Wkinl

Hoe te regenwormen te verzamelen

Gaande dat big time visreis snel en hebben geen aas? Wil je een betere tuin en sommige vrije organische meststof? Regenwormen zijn een geweldige manier om vis te vangen of te bemesten een tuin. Als u zich afvraagt ​​over hoe deze beestjes te vangen, lees dan verder!

Stappen

Hoe te regenwormen te verzamelen. De ouderwetse manier voor het krijgen van deze kleine jongens is om ze te graven zelf!
Hoe te regenwormen te verzamelen. De ouderwetse manier voor het krijgen van deze kleine jongens is om ze te graven zelf!

Methode 1-graven

 1. 1
  De ouderwetse manier voor het krijgen van deze kleine jongens is om ze te graven zelf!
 2. 2
  Eerste, bereid je te rommelig als je in de tuin. Pak een paar van goede kwaliteit tuinhandschoenen aan de bodem af te houden van je handen (en in het geval er geen stekelige onkruid die er zijn). Het zou ook verstandig zijn om te kleden in wat oude kleren die je het niet erg als ze vuil zijn. Als je lang haar hebt, zou een goede suggestie zijn om het terug te trekken, zodat er geen grond zal krijgen in het. En als laatste, laarzen of tuin schoenen.
 3. 3
  Vervolgens pak je de nodige materialen. Je zult een container om uw wormen slaan in, en een schop nodig. Een lege koffie kan de truc moeten doen. Zorg ervoor om luchtgaten te snijden in het plastic deksel, zodat de wormen kunnen lucht krijgen.
 4. 4
  Ga in uw achtertuin of tuin. Het beste zou zijn om dit te doen 's nachts in plaats van de dag. Wormen liefde koele, donkere plekken en het 's avonds tijd is vrij groot voor wormen.
 5. 5
  Niet stomp rond of lopen. Wormen hebben geen ogen, maar voelen zich door trillingen in de grond en als ze het gevoel dat je rond stampen, zullen ze jet. U niet wilt dat. Probeer het nemen van kleine, muis-achtige stappen, zodat het niet zal schrikken ze weg.
 6. 6
  Begin met het opgraven van wat grond. Wormen leven diep in de grond dus je zult moeten een vrij diep gat te graven om ze eruit te krijgen.
 7. 7
  Spot een. Om dit te doen, moet je een beetje roze-rode ding glibberen rond en proberen te ontsnappen. Wanneer u ter plaatse een worm, de makkelijkste manier om ze te trekken uit de grond is om een ​​klein potje "Tug O 'War' met hen te spelen. Lichamen regenworm's hebben speciale klauw-achtige haren genaamd 'setae' die ze gebruiken om hen te helpen grip en ingraven in de bodem. Ze zijn sterke wezens als gevolg van deze haren dus je zult moeten zetten een goede strijd.
 8. 8
  Begin met het grijpen van een greep van de worm zo goed als je kunt en zorg ervoor dat je een vrij goede grip op. Hij zal proberen om weg te trekken uit jullie midden in de grond, terwijl heftig wiebelen, maar nog steeds een greep van het te houden. Na ongeveer een minuut of twee, zal de worm uiteindelijk opgeven, zodat u het kunt trekken uit de grond en in de container.

Methode 2-stortbuien

 1. 1
  Ooit buiten te gaan na een goede onweersbui en zie deze kleine jongens invasie uw oprit? Na de regen is een grote en gunstige manier om regenwormen te verzamelen in een handomdraai!
 2. 2
  Regenwormen worden gezien op het oppervlak na zware regen stormen overstromingen de bodem omdat, ondanks nodig een vochtige omgeving om de diffusie van gassen over hun huid membraan, zodat waar de bodem verzadigd raakt ze beginnen te verdrinken. Regenwormen komen ook naar het oppervlak tijdens regen om te paren. Op deze manier kunnen ze niet drogen in de zon, maar vochtig blijven. Om zichzelf te beschermen, ze ontsnappen aan de oppervlakte, maar als de grond hard is, kunnen zij later gestrande en sterven van blootstelling. Dit is de reden waarom ze worden gezien in plaatsen zoals opritten na een storm.
 3. 3
  Eerst zul je moeten wachten tot je een goede storm.
 4. 4
  Na de storm is volledig over, ga naar buiten (weer, zou 's avonds het beste werken) met een container en wat plastic handschoenen (voor het geval je niet graag het gevoel van worm slijm over je handen.)
 5. 5
  Pak een zaklamp en kijk voor hen in uw oprit of parkeerplaats. Afhankelijk van wat het klimaat je woont in, moeten ze worden over de plaats. Pak ze op en bewaar ze in de container.

