Wkinl

Hoe te koolhulp wijn maken

Dit is een leuke, zeer gemakkelijke manier om zeer goedkoop, maar drinkbaar alcohol te maken. Het zal niet in de plaats een lekker biertje of, maar het is perfect voor gelegenheden waar je moet tal van goedkope alcohol. De initiële investering apparatuur is ongeveer 5€ en ingrediënten zal meestal alleen kost je ongeveer 5€ voor 4L van "wijn." Het is ongeveer 8-10% alcohol. Een liter vertaalt tot 5€ voor een nacht - je kunt niet winnen die prijs in elke winkel! Het is drinkbaar na ongeveer 2 weken, maar verbetert sterk na 3-4 weken.

Ingrediënten

 • 3,5 kopjes (830 ml) van witte suiker
 • 1 pakje traditionele gedroogde brood gist (vermijd "quick-rise")
 • 2 pakketten van Kool-aid in welke smaak je wilt.
 • 14 kopjes (3 1/3 L) water

Stappen

Hoe te koolhulp wijn maken. Monteer uw apparatuur en ingrediënten voor het bottelen.
Hoe te koolhulp wijn maken. Monteer uw apparatuur en ingrediënten voor het bottelen.
 1. 1
  Monteer uw apparatuur en ingrediënten voor het bottelen.
  • De meeste van de gebruikte apparatuur kan worden spullen gevonden rond het huis, en de flessen kunnen worden opgevist uit de mensen recycling bakken of hergebruikt indien u flessenwater te drinken. Als u het reinigen van de flessen met afwasmiddel en laat ze weken in bleekmiddel voor een paar minuten, daarna goed uitspoelen hen, zult u niets te vrezen hebben.
  • De rubberen slangen zijn te vinden in Home Depot voor ongeveer 5€. Het is bedoeld voor gebruik met ijsmakers. Je zou ook kunnen vinden in aquarium winkels of gewoon over een bouwmarkt, maar kan een beetje meer te betalen.
 2. 2
  Desinfecteren apparatuur die wordt gebruikt bij het ​​bottelen, waaronder flessen, trechter en rubber slang, in een grote pot kokend water gedurende tenminste drie minuten. Dit zal de beestjes die mogelijk kunnen worden teistert uw apparatuur te doden. Als u niet aan deze stap te doen, kunnen de bacteriën de gist doden en / of bederven de wijn.
 3. Zorg ervoor dat u een andere pot gebruiken dan degene die u gebruikt om het suiker water te maken.
3
Kook het water om elke vorm van bacteriën. Gebruik de kruik of de flessen om te meten hoeveel water je nodig hebt. Vul een grote pan met water en de suiker. Als het warm wordt roer tot alle suiker op te lossen. Laat het water en de suiker mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.
4
Activeer de gist. Giet het pakket in een half kopje warm water (niet heet of je de gist doden) met een theelepel suiker. Laat het zitten voor een paar minuten, roer er dan het licht. Ga verder met de volgende stap.
5
Gebruik een schone trechter om de kruik of flessen vullen met het afgekoelde suikerwater. Niet te vullen. Laat wat ruimte lucht te schuimen.
6
Als je kunt zien dat de gist is geactiveerd (het krijgen schuimende) gebruiken de trechter te gieten in de fles. Voeg meer 4 kopjes warm water, vuurpijl, en schud vervolgens opnieuw. Zorg ervoor dat alle suiker is opgelost en dat de gist wordt gemengd inch
7
Zoek een veilige plek waar je in staat zijn om de fles rechtop op te bergen, zoals in een badkamer kast, in een kelder, of achter een bureau. Neem de ballon en steken een paar gaten in het gebruik van de pen. Neem de dop van de fles en strek de ballon over de opening. Maak een elastiek rond de ballon op de bovenkant van de fles om het in positie te houden. Zet de fles voorzichtig in een plastic zak die elke wijn zal vangen die overloopt of morsen. Zet de fles in je besloten locatie en laat het daar voor ongeveer 2 weken, totdat de ballon is niet vol gas meer. De ballon zal vullen met gas dat zal lekken uit de gaten erin, maar wanneer het gas stopt, zullen de gaten te sluiten en de lucht zal niet in staat zijn om in te krijgen en ruïneren uw wijn. Dit proces is waarin de alcohol wordt geproduceerd, en heet fermentatie.
