Wkinl

Hoe te braxton hicks contracties identificeren

Braxton Hicks contracties zijn vals, "de praktijk" of baarmoeder conditionering weeën die optreden voordat de echte arbeid begint. Ze zijn echte weeën die optreden wanneer de baarmoeder verstrakt als gevolg van het hormoon oxytocine, maar ze zijn niet sterk genoeg om de arbeid te starten. Ze zijn een volkomen normaal onderdeel van de zwangerschap en kan beginnen voor te komen zo vroeg als het tweede trimester, hoewel ze meestal komen vaker voor in het derde trimester van je zwangerschap, ook, zal niet elke zwangere vrouw te ervaren.

Braxton Hicks contracties zijn je lichaam de manier van zich klaar voor de werkelijke arbeid. In eerste instantie kunnen ze eng zijn, vooral omdat de intensiteit verhoogt de buurt van het einde van de zwangerschap en je bent niet zeker of het is de real deal of niet. Als zodanig, voor uw gemoedsrust is het belangrijk om te weten hoe het verschil tussen valse weeën en het echte ding te identificeren.

Stappen

Hoe te braxton hicks contracties identificeren. Herkennen hoe braxton hicks contracties voelt.
Hoe te braxton hicks contracties identificeren. Herkennen hoe braxton hicks contracties voelt.

Deel een: het onderscheid tussen braxton hicks en echte weeën

 1. 1
  Herkennen hoe braxton hicks contracties voelt. Deze samentrekkingen zijn meestal niet pijnlijk en ze niet regelmatig plaatsvinden. In tegenstelling tot echte weeën die kan brengen op arbeid, zal Braxton Hicks contracties fluctueren in een inconsistente patroon. Ze zich voordoen als een verkrapping in de buik en zij zullen komen en gaan zonder dat het dichter bij elkaar. Aan de andere kant, als je in echte arbeid, weeën zullen dichter bij elkaar komen, te verhogen met lopen en zal langer duren elke keer dat je er een hebt als de arbeid vordert. Braxton Hicks contracties gedragen zich niet op deze manier, maar in plaats daarvan, hebben de neiging om weg te gaan als je loopt, liggen of posities wijzigen.
 2. 2
  Wees bewust van hoe echte weeën zullen voelen. Omdat weeën anders kan voelen voor elke vrouw, de volgende indicatoren zijn algemene observaties getrokken uit de ervaringen van andere vrouwen, en je kan wel of niet ervaren elke of elk van deze reacties:
  • Echte weeën meestal veroorzaken ongemak of een doffe pijn in je onderbuik en / of rug.
  • Ze veroorzaken druk in je bekken.
  • Het is gebruikelijk dat sommige vrouwen pijn in de zijden of dijen hebben.
  • Vrouwen hebben echte weeën omschreven als zeer vergelijkbaar met hevige menstruatiepijn of diarree krampen.
  • Echte weeën regelmatig plaatsvinden en kan 30-70 seconden (gemiddeld ongeveer een minuut) duren. Enkele tekenen dat je ervaart waar arbeid en niet Braxton Hicks contracties zijn om de 5 tot 10 minuten of minder, met meer dan vijf contracties in een uur, regelmatige aanhoudende pijn in uw rug of onderbuik, druk in het bekken of de vagina, menstruele of diarree-achtige krampen, bloeden, lekkage en misselijkheid, braken of diarree.

Deel twee: wat te doen als je betrokken bent

 1. 1
  Vergeet niet dat het goed is om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar met de gemaakte bezwaren.
  • Het is belangrijk om onmiddellijk contact op met uw arts als u enige tekenen van echte arbeid.
  • Als je niet zeker, is het het beste om het zekere voor het onzekere en bellen. Uw arts zal doorgaans in staat zijn om gewoon te vertellen door te spreken met u over de telefoon en het analyseren van je stem als je ervaart Braxton Hicks contracties of het echte ding. Tijdens echte weeën, het is zeer waarschijnlijk dat u niet in staat zal zijn om rustig te spreken.
 2. 2
  Wees niet terughoudend om vragen te stellen. Uw artsen zijn te allen tijde beschikbaar en zijn er om uw vragen te beantwoorden en te verlichten uw zorgen. Maak je geen zorgen over hen dwars zit met te veel vragen. Als het gaat om uw veiligheid en de veiligheid van uw baby, het is altijd beter om te voorkomen dan te genezen.

