Wkinl

Hoe te houden kerststerren groeien tot volgende kerst


Als u wilt dat poinsettia houden u dit jaar kocht meer dan tot volgend jaar hier is wat te doen. Net op tijd voor Kerstmis!

Stappen

Hoe te houden kerststerren groeien tot volgende kerst. Inspecteer de plant voor insecten (de meeste planten zullen niet bugs in de kas laten zien, maar ze zal verschijnen na ongeveer twee weken in het huis).
Hoe te houden kerststerren groeien tot volgende kerst. Inspecteer de plant voor insecten (de meeste planten zullen niet bugs in de kas laten zien, maar ze zal verschijnen na ongeveer twee weken in het huis).
 1. 1
  Inspecteer de plant voor insecten (de meeste planten zullen niet bugs in de kas laten zien, maar ze zal verschijnen na ongeveer twee weken in het huis). Als de plant is besmet, is het het beste om het weg te gooien en de aankoop van een voor het houden van meer dan.
 2. 2
  Als u wilt dan houden dat bepaalde plant, een aantal toepassingen van zeepwater om de plant en potgrond moet ontdoen van de meeste besmettingen (wolluis zijn de belangrijkste zorg en kan worden verwijderd door deppen ze met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol, maar dit moet worden gedaan voordat de infectie verspreidt of te groot wordt of je kunt ze nooit allemaal te doden).
 3. 3
  Zet de plant op een koele (niet koude) kamer met gordijn gefilterd zonlicht en bezuinigen op het water. De plant moet worden toegestaan ​​om droog aanvoelt tussen water en worden slechts spaarzaam bewaterd (over-water is de belangrijkste oorzaak van de plant dood in de wintermaanden binnen te gaan, de plant is niet actief aan de groei en het is niet de toegang tot het normale voedsel dat het zou tijdens het groeiseizoen, en als bewaterd om veel van de plant zal belanden zitten in het water en de problemen zoals mos, schimmel, rot en blad geel kan toekomen). Wanneer de nachttemperaturen warmer dan 10 C, de plant kan vervolgens worden verplaatst buiten.
 4. 4
  Bepaal wat voor soort plant die je wilt eindigen met voor kerst. Als een kleine bossige plant is je doel, moet de gehele installatie worden afgeslankt tot ongeveer "centimeter boven de belangrijkste stam. Als u wilt dat een grotere installatie, gewoon knijpen de toppen van elk van de belangrijkste tak en blijven dit tot ongeveer juli. Als een topiary je doel is, verwijder dan alle branches, behalve voor de langste, rechtste belangrijkste tak en niet de plant op de top niet knijpen, gewoon verwijderen van de zijscheuten voor de rest van het seizoen.
 5. 5
  Stel de planten in de volle zon op het eerste, dit zal leiden tot wat bladeren worden overgelaten aan verschroeien en vallen af en kunnen de verzwakte planten te doden. Plaats de plant in volle schaduw dan twee weken later de volledige of gedeeltelijke zon bewegen de plant uit de schaduw in twee weken om deel schaduw dan voor de rest van het seizoen. Dit zal de plant te harden zodat af en wennen aan de nieuwe omstandigheden buiten.
 6. 6
  Start regelmatig water en bemesting elke 5e drenken of om de twee weken (afhankelijk van welke laatste wordt geleverd) met een kerstster meststof of huis plantenvoeding of, als u wilt, probeer dan een verdunde evergreen meststof te helpen bevorderen bladgroei (op dit moment alles wat je wilt is bladgroei, geen bloemen).
 7. 7
  Wanneer het tijd is om de plant in voor de herfst te brengen, beginnen de processen van het draaien van de bovenste bladeren rood (of roze of welke kleur ze waren afgelopen winter); dit proces kan tot 2 maanden en soms langer, afhankelijk van de omstandigheden en de verscheidenheid aan plant die je hebt.
  • Overschakelen van een stikstof gebaseerde meststoffen om een ​​nog kamerplant kunstmest of een gemaakt voor kerststerren en verminderen bemesten met de helft.
  • Begin de routine van lange nachten / korte dagen nodig om knoppen te starten: 13 uur ononderbroken duisternis, 11 uur van felle zon per dag. Houd temps in de lage 60's 's nachts. Draai pot regelmatig voor zelfs licht. (Opmerking: Darkness moet totaal - licht van een straatlantaarn of zelfs dat gegoten door koplampen van passerende auto's is genoeg om knopvorming te verstoren.)
  • Staak duisternis routine na ongeveer 2 maanden en plaats fabriek in de zonnigste venster in het huis. Verminderen meststoffen: niet over het water!

Tips

 • Laat je niet ontmoedigen als het niet naar buiten komen als je had gehoopt, er is altijd volgend jaar.
 • Houd de planten uit koude tocht (niet de plant niet afschrikken door een
 • Kijk uit voor plagen en wolluis
 • voortdurend openen van de deur).

Waarschuwingen

 • Sommige deskundigen geloven dat kerststerren zijn giftig voor sommige dieren, voor de veiligheid, houd huisdieren uit de buurt van kerststerren.
 • Laat kinderen niet omgaan met de planten.