Als u 2-liter gebruiken, dan in plaats van het gebruik van ballonnen kunt u de dop tot net voordat het volledig is afgedicht, die laat gas ontsnappen als het opbouwt, maar niet zal laten in wanneer het stopt fermenteren scherpen. in plaats van een ballon, dan kunt u een gemeenschappelijke vergister luchtsluis gebruiken. Ze kosten ongeveer 5€ 0,50.
8
Wanneer u ziet dat de ballon is niet vol gas meer, de gisting voorbij is. Haal de fles uit de locatie, en heel voorzichtig zijn om het niet te schudden. Op dit punt heeft de alcohol daadwerkelijk geproduceerd en dit spul zal je dronken te krijgen, maar het is 'smakeloos' en is een verworven smaak. (Als het slecht is gegaan, meestal van iets onhygiënisch, het zal smaken als azijn. Het maakt je wilt kotsen op een slok, dus het is vrij duidelijk.) wachten een beetje langer en de afwerking van de rest van dit zal een veel beter rendement proeven artikel.
9
Scheid de dode gist. Er moet een fijne laag van dode gist en dergelijke op de bodem van de fles zijn. Dit spul is niet giftig, maar het smaakt verschrikkelijk en staat bekend je slecht gas te geven. Plaats de fles ergens relatief hoog, zoals op een counter, en zet de tweede 4L fles op de vloer eronder. Met behulp van de rubberen slang, de niet-gearomatiseerde wijn in de lege fles zonder zuigen een van de smurrie op de bodem. Probeer het niet te laten spetteren te veel. Wanneer er slechts een kleine hoeveelheid wijn is links rechts boven het sediment, stopt overhevelen en gooi de rest uit.
 • Een andere manier kunt u de dode gist te verwijderen is om je vloeistof stam door een goed schoongemaakt doek.
 • Schakelen containers is niet nodig, het is gedaan om zich te ontdoen van de dode gist-beestjes. Gistachtig-beestjes wolk de wijn, smaak slecht en kan je diarree geven. Esthetiek tellen. Het is moeilijk om trots op bewolkte wijn te zijn, maar een kristal helder 14% wijn is iets om trots op te zijn, ongeacht hoe u het of hoe goedkoop het smaakt deed!
10
Voeg de twee pakketten van kool hulp poeder om de wijn in de nieuwe fles, de dop van de fles, schud hem dan een paar seconden om het goed te mengen. Probeer het proeven van een beetje, zal het waarschijnlijk verschrikkelijk. Niet dumpen het uit, zal het veel beter krijgen! Hier wat meer suiker toe te voegen kan de smaak een beetje te verbeteren, maar het is echt nodig om leeftijd een tijdje langer. Laat het in de tweede 4L fles voor ongeveer een week of zo, en controleren op het wanneer je kunt om ervoor te zorgen dat er geen gas opbouwen in de fles. Als het wordt uitpuilende een beetje, maar de dop open genoeg zodat het gas ontsnappen weer sluit het dan.
11
Na de derde week is verstreken, sifon opnieuw behalve in kleine flessen water. U vult bijna 8 reguliere 500ml waterflessen. De kleinere flessen zijn veel gemakkelijker te verbergen en om uit te drinken.
12
Als de wijn is ongeveer 4 weken oud of ouder is, moet het klaar voor consumptie. Veel plezier en wees niet bang om mensen die je maakte zelf vertellen!

