Wkinl

Hoe te mieren uit kattenvoer verwijderen

Mieren kunnen een echt probleem als het gaat om het voeden van uw kat. Zij zal haar eten te stelen en vaak voorkomen dat haar uit eten. Immers, zou je eet je eten als er een stelletje mieren kruipen rond op het? Hier is hoe je kunt krijgen mieren weg te blijven van voedsel van uw kat.

Stappen

Hoe te mieren uit kattenvoer verwijderen. (Bowl Method) Verwijder alle mieren die al in uw kat etensbak.
Hoe te mieren uit kattenvoer verwijderen. (Bowl Method) Verwijder alle mieren die al in uw kat etensbak.

Mieren verwijderen uit de etensbak

 1. 1
  (Bowl Method) Verwijder alle mieren die al in uw kat etensbak. Dump de mieren en de resterende besmet voedsel.
 2. 2
  Was de kom met heet water en afwasmiddel. Als de kom is vaatwasser vriendelijk, kunt u deze via uw vaatwasser.
 3. 3
  Verkrijgen van een ondiepe container die breder is dan het kattenvoer kom.
 4. 4
  Vul het reservoir ongeveer halverwege met water. Zette de ondiepe container waar uw kat eet meestal.
 5. 5
  Plaats de voerbak in de grotere container. Als de container is extra groot, zet de etensbak dicht genoeg bij de rand, zodat uw kat in staat om het voedsel te bereiken zonder moeite zal zijn, maar ver genoeg van de rand die de mieren niet in staat zal zijn om hop over.
 6. 6
  Vul het etensbakje met vers voedsel.
 7. 7
  Legen uit de ondiepe container als nodig is. Het water kan enige verdronken mieren bevatten, gemorst voedsel en zal nodig verfrissend als het begint te verdampen.
 8. 8
  Blijf op dit proces. Uiteindelijk zal de mieren stopt komst. Op sommige plaatsen (warmere klimaten), kan het nodig zijn om uw kat te voeden op deze manier voortdurend als de mieren nooit weggaan.
 9. 9
  Houd etensbakjes schoon. Was ze minstens een keer om de twee dagen of meer indien mogelijk. Gebruik een kat veilig schoonmaakmiddel en spoel grondig met fris, schoon water.
 10. 10
  Verschuiving van de foerageergebieden. U kunt ook proberen om de schaal ver weg van de mierenkolonie te verplaatsen naar een andere plaats, indien mogelijk.
 11. 11
  Gebruik een ander lokmiddel om de mieren uit de buurt van de kom te trekken. Een goede manier om de mieren te houden ver van de kom is om commerciële mier aas (onder een kat-kluis) te plaatsen in de algemene ruimte. Zorg ervoor dat er slechts een klein gaatje voor de mieren om in een te eten het gif; tegelijkertijd ervoor te zorgen dat uw huisdier geen toegang tot het aas. Een manier zou om direct een doos schroef in de vloer of dek. Het zou mogelijk zijn om de 'cover box' achter een kachel of koelkast deurstijl, maar alleen als de ruimte is veel te smal voor uw kat om het te openen. Vergeet niet dat katten zijn nieuwsgierig en kan krijgen in onvoorstelbare plaatsen.

Mieren verwijderen uit droogvoer container

 1. 1
  Gooi de besmet voedsel.
 2. 2
  Kopen meer voedsel en giet het in een luchtdichte plastic verpakking. Er zijn veel van deze beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor petfood.
 3. 3
  Houd de container goed gesloten houden wanneer het niet in gebruik is. Houd het niet in dezelfde kast als menselijk voedsel of moet je mieren aangetrokken tot een picknick!

Tips

 • Sommige bedrijven produceren kommen die al de gracht te nemen rond de rand van de kom is. Deze zijn groot en makkelijk te gebruiken en de hele pot kan worden opgepikt en gereinigd in een keer.
 • Als je voedsel van uw kat en / of kom binnen te houden, kunt u niet om deze maatregelen te nemen. Als de mieren binnen zijn aangetrokken, gebruiken mier bevrijden methoden of gewoon een verdelger!
 • Als uw kat de foerageergebieden relatief schoon gehouden wordt, kan je nooit een mier probleem te ontwikkelen.
 • Als de mieren overzwemmen om voedsel van uw kat, een druppel of twee van citroensap of sinaasappelschil stukken in het water. Elk van deze zal afstoten van de mieren.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het uitvoeren van de platte container als het water in. Het is heel gemakkelijk om overal water spetteren.
 • Gebruik geen insecticiden of enige andere vorm van vergif! Deze kunnen uw kat schaden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een zeer ondiepe, platte container.
 • Een luchtdichte plastic verpakking.