Wkinl

Hoe te kaneel toast maken

Dit is een heerlijk ontbijt te behandelen en het is makkelijk te maken, mijn moeder had altijd een klein potje kaneelsuiker bij de hand.

Ingrediënten

 • 1/4 kopje kristalsuiker
 • 4 theelepels gemalen kaneel
 • Brood (schijfjes zijn best)
 • Boter of botersubstituut

Stappen

Hoe te kaneel toast maken. Verzamel de materialen in zowel de "ingrediënten" en de "dingen die je nodig hebt" secties.
Hoe te kaneel toast maken. Verzamel de materialen in zowel de "ingrediënten" en de "dingen die je nodig hebt" secties.
 1. 1
  Verzamel de materialen in zowel de "ingrediënten" en de "dingen die je nodig hebt" secties. Neem de boter of vervanging uit de koelkast voordat u de andere stappen uit te voeren. Verhit de boter in de magnetron gedurende 30 seconden of laat het zitten totdat je er klaar voor bent.
 2. 2
  Maak de kaneelsuiker. Dit is zeer eenvoudig, en als je te veel te maken, het blijft voor een zeer lange tijd ook. Neem 1/4 kopje kristalsuiker, voeg 4 theelepels gemalen kaneel, en roer tot gelijkmatig verdeeld.
 3. 3
  Kies uw brood. Iets dat een breed gesneden oppervlak gesmolten boter houden kan hebben zal werken. Het moet niet erg muf, maar enigszins oudbakken brood tijdelijk verbetert met verwarming.
 4. 4
  Sneetjes van het brood. Nemen of te maken hoeveel plakjes je wilt en toast ze. Als het maken van plakjes gelijktijdig proosten, maken ze ongeveer even dik, zodat ze gelijktijdig klaar te roosteren.
 5. 5
  Beboter de hete toast. Direct na de toast klaar is, zet deze op een bord en boter het. Snijd een klont boter (of wat je ook gebruikt) op elk sneetje toast, en laat het smelten een beetje. Smeer de boter met het mes, zodat het gelijkmatig verdeeld.
 6. 6
  Strooi zo weinig of zo veel van de kaneelsuiker als u wilt over de toast. De boter zal het plakken.
 7. 7
  En daar ga je - Een heerlijk ontbijt.

Vereenvoudigde instructies

 1. 1
  Verzamel de volgende:
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels suiker
  • Een sneetje brood
  • Boter
  • Een kleine kom
  • Een broodrooster
 2. 2
  Meng de suiker en kaneel in een kleine kom.
 3. 3
  Toast het brood, dan boter is.
 4. 4
  Strooi de kaneel-suikermengsel bovenop de beboterde toast.

Alternatieve methode

 1. 1
  Trek een bakblik en spuit met non-stick kokende nevel. Plaats uw geselecteerde brood op volgens de brander positie van uw oven.
 2. 2
  Hier krijg je een kleine kom en boter. Doe de boter in een kom en smelt in de magnetron.
 3. 3
  Voeg kaneel en suiker. Giet kaneel en bruine suiker in de kom met de boter.
 4. 4
  Meng grondig, zorg ervoor dat er geen boter brokken zijn in zicht.
 5. 5
  Proef het mengsel. Als er te boterachtige, voeg meer kaneel en / of suiker.
 6. 6
  Coat het brood. Met je lepel of vermenging gebruiksvoorwerp, adequaat sop de sneetjes brood met de nieuwe gevormde mengsel.
 7. 7
  Zet de oven. Eenmaal klaar met kaneel mengsel, zet vleeskuikens instelling van uw oven (500 graden) en plaats de pan van het brood binnen. Kijk goed en aandachtig. De toast duurt 1-2 minuten lang.
 8. 8
  Zodra uw toast gewenste knapperigheid heeft bereikt en de saus is consistentie gewenst, laat afkoelen. Niet te lang niet te koelen, toast is het beste als warm en vers.
 9. 9
  Serveer met melk.

Tips

 • U kunt ook proberen het zetten cacaopoeder op het brood samen met de suiker of kaneelsuiker. Of probeer chocolade siroop, die zelf gezoet.
 • Als u volkoren of meergranen toast gebruiken, dit is een geweldige manier om kinderen om meer volle granen eten.
 • U kunt experimenteren met de suiker-kaneel-ratio voor een iets meer of minder cinnamon-achtige smaak.
  • Kaneel wordt "te veel" sneller en sterker is dan suiker. Als je gewoon een beetje kaneelsuiker op je toast, maak het mengsel sterker in kaneel dan normaal, als je wilt een stuk, het sterker maken in suiker.
 • Kaneelsuiker zal vasthouden aan andere dan boter spreads, ook. Probeer pindakaas voor een andere smaak en meer voedingswaarde. Kaneelsuiker zou een geweldige manier om Spice up anders "natuurlijke" all-pinda pindakaas zijn.

Waarschuwingen

 • Bij gebruik van een broodrooster voorzichtig zijn, wil je niet om een ​​vuur aan te steken!
 • Wees voorzichtig bij het nemen van de toast uit de broodrooster. Gebruik nooit bestek (lepels, vorken etc.) of metalen tang om toast eruit te komen van een broodrooster, zoals onderdelen in te voeren elektriciteit op keer. Volledig nylon tang zijn beter.

Dingen die je nodig hebt