Tips

 • Hogere alcohol kunnen worden bereikt als beter gist wordt gebruikt. Sommige homebrew winkels dragen een turbo / distilleren gist die kan krijgen rond 20%.
 • U kunt eens proberen de wijn in een koelkast een paar dagen voordat u van plan om containers te schakelen. Dit kan helpen leiden de gist en andere neerslag bezinken naar de bodem, waardoor de overdracht vergemakkelijken.
 • De wijn moet voor ten minste twee maanden, maar het beste drinken wanneer het tussen 1-2 maanden oud.
 • Als je kookt plastic 2 liter plastic flessen zullen ze krimpen tot de helft van hun size.Keep ze in de gaten.
 • Met behulp van een Clean Europese Ale bier gist (verkrijgbaar bij elke homebrew winkel) zal een betere, minder fenol smaak. Houden van de "fermenteren" tussen 68 graden F en 75 graden F zal ook beperken fenol productie.
 • Plain suiker niet sporenelementen bevatten die gist nodig heeft om te leven. Voor een betere gezondheid van gist, kopen gistvoedingszout op een homebrew winkel, of voeg een paar rozijnen aan de oplossing.
 • Kool Aid is geheel voor het op smaak. Je kan gemakkelijk gebruik maken van Gatorade of andere smaakstoffen.
 • De grootste tip mogelijk met homebrew wijnen is "geduld", op twee maanden is het over het algemeen drinkbaar, tegen zes het wordt het interessant, het een jaar "dat is leuk", op vijf.... "Wow... waarom hebben we wijn kopen?"
 • Nadat de wijn is klaar en is gebotteld, controleren op de flessen elke week of zo om te zien of er meer gas wordt geproduceerd. Als de fles is uitpuilende een beetje, maar draai de dop totdat de druk ontsnapt dan weer vastdraaien. Houden ze in een koelkast kan dit probleem elimineren.
 • Het verhogen van de suiker en de gist zal niet deze alcohol geen sterker te maken. De gist sterft wanneer de alcohol bereikt ongeveer 10%, zal extra suiker maken het alleen zoeter. Als je wilt hardcore krijgen, moet je het bouwen van een "stil", en destilleren het spul. Het ding met dit is het is veel ingewikkelder en gevaarlijker wanneer verkeerd gedaan. Het wordt vaak genoemd moonshining, hoor je soms verhalen van alcohol branden of foto's opblazen, dat is niet om te lachen. Zelfgebrouwen alcohol (bier en wijn) zijn volkomen legaal om te produceren, maar illegaal te verkopen zonder de juiste fiscale zegels. Huis-gedistilleerd (geesten) zijn illegaal om zowel produceren en verkopen in de Europa.

Waarschuwingen

 • Nooit zet de oorspronkelijke 2 liter dop terug op de fles tijdens het gistingsproces of de druk kan opbouwen totdat het flesje heftig ontploft.
 • Bij het toevoegen van de Kool Aid, doe het in een gootsteen of bad. Af en toe, door hetzelfde proces als dat van Mentos en cola light, de 'wijn' schuim snel en overstroomt de kan als de Kool Aid wordt toegevoegd. Omdat het is gewoon schuim overlopen, zul je nauwelijks verliest een van de wijn. Echter, gemorste Kool Aid is wreed schoon te maken, dus doe het in een gootsteen voor het geval dat!
 • Dit is echt alcohol, het heeft dezelfde gezondheidsrisico's als een andere wijn of bier. Met mate u zijn prima, maar te veel drinken en / of te vaak en je kan ernstige gezondheidsproblemen geconfronteerd. Het zal u schaden, dus niet drinken en rijden.
 • Als u absoluut moet deze nemen in uw auto, op zijn minst voor zorgen dat het in de kofferbak. Afhankelijk van de wetten voor uw gebied, zou je boetes als het wordt gevonden, omdat de flessen niet worden afgedicht.
 • In de meeste gebieden, het maken van uw eigen wijn is volkomen legaal, maar het is niet toegestaan ​​om het te verkopen. Reguliere wetten met betrekking tot minderjarigen nog steeds van toepassing. Als u denkt dat het kan een probleem zijn, contact op met de plaatselijke wetten alvorens dit.
 • Dit ruikt verschrikkelijk na de gisting.

Dingen die je nodig hebt

 • een maatbeker
 • twee 4L (1 gallon) water kannen - of 2L flessen
 • acht normaal formaat (500 ml) water flessen
 • een vrij lang stuk dunne rubberen slang
 • een ballon
 • een elastische band
 • een pin
 • een trechter.