Wkinl

Hoe te plaatsen terwijl dravend op een paard

Meestal als je West op een paard zijn, het is erg hobbelig en ongemakkelijk als je een amateur ruiter. Als u rijdt Engels stijl, en zelfs als je een goede western vervoeren, plaatsen maakt het veel comfortabeler en gemakkelijker vooral voor lange afstanden. De term'' wordt niet gebruikt in het Verenigd Koninkrijk, waar dit is gewoon bekend als de stijgende draf.

Stappen

Hoe te plaatsen terwijl dravend op een paard. Pick-up een voorwaartse draf.
Hoe te plaatsen terwijl dravend op een paard. Pick-up een voorwaartse draf.
 1. 1
  Pick-up een voorwaartse draf. Dit betekent een gelijkmatige, stabiele draf. De draf moet snel, maar niet sprinten omdat je niet wilt dat galopperen! Een draf die is op een gegeven, constante, energiek snelheid.
 2. 2
  Laat beweging van het paard duw je omhoog en uit het zadel met steun van je dij-en kuitspieren. (Maar laat je niet uit het zadel geworpen worden) Op hetzelfde moment, wanneer u zich buiten het been van je paard gaat vooruit, je zitten. Dit heet het zijn op de juiste diagonaal.
 3. 3
  Weer gaan zitten in het zadel toen buitenbeen van je paard komt terug.
 4. 4
  Volg een constante 1, 2, 1, 2, 1, 2 sla, aangezien dit het ritme van draf een paard. Post op 1 en zitten op 2.
 5. 5
  Posting moeten recht zijn. Om jezelf te houden van leunt te ver naar voren, til je borst meer aan het plafond. Dit zal ertoe leiden dat uw schouders om terug te gaan, houdt u op een evenwichtige positie.

Tips

 • Een veel voorkomende fout is om de teugels te trekken als je draf naar evenwicht. Paarden het niet leuk vind, dus in plaats daarvan, verkort uw teugels en houd je handen zweven boven de schoft. Houd je handen rustig en stil als je post - laat ze niet op en neer bewegen!
 • Posting is niet zitten op en neer. Het verschuiven van uw bekken naar voren naar de voorkant van het zadel, dan verschuiven terug. Zorg ervoor dat je posting laag.
 • U hoeft niet ver te komen uit het zadel helemaal. Net ver genoeg uit om te voorkomen dat gestoten toen de paarden komt terug. Coming out te ver kun je uit balans te brengen.
 • Plaats geen berichten uit de stijgbeugels, gebruik uw kuit-en onderbeen spieren te you.If u te helpen met dit, probeer posten zonder stijgbeugels hebben hulp nodig. Goede ruiters hebben ze niet nodig!
 • Beweeg je heupen in een up-and-voorwaartse richting bij het opstaan, maar niet overexaggerate het.
 • Af en toe, zal paarden vertragen of versnellen, die tijdens een wandeling of galop. Om ze te stoppen van het lopen, knijp lichtjes met je hielen en lagere kuiten als je naar beneden komen van de post en klik op je tong, om hen van het galopperen, herkennen wanneer ze beginnen aan hun manier van lopen glad in een galop, of wanneer zij uitstrekken van het up-strakke draf. Zodra je dit herkent, geef ze een kern met de teugels (niet te hard, niet trekken) en zit rechtop, klaar om te plaatsen. Zij zullen opnieuw uw herpositionering en traag aanvoelen.
 • Probeer om niet te vallen zwaar weer op het zadel - dit kan ongemak voor het paard veroorzaken.
 • Als je merkt dat je posting op de verkeerde diagonaal, zitten extra hartslagen (rise-sit-sit-rise) in te schakelen.

Waarschuwingen

 • Posting hoge of te snel kan ertoe leiden dat uw paard te versnellen. Maar, wanneer een paard is lui, dit niet gebruiken om hem te versnellen. Dat zal hem leren dat goed is om lui te zijn.
 • Probeer nooit om jezelf te leren de basisprincipes. Hebben ALTIJD een instructeur of kennis paard persoon om u te helpen. Diagonalen zijn erg basic in vergelijking met de andere aspecten van het rijden, maar goede basis is de sleutel tot een goede ruiter! Altijd op zoek naar professionele hulp.

Dingen die je nodig hebt

 • Helm
 • Rijlaarzen
 • Paard
 • Instructeur
 • Handschoenen ook als je ze kunt krijgen (voorkomt dat uw handen van verlies van contact met je teugels als je een beginner)