Methode 3-Gasing

 1. 1
  Als je een primped en perfect gazon, dan is deze methode is niet precies iets voor u. Maar als je een van die mensen die minder zorg om wat er gebeurt met uw gras, dan go for it! Gasing wormen uit hun huizen is waarschijnlijk het laatste voordeel u zal het proberen, maar het werkt.
 2. 2
  Begin met de aankoop van een doos droge mosterd, of een flesje Tabasco saus.
 3. 3
  Dan, te beginnen door het mengen van de mosterd of tabasco saus met water in een kleine kom en roer goed door elkaar. De penetrante geur van de mosterd of tabasco zal moeite de wormen en stuur ze uit hun huizen.
 4. 4
  Vervolgens gaat u uit op uw gazon en licht motregen de vloeistof op uw gazon. Doe dit alleen 's nachts omdat ongeacht of het wordt gedaan in de dag, zullen ze niet naar buiten komen.
 5. 5
  Even wachten en ga weer naar buiten met een zaklamp en kijk voor hen kruipen langs het gazon.

Goede opslag voor regenwormen.

 1. 1
  Zo, nu dat u hebt afgerond je nightcrawlers in je container, ben je waarschijnlijk jezelf de vraag "wat moet ik nu doen?" of "Hoe kan ik deze dingen in leven te houden?"
 2. 2
  Als je een tupperware container met een deksel, dan is dat geweldig! Je zult het nodig hebben. Beginnen door wat vochtige grond in de container, zodat ze kunnen leven. Het moet vochtig zijn om hun huid-membranen beschermen tegen uitdrogen (die tot de dood) en de watertoevoer te drinken.
 3. 3
  Verzamel een aantal dode, natte bladeren en verkruimel ze in de bodem. Wormen zijn afbrekers dus dit is vooral wat ze oppeuzelen.
 4. 4
  Zet uw wormen in een voor een en laat ze hol op hun eigen. Gooien van vuil is een enorme nee nee als aan de huid te beschadigen-membranen, verstikkende hen en vervolgens dood. U niet wilt dat.
 5. 5
  Om ervoor te zorgen dat ze niet kruipen en je uiteindelijk wakker worden naast iemand in bed, poke gaten in het deksel groot genoeg om zuurstoftoevoer, maar klein genoeg om te voorkomen dat ze ontsnappen mogelijk. Ze kunnen hun lichaam strekken zeer dun te krijgen in kleine spleten dus maak de gaten klein.
 6. 6
  Mensen zeggen 'store' em in je koelkast. " NO! Ze zullen sterven van de kou. Zet ze maar op een koele, donkere ruimte of op uw toonbank ergens. Maar zorg ervoor dat het niet uw koelkast of diepvriezer.
 7. 7
  Gefeliciteerd! Je hebt met succes gevangen regenwormen! U kunt ze gebruiken op verschillende manieren.
 8. 8
  In veel bodems, regenwormen spelen een belangrijke rol in het omzetten van grote stukken van de organische stof (e. G. Dode bladeren) in rijke meststof, en daarmee de bodemvruchtbaarheid verbeteren. Dit wordt bereikt door de acties van de worm van het trekken van beneden elke organische stof afgezet op het droge vuil, zoals bladeren of mest, hetzij voor voedsel of als het nodig heeft om zijn hol te dichten. Eenmaal in het hol, zal de worm het blad versnipperen en gedeeltelijk verteren, dan mengen met de aarde door verzadigen met intestinale afscheidingen. Worm afgietsels kan 40% meer bemesting bevatten dan de top 9 "van de grond waarin de worm leeft. Grote organische meststof voor bloemen en andere planten in uw tuin!
 9. 9
  Ook het gebruik ervan als visaas is een geweldige manier om je grootste vangst van de dag te maken! Vis love them!

Tips

 • Zorg ervoor dat je wachten tot na een onweersbui voordat u methode 2. Anders kunt u het risico om geëlektrocuteerd van de bliksem.
 • Dient eerst te regenen een beetje voor de wormen te komen. Niet de grond water als het niet zal werken.

Waarschuwingen

 • Een Tabasco of mosterd mengsel kan schadelijk zijn voor de wormen, ze zo afspoelen meteen in als u die techniek te gebruiken.
 • U kan krijgen geëxtrapoleerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Houder
 • Zaklamp
 • Natte, dode bladeren,
 • Handschoenen
 • Laarzen
 • Schop
 • Een oprit of parkeerplaats