Wkinl

Hoe te overtuigen je ouders om je een hamster te krijgen

Wil je echt een hamster? Nou, hier is hoe om te krijgen!

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om je een hamster te krijgen. Onderzoek hamsters en hun gewoonten.
Hoe te overtuigen je ouders om je een hamster te krijgen. Onderzoek hamsters en hun gewoonten.
 1. 1
  Onderzoek hamsters en hun gewoonten.
  • Je leert dat ze leven tot 3 jaar, soms zelfs 5 jaar. Ze zijn gevoelig voor licht, warmte, en vele andere dingen, zoals huisdieren en kleine kinderen. Als je katten die zou kunnen proberen om het op te eten, wel twee keer bedenken. Ze kunnen niet in direct zonlicht of in tochtige ruimtes gehouden worden, en moet een vrij stabiele temperatuur. Ze moeten ook elke dag te worden behandeld om te blijven vriendelijk, en moeten hun kooi schoongemaakt een keer per week om gezond te blijven hebben. Je moet een hamster niet alleen omdat ze zijn schattig.
 2. 2
  Praat met je ouders. Vertel hem dat je hebt onderzocht hamsters en keek omhoog dierenwinkels, schuilplaatsen, en kwekers rond het gebied. Verklaar uw plannen om te zorgen voor de hamster. Als je ouders zeggen: ja, zal u een wiel moet zonder tralies (stevige ondergrond, zodat ze niet vast komen te zitten), kooi beddengoed, hamster voedsel, een kooi, en een fles water.
 3. 3
  Persistent zonder vervelend. Als zij zeggen misschien, kon je geluk! Ga naar de dierenwinkel om te laten zien een hamster en vertel ze alle interessante dingen die je hebt geleerd over hamsters. Krijgen ze geïnteresseerd zijn in het onderwerp en je kan in staat zijn om hun gedachten te veranderen.
 4. 4
  Wees geduldig. Na een paar weken of dagen, kunnen ze ja zeggen. Zo niet, vraag naar de reden, maar niet smeken, geef ze meer tijd om na te denken over het als ze het nodig hebben. Er zijn tal van redenen voor en tegen het krijgen van een huisdier. Bijvoorbeeld, als u nog andere dieren ze kunnen iets zeggen als of "Wij hebben geen hamster nodig" "We hebben katten!" Als je weet waarom ze geweigerd, kunt u opgeven of plannen hoe om hen te overtuigen in de toekomst. Als zij nee zeggen, niet over een fit, gewoon vragen hen opnieuw in een maand of zo.
 5. 5
  Plannen financieel voor de zorg van uw hamster. U zult minstens honderd dollar nodig, die je kunt krijgen door de verkoop van limonade of het hebben van een garage sale.
 6. 6
  Schrijf een brief aan je ouders opgave, zacht maar duidelijk, waarom wilt u een hamster. Ook zien dat je kijkt naar de redenen voor het niet hebben van een. Je ouders zullen sneller geneigd zijn toe te geven aan de goede en constructieve argument.
 7. 7
  Uw ouders waarschijnlijk zal je een hamster niet krijgen als u een geschiedenis van het niet verantwoordelijk of met slechte cijfers. Probeer uw klusjes doen zonder hen te vragen je of proberen om betere cijfers halen op school. Als je ouders zien dat je verantwoordelijk genoeg voor het onderhoud van een hamster zijn, kunnen ze laten je er een hebt!
 8. 8
  Teken een voorbeeld van een hamster kooi. Bevatten alles wat uw hamster nodig heeft, en voeg de prijzen van alle items (kooi inbegrepen).
 9. 9
  Beslis over een plek om je hamster te houden. Als u nog andere dieren, zet het op een plaats apart van hen, maar probeer te zetten op een plek waar je vaak naartoe gaat, zoals de woonkamer of keuken.
 10. 10
  Laat de hamster niet tot stand brengen te veel. Het helpt niet met alles behalve het maken van uw ouders voelen zich meer onder druk gezet.
 11. 11
  Betalen voor het zelf. Je mag niet willen, maar waarschijnlijk zal helpen overtuigen je ouders. Ook is het niet te duur.

Tips

 • Vraag hen als ze in een goed humeur!
 • Vraag je ouders mooi, maar niet elke seconde, zal het hen gek maken.
 • Niet zeuren en bedelen. Het verergert alleen je ouders, en laat zien dat je niet onder controle zijn, noch volwassen genoeg om een ​​levend wezen te behandelen.
 • Zorg ervoor dat uw argument is eerlijk en duidelijk voor hen.
 • Je ouders vertellen dat je niet alleen maar willen een huisdier, maar een metgezel die je zal behandelen met vriendelijkheid en respect. Je ouders moeten weten dat je verantwoordelijk genoeg zijn om er een te krijgen zijn!
 • Ouders kunnen nee zeggen, omdat ze denken dat ze zullen eindigen met het verzorgen van het. Als u een ander huisdier in huis, u bewijzen ouders je kunt zorgen voor een hamster te nemen door het verzorgen van dat dier. Als u niet beschikt over een ander huisdier, kunt u klusjes doen om te laten zien hoe verantwoordelijk en toegewijd je bent.
 • Verantwoordelijk. Verzorgen van de dingen rond het huis, uw kamer schoon, hark de bladeren, de was doen, enz. Dit zal tonen u klaar voor uw eigen levend wezen zijn.
 • Heeft een hamster in water NIET baden. Dit zou hen longontsteking en hen doden.
 • Je zou niet eerder geweten hebben en het is belangrijk! Merk op dat hamsters zijn nachtdieren dus ze zal slapen het grootste deel van de dag, als je een knuffel, toch speels overdag huisdier kon je een konijn of een cavia te overwegen. De meeste huisdieren winkels hebben beide, en ze zijn vrij gemakkelijk te verzorgen.
 • Controleer dat niemand in je familie is allergisch voor hamsters, als iemand, hamsters zijn niet de beste keuze.
 • Als je ouders nog steeds niet zeker, probeer huisdier zitten voor een vriend om te laten zien je kunt zorgen hamsters.
 • Zorg ervoor dat u uw ouders toestemming hebben voor het kopen van een hamster.
 • Hamsters heb best alleen gehouden, en zich ervan bewust dat zelfs dwerg hamsters zou kunnen eindigen vechten.

Waarschuwingen

 • Als u krijgt Syriërs, of proberen om ze te krijgen, dan is ze niet (Syriërs) samen te huisvesten. Ze zullen vechten!
 • Roborovski hamsters zijn niet goed hamsters voor beginners. Ze zijn beter voor de meer ervaren hamster eigenaars. Een goed ras om te beginnen met zijn Winter Whites.
 • Niet bedelen - dit zal het lijken alsof je onvolwassen bent.
 • Denken niet na over het krijgen van een hamster als je niet klaar bent. Dit is een grote verantwoordelijkheid. Een hamster is een levend ding, geen speelgoed dat je kunt negeren of weg te gooien.