Wkinl

Hoe te spanking in kind discipline onder

In een ideale wereld, zou spanking nooit nodig zijn. Echter, in zeldzame gevallen kan het nodig zijn om bodem van uw kind smakken. Dit artikel is niet van plan om ofwel bevorderen of ontmoedigen spanking, maar is bedoeld om ouders geven juiste instructie over het gebruik van niet-beledigende spanking in discipline.

Spanking is een veelbesproken onderwerp. De meeste kinderpsychologen niet spanking aanbevelen als een discipline methode voor kinderen. Echter, zullen andere psychologen en veel ouders je vertellen dat een pak slaag gegeven met eerlijkheid, liefde en zorg is een effectieve discipline techniek. De beslissing over het nut van spanking wordt best gedaan door de ouders van een kind.

Het is ernstig jammer dat, er zijn veel kinderen die zijn misbruikt onder het mom van spanking, en dit artikel is een poging om ouders te informeren op een manier die misbruik zouden verhinderen.

Stappen

Hoe te spanking in kind discipline onder. Spank nooit andere dan gekleed onderkant van het kind en alleen met uw open hand plaats.
Hoe te spanking in kind discipline onder. Spank nooit andere dan gekleed onderkant van het kind en alleen met uw open hand plaats.
 1. 1
  Spank nooit andere dan gekleed onderkant van het kind en alleen met uw open hand plaats.
 2. 2
  Spank in prive. Spanking moet in het algemeen worden uitgevoerd in prive. Het doel van de straf is om het kind te leren dat ze verkeerd hebben gedaan, hem / haar niet te vernederen. Opmerking... Veel ** mensen, waaronder de oorspronkelijke auteur van dit artikel zijn van mening dat, terwijl privacy belangrijk is, als op een openbare plaats, moet je niet aarzelen om uw kind naar een gebied waar diners of winkelend publiek niet wordt lastig gevallen en uit te voeren de beloofde discipline. Privacy en de bescherming van het ego van het kind ondergeschikt zijn aan het stellen van duidelijke regels en begrip van uw kind die discipline zeker zal zijn (en snel). Verder, als je disciplinering in liefdevolle en eerlijke manier, moet je niet bezorgd over toeschouwers en wat ze zouden kunnen denken. Dit is uw kind, uw verantwoordelijkheid en een mep op de bodem, niet een publiek debat.
 3. 3
  Geef uw kinderen duidelijke grenzen. Precies te weten wat ze wel en niet kan doen, is het fundament van gelukkige en succesvolle kinderen die zijn eerlijk en met respect voor hun ouders, andere volwassenen en zichzelf.
 4. 4
  Leren welk gedrag verdient een pak slaag: Dit kan echt worden ingekookt tot een ding, geopend ongehoorzaamheid. Je moet eerlijk zijn met kinderen. Morsen dingen, peuter driftbuien, neus-picking, bedplassen, ruzie, zelfs liegen en stelen zijn normale jeugd gedragingen die, terwijl ze misschien actie van de kant van de ouder om een kind te helpen volwassen vereisen, zijn ze niet spanking delicten. Je moet laat peuters, kinderen, tieners en jonge volwassenen maken fouten en hebben een normale kindertijd gedrag dat is aangepast aan de leeftijd zonder dat ze ongelukkig over.
 5. 5
  Schadelijk voor uw kind nooit. Elke spanking moet bedoeld om hun aandacht te krijgen en het vaststellen van uw autoriteit. Slaan ze nooit hard genoeg dat ze gaan om het later te voelen. Spank altijd het kind alleen op gekleed onderkant van het kind en alleen met uw open hand.
 6. 6
  Koel eerst af. Als je boos bent, probeer dan niet om uw kind een pak slaag te geven. Vertel hem dat je nodig hebt om na te denken over dit voor een tijdje en laat je afkoelen en daarna opnieuw te evalueren de situatie.
 7. 7
  Niet slaan uw kind met werktuigen of voorwerpen. Met behulp van riemen, schakelaars, lepels, peddels of erger op uw kind zal nooit het soort respect en liefde die een goed beheerd pak slaag wil bouwen. Gebruik uw open hand alleen op gekleed onderkant van het kind.
