Wkinl

Hoe te bloeien ijsblokjes maken

Verkleed je dranken met mooie ijsblokjes met bloesems uit de tuin. Rode rozenblaadjes zal elk drankje te verbeteren, en kan ook worden gestrooid op de tafel voor een romantisch effect. Perfect voor de zomer middag feesten of cocktail evenementen.

Stappen

Hoe te bloeien ijsblokjes maken. Verzamelen en voorzichtig al uw pesticide-vrij bloesems spoelen.
Hoe te bloeien ijsblokjes maken. Verzamelen en voorzichtig al uw pesticide-vrij bloesems spoelen.
 1. 1
  Verzamelen en voorzichtig al uw pesticide-vrij bloesems spoelen. Andere bloesems van uw keuze kan in plaats van de rozen worden gebruikt, zoals hieronder vermeld.
 2. 2
  Kook water gedurende 2 minuten voor de lucht in het water te ontsnappen. Laat vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur. Dit zal ervoor zorgen dat de ijsblokjes zijn glashelder.
 3. 3
  Plaats elke bloesem aan de basis van elke individuele compartiment binnen een ijs lade (of meer laden als je een groot feest).
 4. 4
  Vul elk compartiment halfvol met het afgekoelde gekookte water en vries.
 5. 5
  Nadat het water vast bevroren is, vult elke ijsblokjescompartiment de rest van de weg naar de top met de overgebleven gekookte water.
 6. 6
  Opnieuw invriezen en laat het blijven in de vriezer totdat u klaar bent om ze te gebruiken zijn.

Tips

 • Getting ijsschaaltjes in bepaalde vormen zal ook helpen.
 • Bloesems, bloemen en bladeren die geschikt zijn onder andere zijn: Oost-Indische kers, viooltjes, rozenblaadjes, viooltjes, lavendel, basilicum, bieslook / prei / ui / knoflook bloesems, borage bloemen, de meeste bloemen van eetbare kruiden (bv. basilicum, oregano, tijm).
 • U kunt ook bevriezen geheel punch bowl vorm met een verscheidenheid aan bloemen. Gebruik niet het glas punchbowl of het zal uitbreiden en barsten in de vriezer. In plaats daarvan, trek een ringvormige bakvorm en vul het met bloemen en water. Volg dezelfde procedure als hierboven (vullen halverwege, dan bevriezen), maar u kunt extra bloesems toe te voegen aan de tweede laag, zodat de bloesems zijn hele grote ijsblokje.
 • Hebben altijd een paar ijsblokjes zonder bloesems in hen voor de gasten die misschien preuts te zijn voor een of andere reden.
 • Als u gebruik maakt ijsblokjes in wijn, maken ze met de wijn wordt u drinkt. Hiermee wordt voorkomen dat verdunning van de wijn als het ijsblokje smelt. Freeze met een aardbei, een framboos of een mandarijn slice voor een heerlijke, uplifting smaak.
 • Als verse bloemen niet beschikbaar zijn, een zijden bloem ring (men gebruikt voor kaarsen) maakt ook een mooie aanvulling op een bruiloft of een douche punch. Maar zorg ervoor dat u zorgvuldig wassen van de bloem ring en plaats deze in een ringvormige cake pan als hierboven. Het kan gebruikt worden over en voorbij.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig - alleen kiezen die planten stukken die je kent zijn eetbaar. Ook veel planten zijn giftig. Leer wat planten veilig en onveilig om te gebruiken zijn. Check in bibliotheek boeken, online, met specialisten op kinderdagverblijven of plantkunde afdelingen bij universiteiten. Gebruik het niet als in alle gevallen van twijfel. Een voorbeeld van een gemeenschappelijke maar uiterst giftige plant zou de Oleander, in veel stedelijke gebieden zijn. Als u denkt dat u hebt ingenomen een giftige plant bel een antigifcentrum.