Wkinl

Hoe te plint trimmen installeren

Plint bekleding dekt de voegen tussen de wanden en de vloer en voegt een essentiële finishing touch aan een kamer. Om oude plinten te verwijderen en nieuwe te installeren, lees de volgende instructies.

Stappen

Hoe te plint trimmen installeren. Gebruik een scherp mes om door breeuwen of verf gesneden langs de bovenrand van de trim.
Hoe te plint trimmen installeren. Gebruik een scherp mes om door breeuwen of verf gesneden langs de bovenrand van de trim.

Verwijder oude plint bekleding

 1. 1
  Gebruik een scherp mes om door breeuwen of verf gesneden langs de bovenrand van de trim. Als u dit niet doet, ben je waarschijnlijk de omliggende verf chip.
 2. 2
  Gebruik een plamuurmes om de trim los van de muur. Doe dit voorzichtig om beschadiging van de wand en de vloer te voorkomen. Gebruik indien nodig een ander voorwerp zoals een schroevendraaier om de weg te helpen.
 3. 3
  Trek de trim weg. De meeste van de nagels moet komen met het, maar indien nodig, verwijder steeds steken in de muur.

Installeer plint bekleding

 1. 1
  Meet de omtrek van de kamer (s). Dit zal u helpen te bepalen hoeveel materiaal je nodig hebt.
 2. 2
  Kiezen en te kopen van uw materialen. Koop meer stuwing dan uw metingen vragen om te zorgen voor schroot eindigt en voor de onvermijdelijke vergissing of twee in het meten en snijden. Sommige mensen gebruiken een 10% overmaat schatting, maar meestal alleen het kopen van een extra voorraad lengte of twee zal doen.
 3. 3
  Prime en zand het trimmen. Als je hebt gekozen geprimed materialen, doe uw schuren voordat u de plint aan de muur om jezelf te redden veel tijd op uw handen en knieën. Als je kaal hout materialen hebt geselecteerd, beits of verf ze met primer, laten drogen, en dan zand vóór de installatie.
 4. 4
  Verf de plinten (indien nodig). Het is veel gemakkelijker om ze te schilderen voordat ze zijn geïnstalleerd. Merk op dat je nog steeds zal moeten touch-ups te doen en eventueel toepassen van een afwerklaag.
 5. 5
  Meet en snij je stukken te passen. is kritisch waar twee stukken van trim ontmoeten rond een hoek. (. Hoewel beide zullen werken, gebruik maken van een elektrische verstekzaag in plaats van een verstekbak en handzaag voor de beste resultaten) Er zijn vijf fundamentele manieren van montage van de verschillende stukken samen:
  • Buiten-hoekstukken. Ervan uitgaande dat de hoek vormt een perfecte hoek van 90 graden, snijd elk stuk in een hoek van 45 graden en af ​​te stemmen op een buitenhoek te vormen. Zorg ervoor dat de afgeschuinde einde van de plint eerst gesneden in het geval je nodig hebt om het opnieuw te doen. Zodra je bent ervan overtuigd dat de hoek cut juist is, snijd het andere eind van het stuk op lengte. (Als je twijfelt, maak het een beetje langer dan je nodig hebt, je kunt altijd inkorten indien nodig.)
  • Inside-hoekstukken. Als u een eenvoudige, rechthoekige plinten met geen decoratieve bovenrand ("plint"), kunt u ofwel ze allebei gesneden op 45 graden hoeken en passen ze bij elkaar in de hoek of schuift een hoek stuk helemaal in en kont de andere tegenaan. Echter, als de plint niet over ingebouwde plint, kunt u of knippen een traditionele omgingen gezamenlijke of snijd een van de stukken aan elkaar grijpen met de andere. Om de tweede methode te doen:
   • Beslis welk stuk u wilt contour aan de andere en leg het gezicht naar beneden op de vloer voor u (met de plint wijst weg van u). Begrijp dat de linker-en rechterkant zijn nu omgedraaid.
   • Oriënteer het tweede stuk op dezelfde manier als de eerste en stapelen het op de top van het eerste stuk.
   • Schuif het tweede stuk aan het einde van het eerste stuk dat u van plan om te snijden, sta het dan rechtop op het eerste stuk in een hoek van negentig graden vormen. Zorg ervoor dat het tegen de rand.
   • Trace van de rand van het tweede stuk langs de achterkant van het eerste stuk met een potlood of stift. Knip langs deze met een handheld figuurzaag, de cut stuk zal nu contour om het andere stuk.
  • Odd-hoekstukken. Waar je hoeken die geen deel negentig graden hoeken, gebruiken schroot materiaal voor trial-and-error fitting totdat je de juiste hoek geslepen tegenkomen. Vervolgens gebruikt u deze instellingen op uw zaag om je bekleding te snijden.
  • Mid-wall stukken. Het is waarschijnlijk dat je zal moeten meer dan een stuk plint gebruiken om zeer lange muren bedekken. In plaats van gewoon te stoten platte uiteinden tegen elkaar, wat kan scheiden door de tijd als het hout krimpt, snijd beide stukken bij overlappende 45-graden hoeken (aan elkaar te passen zoals zo / /), zodat het hout krimp minder zichtbaar zal zijn.
  • Eindstukken. Als de plint peuken in iets en hoeft niet te blijven rond een hoeken (ex. het loopt in een deur behuizing), gewoon knippen en scoot het op tegen het object.
 6. 6
  Spijker de plinten op zijn plaats met afwerking nagels. Gebruik een stud finder aan de muur studs lokaliseren tot nagel in, als alternatief, klop op de muur om de holle ruimten te onderscheiden van de studs. Zinken de nagels onder het oppervlak met behulp van een spijker set, of gebruik een schiethamer. Vul al de spijker gaten met stopverf, laten drogen, en zand.
 7. 7
  Installeer plint indien nodig.
 8. 8
  Toepassing breeuwen om delen van gieten op vochtige plaatsen. Kalefateren niet alleen langs de bovenrand, maar over en hoekranden en spijker gaten. Door dit te doen in de badkamer is een must. Als je bang morsen of druppelen, kunt u ook overwegen breeuwen de plinten direct onder het aanrecht.
 9. 9
  Raak de trim. Betrekking op alle nagelgaten alsmede eventuele slijtage of deuken.