 8. 8
  Weet wanneer om discipline af te dwingen met spanking. Zodra kinderen oud genoeg om te begrijpen "nee," ze oud genoeg zijn voor een pak slaag. Dit kan zo vroeg als ongeveer 18 maanden plaatsvinden, maar verschilt per kind. Wees ervan bewust dat de kracht en de hoeveelheid spanks moet worden verminderd (dwz een snelle aai over de bodem) voor zeer kleine kinderen, maar moet het raamwerk vergelijkbaar zijn. Indien goed gebruikt, zodra een kind de leeftijd van 6 of 7 bereikt, spanking zal hopelijk nooit nodig opnieuw. Aan de andere kant, als je nog nooit verloren en een kind is al 9 of 10, is het waarschijnlijk te laat om te beginnen zodra de patronen van het ouderschap zijn zo stevig zijn vastgesteld.
 9. 9
  Niet te vaak slaan. Nogmaals, moet spanking alleen worden gereserveerd vanwege geopend ongehoorzaamheid, en niet gebruikt wanneer men voelt geïrriteerd. Als je het de hele tijd, zal het eventuele effect dat het zou kunnen hebben en is gewoon gemeen verliezen.
 10. 10
  Geef ze een waarschuwing. Als je denkt dat je niet de eerste keer werden wissen, moet u wellicht om te verduidelijken, maar waarschuwing niet geven na waarschuwing en verwacht geen kind om compliant te zijn. Ze zullen altijd weten dat ze kunnen duwen en duwen en hebben hun weg zodra je opgeven. Het kind moet goed begrijpen dat er een waarschuwing zal zijn en dat is het. Als je dit doet, zullen ze gehoorzamen na een waarschuwing, als je ze tien waarschuwingen, zullen ze waarschijnlijk nooit je serieus nemen. Maar alsjeblieft, je moet heel voorzichtig zijn bij het disciplineren van uw kind, eerlijk, duidelijk en zorg ervoor dat je begrijpt wat er gaande is, moet je niet meer terug als je eenmaal hebben verklaard "je hebt jezelf gewoon verdiend een pak slaag".
 11. 11
  Verdien het respect van uw kind door eerlijk, je moet ook je kinderen ervan te overtuigen dat als ze openlijk ongehoorzaam, zal de discipline worden snel en zeker. Op deze manier leren ze de duidelijke grenzen en trachten hen niet overschrijden om uw vertrouwen te verdienen.
 12. 12
  Doe het volgende als je eenmaal hebt besloten dat je je kind moet slaan:
  • Vertel hen dat ze zullen worden afgedroogd.
  • Neem ze mee naar een neutrale omgeving. Als in het huis, moet het uit het zicht van de andere kinderen. Indien in een restaurant of winkel, wacht dan tot je thuis bent. Spank nooit in een openbare plaats. Je wilt nooit een kind in de voorkant van de broers en zussen of andere mensen meer dan nodig in verlegenheid te brengen voor het moment.
  • Eenmaal op de juiste plaats, zorgvuldig uitleggen waarom ze krijgen een pak slaag en precies het gedrag dat ze kreeg in deze onvermijdelijke situatie. Zodra de beslissing is genomen, zijn niet van mening terug te draaien tenzij je echt van overtuigd dat je de situatie verkeerd hebben ingeschat.
  • Leg uit wat er gaat gebeuren: [ie op 3 jarige leeftijd] "Je gaat vier klappen te krijgen, en dan gaan we over te praten voor een minuut, dan zal het voorbij zijn."
  • Indien mogelijk zijn het kind lag in je schoot met hun bottom-up. Leveren elk swat met een open hand alleen op hun gekleed onderkant en alleen hard genoeg dat ze het gevoel licht ongemak.
  • Zitten ze op ooghoogte, herhaal de verklaring, en hebben ze het erover eens dat ze niet het gedrag weer zal herhalen. Vraag hen om zich te verontschuldigen.
  • Verzeker hen dat dit het einde van de straf (kan echter bepaalde misdrijven of gebrek aan wroeging een tijd van stille gedachten vereisen) en dat je niet gaat om boos te zijn met hen over het.
  • Vertel hen dat je van ze houdt.

