Wkinl

Hoe te bewijzen hond kattenbak van de kat

Honden en katten kunnen samenleven in relatieve vrede en harmonie, maar er zijn een aantal ongewenste neveneffecten van de relatie. Een daarvan is het feit dat honden de verleidelijke lekkernijen van kattenpoo niet kan weerstaan ​​in de kattenbak. Zodra uw hond zich realiseert die kleine zanderige nuggets zijn daar, het zal alles doen om terug te gaan voor meer, tenzij je er iets aan doen.

Stappen

Hoe te bewijzen hond kattenbak van de kat. Zoek een kast in uw huis die ruimte heeft op de vloer binnen voor de kattenbak, en dat je het niet erg verlaten op een kier.
Hoe te bewijzen hond kattenbak van de kat. Zoek een kast in uw huis die ruimte heeft op de vloer binnen voor de kattenbak, en dat je het niet erg verlaten op een kier.
 1. 1
  Zoek een kast in uw huis die ruimte heeft op de vloer binnen voor de kattenbak, en dat je het niet erg verlaten op een kier.
 2. 2
  Test de breedte van uw kat nodig heeft om in en uit de opening. Zet Kitty in de kast, en stevig vast te houden de deur open ongeveer 4 "of zo. Als Kitty heeft te worstelen of knijp om eruit te komen, open het net genoeg om haar te laten komen en gaan vrij.
 3. 3
  Meet de afstand van de opening.
 4. 4
  Koop een haak-en-oog klink dat is slechts iets korter dan uw meting.
 5. 5
  Zand een klein stukje afwerking / verf af van de binnenkant van de kastdeur, ongeveer 2 "van de rand, en ongeveer tweederde van de weg omhoog.
 6. 6
  Zand een van de brede zijkanten van de houten blok te ruwen.
 7. 7
  Breng een paar klodders houtlijm aan het blok, en plak het op de geschuurde pleister op de deur. Dit gaat om de vergrendeling oog een stevige plek voor anker, in het geval dat uw deur is hol geven.
 8. 8
  Klem met de c-klem 's nachts voor de lijm te drogen.
 9. 9
  Selecteer een boor die een kleinere diameter dan de ogen anker.
 10. 10
  Boor een kleine starter gat in het midden van het blok.
 11. 11
  Schroef het oog anker van de grendel in het gat, zorg ervoor dat het zo ver gezonken als het kan gaan.
 12. 12
  Meet de hoogte van het oog anker, en markeer een plek op de deurpost die overeenkomt.
 13. 13
  Gebruik dezelfde boor een kleine starter gat in het kozijn te boren.
 14. 14
  Schroef de haak anker zo ver als je kunt.
 15. 15
  Sluit de deur van uw kat-breedte, en haak de vergrendeling samen. Geef de deur een goede wiebelen om ervoor te zorgen dat de hardware is blijven zetten.
 16. 16
  Test de breedte opnieuw met kitty in de kast, dit keer met de vergrendeling op. Als het te klein is, kan je een beetje speelruimte krijgen door het losdraaien van de ogen aan beide uiteinden gewoon een beetje.
 17. 17
  Toon kitty de nieuwe locatie van de kattenbak een paar keer, maar om verwarring te voorkomen.

Tips

 • Meet twee keer, een keer boren.
 • Een ander groot idee is om een ​​"kattenluik" installeren in de deur, dan is uw hond past niet doorslapen de deur. Natuurlijk Om u te verzekeren kitty leren hoe je de nieuwe klep te gebruiken.
 • Het houden van de kattenbak zo schoon mogelijk zal niet alleen verlaten minder verleiding voor Poochie, maar het zal ook voorkomen dat items in de kast van het oppakken van kattenbak geuren.
 • Een alternatieve idee is om verheffen de kattenbak (op een doos of een oude tafel) zodat de kat kan bereiken en de hond niet kan.
 • Breng een laag van latex verf dat de deur of het kozijn op de vergrendeling om het te camoufleren past.
 • Andere alternatieve idee is om een ​​stuk van korte hout (of een baby gate) over te brengen van de deur naar de kamer waar de kattenbak ligt. Mijn hond, een grote Duitse herder, zou geen stap meer dan een bord slechts zes centimeter lang. Mensen kunnen stap over de hout of baby-poort en katten zal zeker over het springen.
 • Als u niet beschikt over een boor, kunt u een starter gat met een hamer en een kleine nagel te maken. Let op je vingers!

Waarschuwingen

 • Dit werkt alleen als uw kat is aanzienlijk kleiner dan de hond. U zult waarschijnlijk moeten verheffen de doos als de hond dicht bij cat grootte.

Dingen die je nodig hebt

 • boor en diverse kleine beetjes
 • groot (5 "- 6" lang) haak-en-oog sluiting
 • houtlijm
 • schuurpapier (gemiddeld korrel)
 • C-klem
 • Meetlint of meetlat