Finish plint bekleding (indien nodig)

 1. 1
  Tape de muur en de vloer boven en onder de bekleding (optioneel). Dit zal u toelaten om snel de trim verf zonder over de randen. Gebruik iets dat trekt gemakkelijk af en heeft geen residu, zoals afplakband vertrekken. U kunt ook uw kansen en verf uit de vrije hand.
 2. 2
  Pas uw aflak. Trim wordt meestal afgewerkt met een glanzende of semi-gloss verf of lak. Dit is veeleisend en langzaam werken, dus zorg ervoor dat u een goede knielende pad bij de hand hebt. Als uw plinten reeds zijn geschilderd, hoeft u alleen maar zorgen te maken over deze stap als u wilt vernis toe te passen.

Tips

 • Plint typisch bevestigd aan de bodemplaat, hoewel met houten vloeren, sommigen de voorkeur om deze aan de vloer te voorkomen dat gaten open later tussen de vormen en de vloer.
 • Als de muren zijn ongelijk in plaatsen, kunt u de wind met enkele hiaten tussen de muur en plint. Vul deze gaten met overschilderbare kit, zodat de kit goed laten drogen, schilder dan het aan de muur kleur overeenkomen.
 • Trim moet al zijn geïnstalleerd rond deuren voordat u begint met de installatie plint.
 • Een brad-tacker (gehuurd van een plaatselijke gereedschap verhuurbedrijf) zal gemakkelijker werk van trim installatie banen te maken.
 • Zult u een beperkte selectie van voorraad lijstwerk in het huis aanbod winkels vinden, als je wilt meer keuzes, kan je meestal ze vinden op een houtzagerij. Koop verf-grondverf plint indien mogelijk, omdat dit bespaart u een stap bij de installatie.