Deel drie: het verlichten van ongemak

 1. 1
  Proberen om eventuele ongemak in verband met braxton hicks contracties verlichten. Enkele eenvoudige methodes om het ongemak te verlichten zijn:
  • U kunt een wandeling of verandering posities in te nemen. Dit is een goede manier om te weten als je met waar of vals contracties omdat wandelen of veranderende posities zal niet ontdoen van echte weeën.
  • U kunt ook proberen om wat te slapen, ontspannen, het drinken of eten van iets of het krijgen van een massage.
  • Ook wordt aangenomen dat een warm bad kan helpen om je lichaam te ontspannen en kalmeren de baarmoeder. Zorg ervoor dat het slechts lauw maar, en niet warm, in het belang van de baby.
 2. 2
  Merk op dat geen pijn ervaren op de zijkant van je maag is waarschijnlijk niet waar de arbeid. Deze pijnen heten ronde ligament pijn en ze reizen in uw lies. Ze kunnen worden veroorzaakt door het uitrekken ligamenten die je baarmoeder te ondersteunen. Om deze pijnen te verlichten, kunt u proberen uw positie of activiteitenniveau.
 3. 3
  Voldoende drinken elke dag en zorg ervoor dat je genoeg rust. Dit is belangrijk of je ervaart ongemak van welke aard tijdens de zwangerschap.
 4. 4
  Blijf rustig. Besteed aandacht aan het gevoel van je buik als Braxton Hicks contracties eerst beginnen voor te komen. Sommige vrouwen herkennen ze als de weeën en te begrijpen wat er gaande is, zodra ze hen het gevoel. Dit geldt vooral als het een herhaling zwangerschap. Als het je eerste zwangerschap, mag u niet weet wat te zoeken. Een goede manier om erachter te komen wat er gaande is als je maag is aanscherping is om voorzichtig plaats je handen op je buik, terwijl een van deze samentrekkingen plaatsvindt. Wanneer je je maag raakt het zal voelen als een strak trommelvel en het zal gewoonlijk vanzelf binnen een paar seconden. Probeer uw ademhaling en wisselen van positie te controleren of wat water drinken tot het over is.

Tips

 • Deze samentrekkingen zijn meestal alleen oncomfortabel, maar niet pijnlijk. Ze kunnen worden veroorzaakt door iets wat triviaal, zoals je baby bewegende of iemand aanraken van je maag. Ze kunnen ook worden geactiveerd wanneer uw blaas vol is, nadat je seks hebt of als je uitgedroogd bent.
 • De meeste artsen zeggen dat hoewel sommige vrouwen beschrijven Braxton Hicks contracties als zeer pijnlijk, de meerderheid van deze vrouwen zijn eerste keer moeders die weeën niet hebben ervaren nog en pijn respons is zeer subjectief. Angst kan bijdragen aan de intensiteit van de pijn een vrouw kan voelen. Zorg ervoor dat je voldoende rust gedurende de zwangerschap en het minimaliseren van de stress in je leven, zowel voor uw belang en dat van de baby.
 • Hoewel mensen de neiging om ze praktijk contracties noemen, doen ze niet verwijden de baarmoederhals als echte weeën doen. De meeste artsen geloven dat Braxton Hicks contracties helpen toon van de baarmoeder spieren en de doorstroming van het bloed te bevorderen in de placenta.

Waarschuwingen

 • Het is belangrijk om te begrijpen dat er niets mis is met uw arts te raadplegen op elk gewenst moment.
 • Het is essentieel om uw arts te bellen als u een vaginale bloedingen, voortdurende lekken van vocht, weeën om de 5 minuten voor een uur duren, contracties die niet weg hoeft te gaan door te lopen of veranderende posities, een daling merkbaar baby-bewegingen of als je minder voelt dan 10 baby-bewegingen om de 2 uur of geen symptomen van weeën als u minder dan 37 weken mee in je zwangerschap.