Wkinl

Hoe te recyclen karton met een balenpers

Heb je veel kartonnen recyclen van uw magazijn? Als je echt wilt om het milieu te helpen, vermijd het gebruik van een container voor karton verzamelen, wel 2,5 kilo diesel luchtvervuiling worden gegenereerd voor elke container geleegd. U kunt een neergaande slag balenpers, waarvan 20 kilo karton per kubieke voet van verpakte materiaal compacts, voor dezelfde prijs als een acht kubieke meter dumpster dat wordt een keer per week geleegd bezitten. Hier is hoe te vinden, kiezen en kopen van een balenpers aan uw karton.

Stappen

Hoe te recyclen karton met een balenpers. Doorzoek het voor balenpersen.
Hoe te recyclen karton met een balenpers. Doorzoek het voor balenpersen.
 1. 1
  Doorzoek het voor balenpersen. Een grote zoekmachine zoals Yahoo! en is een goede plek om te beginnen.
 2. 2
  Kies een balenpers aan dat 20 kilo karton per kubieke voet van verpakte materiaal packs. Dit vermindert collection met 50%, wat betekent 50% minder luchtvervuiling. Ook zijn de balen zijn 50% kleiner dan hetzelfde gewicht balen van 10 pond per kubieke voet, wat minder opslagruimte nodig is betekent.
 3. 3
  De pers mag niet vereisen dat uw medewerkers om pre plat de dozen om maximale baalgewicht krijgen Vind de pers dat hele dozen kan verpletteren binnen boxen -. Het bespaart tijd.
 4. 4
  Krijg een balenpers op wielen voor draagbaarheid in het magazijn. U zult blij het heeft wielen bij de dag voor de voorraad kamer reorganisatie komt.
 5. 5
  Zorg ervoor dat het gevoed vanaf een 115 volt A. C. stopcontact. Geen elektricien moeten worden verplicht. Dit bespaart geld, en de verhuizing is eenvoudig met behulp van een verlengsnoer genoemd of geleverd door de fabrikant.
 6. 6
  Geen monteur moeten worden verplicht om de pers te installeren... Dit bespaart ook geld.
 7. 7
  De pers moet passen door een standaard deur, zodat er geen behoefte aan dure, grotere deuren te bouwen.
 8. 8
  Kijk voor zachte balenafbinding op een rol, voor het binden van de balen van karton, niet staaldraad (welke verwondingen door scherpe puntige uiteinden veroorzaken).
 9. 9
  Balen moeten binden vanaf de voorkant van de balenpers, zonder achter de balenpers te gaan. Dit bespaart vloerruimte en tijd.
 10. 10
  Zoek een balenpers die duurt 60 seconden om afhechten een baal en uitwerpen van de balenpers handmatig. Aangedreven baal eject systemen zijn minder veilig en de grotere balenpersen vereisen 10 tot 15 minuten om afhechten en uitwerpen.
 11. 11
  Controleer of het maakt niet meer dan 80 pond per baal, of je zal speciale handling equipment nodig.
 12. 12
  Kies een klein formaat met grote prestaties. Balenpers vloeroppervlak nodig moet worden tot een minimum beperkt om vrij te maken voorraad ruimte.
 13. 13
  Een voeding deuropening van ongeveer 20 cm bij 30 centimeter zal werken voor 75% van alle box maten. De overige 25% niet rechtvaardigen een grotere, duurdere balenpers. Gewoon stampen op de twee apposing zijden van de grotere dozen en ze zullen passen in de pers.
 14. 14
  Kijk voor een cyclustijd van 15 seconden neer op een belasting van dozen en 15 seconden te verpletteren om de verpletterende plaat weer terug omhoog. Gedurende die tijd, is de werknemer het verzamelen van de volgende partij van dozen.

Tips

 • Het is makkelijker om kleine balen bovenop elkaar dan grotere balen stapelen. Stapelen 4 balen hoog is zeer belangrijk als voorraad ruimte is kostbaar. Stok met de kleinere, krachtigere balenpersen.
 • Als u wilt grotere balen, kunt u wrap twaalf £ 80 balen krimpen op de top van een houten pallet voor bulk hanteren £ 1000 per keer.
 • Vergeet niet, bij 20 kilo karton per kubieke voet, deze balen zijn 50% kleiner dan gewone balen van 10 pond per kubieke voet.
 • Vermijd roll off trilplaten... Hun vervoer veroorzaakt £ 8 van luchtverontreiniging voor elke 6 mijlen van reizen.
 • Laat je niet aanpraten een grotere balenpers. Een £ 150 baal of £ 350 baal nog maar 10 pond per kubieke voet en zal speciale behandeling vereisen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de mensen die zullen werken met de pers zijn goed opgeleid en de nodige voorzorgsmaatregelen. Onjuist gebruik van de pers of van de balen kan leiden tot ernstig letsel.