Wkinl

Hoe te graven van een kelder in een bestaande woning

Zou het niet geweldig zijn om een ​​hele grote kast in je huis vinden? Op die manier kan je meer spullen op te slaan en niet om de beslissing om het weg te geven of gooi het uit te maken. Als u een gedeeltelijke kelder met enkele stahoogte, het is net als het hebben van die kast. Je nodig hebt om toegang via een buitendeur of een trap van de begane grond hebben. Woningen die zijn ingebouwd in heuvels hebben vaak deze configuratie. Een deel van de kelder heeft staanplaatsen op een onverharde vloer, en een deel van het is hellend, gaan de heuvel op.

Bovendien, sommige oudere woningen had oorspronkelijk stenen fundamenten. Als / Wanneer deze werden vervangen door blok of beton, werden de oude stenen muren geschopt in het huis.

Stappen

Hoe te graven van een kelder in een bestaande woning. Voordat u begint, praat met uw lokale ongediertebestrijding mensen.
Hoe te graven van een kelder in een bestaande woning. Voordat u begint, praat met uw lokale ongediertebestrijding mensen.
 1. 1
  Voordat u begint, praat met uw lokale ongediertebestrijding mensen. Als u woont in termietenheuvel heaven [algemeen: ten zuiden van 40 graden noorderbreedte], kunnen zij u adviseren om de grond te behandelen voordat gebouw.

Verwijder problematische vuil

 1. 1
  Zoek uit wat kan worden verwijderd. Algemeen dient voet niet worden verstoord in een gebied dat 45 graden uit de houder, zoals in de tekening. Zie waarschuwingen.
 2. 2
  Als je een buitendeur, zal dit gewoon een kwestie van het dragen van het vuil buiten met een kruiwagen te zijn. Echter, als uw invoer gaat trappen, kunt u sommige tieners het inhuren om emmer uit, terwijl u graaft.
 3. 3
  Het vuil in de in de tekening tussen de bestaande rang en de rode lijnen gebied. Probeer de nieuwe vloer vlak en horizontaal houden. Het moet ongeveer vier centimeter onder de voet op de bestaande hoofdruimte kant.

De vloer

 1. 1
  Place 4x4 "druk behandeld posten op de grond langs de lengte van de ruimte, ongeveer 6 meter uit elkaar. Zie roepen 1. Zij moet ongeveer gelijk met de onderkant van de noppen op de voorwand. Deze berichten gewoon" drijven "op de grond en zijn de funderingen voor de nieuwe vloer.
 2. 2
  Zodra ze stabiel zijn en op hun plaats, bestrijken het hele gebied met 4 mil of 6 mil dik polyethyleen plaatmateriaal.
 3. 3
  Breng het blad van 'poly' tot aan de funderingen, maken spleten erin en leiden het op de heuvel boven de fundering ongeveer 3 meter.
 4. 4
  Overlappen de spleten en wegen ze met stenen of bakstenen. Breng de randen aan de andere 3 zijden van de muren ongeveer een voet.
 5. 5
  Knip de overtollige flitser uit later. Dit is voor de schimmel te voorkomen. Verlaat deze stap uit en alles opgeslagen in uw nieuwe kast zal een onaangename geur in geen tijd! [Tenzij u woont in de Sahara of de Atacama woestijn!]]
 1. 1
  Om de balken te installeren, plaatst u de druk behandeld 2x6 "vloerbalken van de onderkant van de studs op de voorwand over de 4" x4 "berichten aan de verre 45 graden helling. Bekijk roepen 2.
 2. 2
  Om de vloer af, nagel de balken aan de palen bij 16 "of 24" intervallen en bedekken met multiplex.

Construeren van de muur

De bouw van de korte muur langs de lengte van de kamer met 2x4 "studs, en bind het aan de muur met 2x4s als balken voor een lange houdbaarheid. Bedek de muur en de plank met multiplex voor een afgewerkte look.

Tips

 • Als uw kelder is vochtig, vinden en herstellen van het probleem voordat u aan dit project.
 • Uw kelder kan niet er net als dit een, dus je zal moeten om dit plan te wijzigen voor uw eigen.

Waarschuwingen

 • Dit is niet een woongedeelte en mag alleen worden gebruikt voor opslag.
 • Uw lokale autoriteit kan verlangen dat u tot het afsluiten van een bouwvergunning voor dit soort werk. Neem contact op met uw lokale Bouwtoezicht als je niet zeker bent.
 • Dit plan is algemeen en kan wel of niet voldoen aan de lokale bouwvoorschriften.