Wkinl

Hoe op te halen hond kak

Lelijke, stinkende, een voedingsbodem medium voor kiemen en ziekte, en een enorm gedoe op de zool van een schoen, hond kak is geen wenselijke functie in een wijk. Hondenfaeces speelt een belangrijke rol in de waterverontreiniging, vooral in de steden, en de bacteriën die zijn weg maakt in beken, meren en de grondwaterstand kan mensen ziek maken. Inderdaad, kan een gram hondenfaeces 23 miljoen fecale colibacteriën die kunnen leiden tot krampen, diarree, darmklachten en nierproblemen bevatten. In 1991 heeft de EPA zelfs aangewezen hond kak als een "diffuse bron van verontreiniging" zetten het tot daar met olie en giftige chemicaliën. Nog ongeveer 40 procent van de Europeanen niet opruimen na hun honden! En in Buenos Aires, een laatkomer op het opruimen hond kak uit de straten, naar schatting 650 mensen belanden in het ziekenhuis elk jaar van uitglijden op hond kak. Het verwijderen van hond kak en weggooien van het goed is dan ook een van de volksgezondheid en de veiligheid activiteit, en een waarin iedere hondenbezitter trots moeten deelnemen.

Toch hanteren hond kak is niet de meest aangename van de taken. Hier zijn enkele manieren om de onaangenaamheden van de taak te minimaliseren. En als je iemand verlaten puinhoop van hun hond achter, voel je vrij om ze te informeren over deze methoden, vooral als het kak scooping week! Heb moed en doe je iets om ervoor te zorgen dat onze honden vrienden bij ons kunnen leven in harmonie, en de hond kak klagers niet op high alert!

Stappen

Hoe op te halen hond kak. Breng meerdere zakken met u wanneer u uw hond mee te nemen voor een wandeling.
Hoe op te halen hond kak. Breng meerdere zakken met u wanneer u uw hond mee te nemen voor een wandeling.
 1. 1
  Wees voorbereid. Welke methode u ook kiest, worden voorbereid door het hebben van de juiste items met u wanneer u en uw hond uit en over. Hebben genoeg opruimen items voor de duur van het uitje en uw eigen hond specifieke behoeften.
 2. 2
  Bescherm uzelf. Als u wilt dat extra bescherming dan alleen de plastic zak of pooper scooper, mee een wegwerp latex handschoenen om zo goed te dragen, en gooi het in de prullenbak op hetzelfde moment als het teruggooien van het kak in een zak. Je zou ook kunnen meenemen schoonmaakdoekjes of anti-bacteriële gel handen wassen als een extra reiniging voorzorgsmaatregel. Als je niet goed, zwanger, of onderdrukt immuunsysteem, het nemen van deze extra voorzorgsmaatregelen is waarschijnlijk heel verstandig.

Plastic zak-methode

 1. 1
  Breng meerdere zakken met u wanneer u uw hond mee te nemen voor een wandeling.
  • Plastic boodschappentassen werken goed voor het oppakken hond kak. Deze zakken hebben soms een traan of twee, dus het helpt om twee zakken te gebruiken - een binnen de ander. Op deze manier is de kans uiterst klein dat er twee gaten op dezelfde locatie en je bent bijna gegarandeerd niet te kak op uw handen.
  • Met behulp van twee zakken van welke aard ook heeft een isolerende werking, zodat je niet het gevoel de warmte van de kak zo veel. Het beste is om boodschappen tassen te gebruiken als u concerened over het milieu.
  • Er zijn ook pre-made kak zakken voor verkoop beschikbaar die zelfdichtende en sterk. Deze zijn vooral goed als je misselijk bent of de kwaliteit van de boodschappentassen in uw omgeving is enigszins slap. (U kan ook uw steentje moeten doen om te stoppen met het aanvaarden plastic zakken!)
  • Sommige huisdier aanbod winkels hebben doggy tassen die zijn geparfumeerd. Misschien wilt u wat te proberen.
 2. 2
  Draai de tas binnenstebuiten en plaats het op je hand alsof het een.
 3. 3
  Pak de onderkant van de tas met je vingers. Pak de kak op de grond en het komen ophalen in de zak.
  • Op beton, behoedzaam til deze recht omhoog van het oppervlak te laten zo weinig achter mogelijk.
  • Op gras, maak een klauw-achtige cirkel met je vingers, zo ver onder de stapel mogelijk, til met zorg.
 4. 4
  Wees voorzichtig verwijderen van uw hand. Gebruik je andere hand naar de bovenkant van de tas te trekken over je vuist en zet de tas terug buiten in, met behoud van de kak in de zak.
 5. 5
  Bind de zak dicht strak. van het in de dichtstbijzijnde prullenbak bakje. Houd uw adem in totdat je pakte de kak en bond een knoop in de zak (s) helpt veel.
  • Wees ervan bewust dat niet iedereen het erover eens dat de verwijdering in de prullenbak is de beste optie. De stad Toronto vond dat 23 tot 27 procent van het afval in de parken was van honden in 2006! Het antwoord hierop is het huis te nemen en doorspoelen van uw toiletten (minus de zak) zodat het wordt behandeld met het rioolwater. Uiteraard, als je dit doet, onderhouden zeer hoge hygiënische normen.