Tips

 • Straffen ongelukken nooit. Kinderen moeten leren om onafhankelijk te zijn zonder angst voor afkeuring voor incidenteel, onvermijdelijk ongelukken.
 • Over liegen: Nogmaals, moet je kind duidelijk te begrijpen wat een leugen is en wat het betekent om te liegen of stelen. Ook de eerste en alleen de eerste keer, moet er een waarschuwing. Alle kinderen proberen dingen te verbergen, ze mogen niet worden afgedroogd de eerste keer dat dit normaal gedrag gebeurt.
 • Ouderschap kan een frustrerende en moeilijke klus zijn, maar helder, beknopt en eerlijke discipline, waaronder liefdevol toegediend spankings zal een kind op te voeden om respectvol en goed gedragen en zal een genot voor iedereen om rond te zijn.
 • Kinderen afhankelijk structuur en routine. Dit is een zeer goed voorbeeld van het onderwijs en discipline. Dit betekent dat al uw discipline-of het bevat spanking-moeten consistent zijn en zo veel mogelijk geritualiseerde zijn. Indien de straf voor een driftbui is een vroege bedtijd, moet het een vroege bedtijd blijven zolang die effectief blijft. Als het kind wordt gegeven "corner tijd" na een straf voor hun acties, die moeten gebeuren-zo veel mogelijk-elke keer te overwegen. Of de beslissing wanneer te slaan als een straf, hoe en wanneer hun straf en de reden daarvoor, of wat dan ook uit te leggen, moet je consequent zijn. Structuur en ritueel zijn sleutels voor ontwikkeling van jonge kinderen.
 • Neem ouderschap klassen om nieuwe ideeën en theorieën over het opvoeden van kinderen te leren.
 • Situationeel voorbeeld: Katie en Kelcie pleiten, net kibbelen over wie nu krijgt om te spelen met een speeltje. Dit is normaal voor 4-6 jaar oude kinderen. Wanneer u begeleiden Katie, de oudere meisje om haar te laten zus hebben het speelgoed voor 15 minuten en ze botweg weigert te doen wat je zegt, is het tijd voor een pak slaag. Ze krijgt nog een waarschuwing, en dan is het tijd spanking en met 6, ze weet nu al dat dit zal gebeuren en snel voldoet zonder een mep na alles.
 • Discipel, disciplineren, en discipline komen uit dezelfde wortel woord. Om discipel is om les te geven. Disciplinering is het proces van het onderwijs. Discipline is de versterking van het onderwijs, soms in de vorm van het handmatig aanbrengen van straf. Er is een oud gezegde dat hier goed past, "Als je student niet leert, heb je niet geleerd." Wanneer dit gebeurt, niet straffen het kind. De fout is jouw schuld. Onderwijs en disciplineren is hetzelfde als het onderwijs. Disciplinering is de versterking en aanmoediging van dat wat wordt onderwezen. Of dat nu door middel van tests, praktijk, herhaling, of een combinatie van deze, dit is wat maakt een kind, of een student, een leerling. Discipline, echter, treedt op wanneer het kind weigert om te leren of tart de toepassing van wat er geleerd wordt. Wees er zeker van dat dit het geval is voordat straf. Sommige kinderen lijken normaal te zijn in elk opzicht, maar hebben een cognitief blok naar begrip.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat spanking kan ertoe leiden dat uw kind om boos en agressief geworden, waarmee een situatie van kwaad tot erger.
 • Sommige experts geloven, het vertellen van een kind dat u van hen na het raken van hen kan leiden om ze gelijk te raken met liefde. Dit kan leiden tot het zoeken naar een gewelddadige relatie als volwassenen (veel slachtoffers van huiselijk geweld beweren dit.) De Europese Academie voor Kindergeneeskunde heeft geen pak slaag bevelen. "Het is een vorm van straf die minder effectief bij herhaald gebruik wordt, volgens de AAP, het maakt ook discipline moeilijker als het kind ontgroeit het," verklaart de AAP in een Time magazine artikel getiteld De lange-termijn effecten van spanking.
 • Nooit slaan of raakte een kind op andere delen van hun lichaam (hoofd, gezicht, benen, armen, enz.) Deze kunnen zeer gevaarlijk zijn en kan schade veroorzaken aan uw kind.
 • Als je een leraar, niet slaan uw kind op school, op een schoolreisje, of met betrekking tot misdragen op school. School lijfstraffen is illegaal in de meeste jurisdicties, en zelfs als er een clausule ouderlijke vrijstelling, uw werkgelegenheid zal waarschijnlijk worden beëindigd en je leraar inschrijving geannuleerd.
 • Gebruik geen werktuigen zoals peddels, lepels, riemen, schakelaars, enz. Het kan in aanmerking komen voor vergoedingen voor kindermishandeling of lijfstraffen.
 • Spank ander kind nooit. Alleen spank uw kinderen.
 • Schadelijk voor uw kind nooit; elke spanking moet bedoeld om hun aandacht te krijgen en het vaststellen van uw autoriteit. Slaan ze nooit hard genoeg dat ze gaan om het later te voelen. Spank altijd het kind alleen op gekleed onderkant van het kind en alleen met uw open hand.
 • Er zijn wetten die regelen of te verbieden spanking in vele plaatsen.
  • Spanking is illegaal in de volgende landen: Albanië, Oostenrijk, Bulgarije, Congo, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Israël, Kenia, Letland, Liechtenstein, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Zuid-Soedan, Spanje, Zweden, Togo, Tunesië, Oekraïne, Uruguay en Venezuela. In de Amerikaanse staat Delaware, werd een wet onlangs tegen het veroorzaken van een kind fysieke pijn.
  • In Canada wordt spanking beperkt, maar niet illegaal. Vanaf 2004, is het nu sterk aanbevolen in Canada om (1) het slaan van een kind jonger dan 24 maanden, (2) spanking een kind 12 jaar of ouder, (3) spanking met enige vorm van implementeren, zoals een riem, switch voorkomen of paddle - ongeacht de leeftijd van het kind, (4) spanking kinderen u niet de ouder van, en (5) spanking "blote billen", ongeacht de leeftijd van het kind.
 • U kunt tegenkomen mensen die openlijk kritiek op u als u ervoor kiest om te slaan in het openbaar. Niet in een debat met hen. Gewoon lopen. Billenkoek nooit in het openbaar, en je zal het probleem niet hebben.