Wkinl

Hoe succesvol bal pythons te fokken

Ball Pythons zijn zeer populair als huisdier. Een groot deel van deze populariteit is te danken aan het geweldige aantal van kleur mutaties. Er zijn nu minstens honderd verschillende, onderscheidende kleur en patroon combinaties die zijn gemaakt door selectief fokken. Bal pythons zijn vaak nieuwsgierig, vriendelijk en niet groot genoeg is om je hond te eten.

Stappen

Hoe succesvol bal pythons te fokken. Zorg ervoor dat ze zijn volwassenheid voordat fokken bereikt.
Hoe succesvol bal pythons te fokken. Zorg ervoor dat ze zijn volwassenheid voordat fokken bereikt.
 1. 1
  Zorg ervoor dat ze zijn volwassenheid voordat fokken bereikt. Het is belangrijk dat de dieren u van plan om ras zijn oud genoeg en groot genoeg. Een man heeft meestal te wegen dan 700 gram en ten minste een jaar oud. Bewijs van volwassenheid kan worden bepaald met het uitspreken van een zaadcel stekker. Zachte druk op de cloaca (de ventilatieopeningen aan de achterkant van de slang) zal een kleine witte, kaasachtig stof die vertellen de mannelijke klaar produceren. Terwijl de vrouwtjes zo klein als 1200 gram zijn met succes gefokt, de meeste fokkers adviseren dat vrouwen minstens 3 jaar oud en 1700 gram om te broeden. Het proces is te veeleisend op kleinere dieren en vormt een risico voor de gezondheid.
 2. 2
  Bepalen het geslacht. Het beste is om zeker te zijn van het geslacht van de dieren die je van plan bent om te fokken. Dit kan worden bepaald door meting. Het proces van het sonderen voor geslachtsbepaling is het onderwerp van een ander artikel. Er zijn video-tutorials beschikbaar die het proces te leren. Dit kan gevaarlijk zijn voor het dier te zijn, dus een slang niet sonde zonder eerst een goede instructie te hebben ontvangen, of bellen in een expert. Vrouwelijke slangen speurt tot een diepte van slechts 3 of 4 schalen. Mannetjes algemeen sonde 7-9 schalen. Het is mogelijk om een ​​vals positieve krijgen voor een vrouwelijke als de slang beperkt het zich voldoende om de probe te beletten volledig doordringen.
 3. 3
  Zorg voor een afkoelingsperiode. Om vruchtbaar te worden, wordt een afkoelingsperiode nodig. De omgevingstemperatuur BIJ NACHT moet in het midden van de jaren 70 (F) te zijn voor een periode van ongeveer een maand. De warme plek in de kooi BIJ NACHT moet worden teruggebracht tot laag tot midden 80's (F), overdag temperaturen moeten terugkeren naar normale temperatuur in de hoge 80's (F). Het idee is om de weersomstandigheden van de winter in Centraal-Afrika repliceren. Deze korte koele spreuk fluistert lieve woordjes in de hersenen van deze prachtige wezens en vertelt hen dat de lente komt eraan en nieuw leven moet worden gecreëerd.
 4. 4
  Warm het weer. Na de koele spreuk, kunnen de temperaturen worden weer normaal. Goede temperaturen voor bal pythons produceert zweet op de meeste mensen.
 5. 5
  Produceren mannelijke opwinding. Veel mannelijke bal pythons vereisen ook wat extra stimulans stimulatie om ze in de stemming. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een ​​aantal mannen in elkaar gezet. Zullen ze beginnen om elkaar te merken, en verheffen zich op in een bijna verticale houding. Ergens is er een foto van zes of acht mannelijke bal pythons die eruit zien alsof ze dansen. Dit proces zet hen werkelijk geïnteresseerd zijn in het verbinden met het andere geslacht. Tien tot twintig minuten van deze activiteit het belang van de mannetjes 'bij vrouwen verhoogt.
 6. 6
  Introduceer de vrouw naar de man. Er zijn verschillende theorieën over wie te bewegen waar, maar het plaatsen van de vrouw in de kooi van het mannetje heeft gewerkt voor de auteur. Na de invoering van hen, het beste is om ze met rust te laten en laat de natuur zijn gang gaan. Af en toe kan ze een beetje schroot, maar de werkelijke verwondingen lijken te zijn zeer zeldzaam. Normaal gesproken zullen ze vestigen in een paar minuten en de twee dieren zal verbinden.
 7. 7
  Laat ze met rust. Bal pythons kan verbonden blijven voor maximaal twee dagen. Het is oke om te gluren naar hen, maar probeer niet te storen. Ze hebben geen haast. Ze kunnen een lange tijd duren om deze belangrijke stap te voltooien. Iets minder dan een drie of vier uur koppeling is waarschijnlijk niet effectief blijken.
 8. 8
  Wachten. Een mannelijke bal python heeft ongeveer een week om zijn potentie te herstellen. Als u meer dan een vrouw om hem te fokken om, geef hem een ​​week of zo om te herstellen.
 9. 9
  Wacht nog wat meer. Het sperma dat de mannelijke afzettingen in de vrouwelijke levensvatbaar kan blijven tot 2 jaar. De voorwaarden en de procedure die resulteren in eieren wordt geproduceerd is het onderwerp van een ander artikel (binnenkort).

Tips

 • Vrede. Laat ze met rust, terwijl ze bezig zijn in deze prive-aangelegenheid.
 • Niet nalaten te doen maken de koele spreuk. Uw kansen op succes zonder benadering 100. (Het wordt steeds duidelijker als de jaren gaan door dat dit niet waar is)
 • Als uw man lijkt niet geïnteresseerd in de vrouw, waardoor hij in het bijzijn van een andere man zal meestal krijgen hem gaan.

Waarschuwingen

 • Wees uiterst voorzichtig bij het uitvoeren van geslachtsbepaling sondes. Ernstige schade kan worden gedaan door de ongetrainde. Een dierenarts zou veel liever voer de procedure dan proberen om een ​​slecht gedaan een te repareren.
 • Voer nooit in de tijd dat ze samen zijn. Ze kon uiteindelijk vechten om de voedsel-item, en het is veel te afleidend.