Pooper scooper methode

 1. 1
  Als je niet kan brengen jezelf om de kak hanteren zelfs door een plastic zak, of je kan niet bukken om welke reden dan ook, door een los gemaakt "pooper scooper". Deze bestaan ​​meestal uit een handgreep aan een uiteinde van een lange arm, met een dubbelzijdig aan de andere kant. Bij het zoeken naar een geschikte scooper, controleer dan de grootte geschikt is voor uw ras van de hond is.
 2. 2
  Reinig de hele tuin met een groot pooper scooper. Grote pooperscoopers zijn beschikbaar voor erf schoonmaken, en deze kunt u een plastic zak in te voegen in de primeur einde, ga dan rond het erf verzamelen hond kak met een hark of een soortgelijk gereedschap om de kak duwen recht in de scoop. Op het einde, gewoon binden de zak en gooi de hele zak in de prullenbak, zonder ooit te hebben om de hond kak raken.

Delegatie methode

 1. 1
  Kak scheppende diensten zijn popping up all over the place. Hoewel dit is een duurdere optie, is het de kosten voor sommige mensen de moeite waard, vooral als de hond afval hoopt zich op in een vaste plaats als uw tuin. En als er geen dienst in uw omgeving en je bent een ondernemende soort, waarom niet beginnen met een dergelijke dienst? Het zou kunnen zijn zeer de moeite waard!
 2. 2
  Vraag hondenbezitters je of ze weten van een goede "afvalverwerking" diensten.
 3. 3
  Vraag een lokale tuinarchitect of huisdier-sitter als ze zou overwegen om deze dienst.
 4. 4
  Opzoeken van een dienst in de find-a-scooper internationale gids op http:/ / www.apaws.org / search / adv / default.aspx.

Omgaan met hond kak rebellen

 1. 1
  Als je iemand tegenkomt die niet zullen pikken kak recht van hun hond voor je, laat je gelden. Uit te leggen hoe onhygiënisch hun actie is en hoe het is respectloos naar de wijk. Als goed, uitleggen dat het laat neer alle hondenbezitters die besmeurd raken met de onnadenkendheid van de weinige die niet halen de kak en eindigt met meer verboden waar honden kunnen gaan. Er is geen noodzaak om een ​​zang en dans maken, maar dringen erop aan, en als het een overtreding in uw omgeving, raadpleeg dan uw gemeenschap vereniging of andere geschikte contacten en meld het incident.
  • Je zou kunnen zeggen iets als: "Meneer / mevrouw, ik besef dat het niet de meest aangename taak, maar als hondenbezitters moeten we iedereen we zijn laten verantwoordelijk en zorg over zowel onze honden en onze buurt Hond kak havens en vaatziekten en mensen don. 't wil betreden in het. Dus, zou ik het erg waarderen als je zou ophalen na je hond, net als ik. "
 2. 2
  Bieden de persoon die een van uw zakken. Het gebaar is moeilijk af te slaan, want het is en het toont de andere persoon die je verwachten dat ze zich verantwoordelijk gedragen.
 3. 3
  Een voorbeeld zijn voor anderen door zich trots op te halen kak van uw hond. Dit toont aan andere hondenbezitters een voorbeeld van goede hondenbezit en laat mensen weten dat elke prutsen is niet van uw hond.

Tips

 • Wees niet bang voor het ophalen van uw honden poep. Als u bang bent voor het krijgen van het op je handen brengen een anteseptic vegen.
 • Een gezonde voeding voor uw hond produceert minder offensief poept! Zal er minder afval op te halen wanneer uw hond eet kwaliteit eten met minder vulstoffen zijn.
 • U kunt kak van uw huisdier meer draaglijk om jezelf door het veranderen van uw hond de voeding te maken.
 • Het is geschat dat de 75 miljoen honden in de VS te creëren £ 3600000000 afval per jaar.
 • In plaats van alleen het gooien van de poep in de bak, kunt u het spoelen van de wc-pot. Zijn weg makkelijker!
 • Nadat u goed af de hond kak, was uw handen grondig. Zelfs met de juiste voorzorgsmaatregelen, kunt u bacteriën zich ophopen op uw persoon, terwijl het oppakken na uw huisdier. Veelvuldig handen wassen is een effectieve manier om te voorkomen dat het verspreiden van deze kiemen.
 • Als je weg bent lopen en je de tas bent vergeten, veel plaatsen bieden hen gratis bij vuilnisbakken.
 • Het is mogelijk om uw hond aan te moedigen om zichzelf te ontlasten thuis voor en na een wandeling; daarmee bespaart dat te maken met de rommel ergens anders. Dit zal echter afhangen van het ras, zoals sommige honden poepen als gevolg van de oefening en dit is gewoon over het kennen van je hond goed genoeg.

Waarschuwingen

 • Het verlaten van de kak op straat, of in het park is tegen de wet in de meeste staten van de Europa en in vele andere plaatsen in de wereld. Het kan een zware boete te dragen. Dus geniet van uw hond, maar tegelijkertijd houdt de straten schoon. Pick-up na hen.
 • Hoeft de uitwerpselen niet aan met uw handen, vooral als u een open gesneden. Was altijd uw hand (en) na een hond lopen als je hebt opgepikt kak.
 • Zorg ervoor dat u gewoon overal waar de hond kak storten in een wettelijk aangewezen prullenbak container, niet.
 • Wilde dieren en kinderen zijn erg gevoelig voor de kiemen gevonden in honden kak.