
  Zoek het punt van bevestiging voor deze KO. De enkele maat KO's en de kleinste van meerdere KO's zijn over het algemeen bevestigd in een enkele locatie. Druk op de rand van een schroevendraaier tegen gestempelde rand van de diepste KO's, weg van dit punt van gehechtheid, en druk op (of rap fors indien nodig) naar de KO van de wand van de doos duwen.
 4. 4
  Draai de KO heen en weer met de vingers of een tang om volledig te verwijderen. De kleinste KO is meestal een 3/8 "en 1/2" handelsomvang opening. De meeste moderne connectors vereisen een minimum 1/2 "handelsomvang opening Als dit de omvang van de KO verwijderd en het verbindingsstuk geïnstalleerd doorgaan onderlinge stap 10,. Anders blijven toenemen met de volgende stap KO grootte.
 5. 5
  Zoek de volgende KO ring bevestigingspunt. De tweede ring van KO is veel kleiner en kan worden verbonden aan een derde (of meer) KO ring. Deze KO ringen worden ook vaak beveiligd door twee (of meer) punten van gehechtheid. Zij zal iets meer moeite en geduld om zonder beschadiging extra KO ringen die groter zijn dan nodig verwijderen vereisen. Een over-sized opening zal de connector niet ondersteunen, zonder extra kosten.
 6. 6
  Steek het blad van de schroevendraaier in de opening, zoals aangegeven, zodat de punt net voorbij de opening. De tip moet zo ver mogelijk van het bevestigingspunt. Het mes mag niet verder gaan dan de de buitenste rand van de binnenring. Wrik de schroevendraaier De tip in de doos. Alleen de binnenste ring van de KO moet buigen naar binnen.
 7. 7
  Herhaal de vorige stap zodanig het de tip in het vak op het andere deel van de KO ring vergelijkbaar zijn.
 8. 8
  Drukt het mes tegen de muur, tussen het en KO ring te wrikken het verder naar binnen - genoeg om de rand te grijpen met een tang.
 9. 9
  Twist en rock de KO ring heen en weer met de tang alleen maar zoveel als nodig is om vermoeidheid het punt van bevestiging. Binnenkort zal de KO ring gewoon weg te breken. Veel kracht kon geen extra KO ring beschadigen - waardoor de opening te groot is om de connector te ondersteunen.
 10. 10
  Verder verwijderen van KO ringen totdat het juiste formaat opening wordt bereikt.
 11. 11
  Verwijder de borgmoer van de connector.
 12. 12
  Steek de connector in de opening van de buitenkant van de doos.
 13. 13
  Draai de borgmoer op de connector.
 14. 14
  Houd de connector op zijn plaats te schroeven bereikbaar te houden, terwijl de hand aandraaien van de borgmoer.
 15. 15
  Draai volledig door het plaatsen van het blad van de schroevendraaier in een "dal" van de borgmoer, en rap scherp met een tang of hamer.
 16. 16
  Steek de draad, kabel of leiding in de connector en bevestig met schroeven op de stekker meegeleverd.

Tips

 • "Trade"-panelen zijn zeer verschillend van "gemeten" maten. Elektrische handel maten en sanitair handel maten zijn gelijk, en zijn gebaseerd op pijpmaten. Een voorbeeld hiervan is 1/2 inch grootte van de handel, om de daadwerkelijke opening van deze omvang moet je 3/8ths van een inch, die is 7/8ths van een inch opening toe te bepalen. Het 3/4 inch handelsomvang een 1 1/8 inch opening. Ook een 1/2 inch elektrische leidingen (EMT, IMC & HW Conduit) of montage en 1/2 loodgieterswerk pipe (gegalvaniseerd, zwart ijzer en koper) of fitting hebben dezelfde OD (buitendiameter).
 • Een paar "verminderen ringen" zal toestaan ​​dat een connector te worden ondersteund in een over-size opening. Verminderen ringen zijn juiste grootte door het bepalen van een.) De omvang van de bestaande opening in de doos en b.) De grootte van de fitting. Bijvoorbeeld, een "2 x 1/2" (twee met de helft) wordt geselecteerd om een ​​1/2 "connector installeren in bestaande twee duimgat. Two ring per opening vereist.

Waarschuwingen

 • Controleer altijd meters en testers op bekende circuits onder spanning te zorgen dat ze werken voor gebruik. Een defecte tester of meter zal waarschijnlijk aangeven elk circuit als "off".
 • Er kunnen scherpe randen en bramen die kunnen zijn overgelaten aan de rand van de opening, vooral op het punt (en) van de bevestiging van de KO. Deze scherpe randen kunnen worden verwijderd met elektrische tang. Steek de kop van de tang in het gat en draai totdat volledig omschreven de opening. Het metaal is gewoonlijk zacht genoeg om de tang te saai bramen die aanwezig kunnen zijn.
 • Neem altijd de tijd en wees voorzichtig.

Dingen die je nodig hebt

 • Schroevendraaier
 • Tang
 • Hammer (optioneel)