Wkinl

Hoe om zwerfvuil trainen een konijn

Konijnenjongen training is meestal het eerste wat je wilt doen als je een huisdier konijn. Het is heel gemakkelijk om te doen, vooral omdat konijnen zijn reine dieren en hebben de neiging om dezelfde hoek of ruimte te gebruiken voor hun bedrijf, zelfs zonder strooisel training.

Stappen

Hoe om zwerfvuil trainen een konijn. Krijg je konijn gesteriliseerd of gecastreerd.
Hoe om zwerfvuil trainen een konijn. Krijg je konijn gesteriliseerd of gecastreerd.
 1. 1
  Krijg je konijn gesteriliseerd of gecastreerd. Een vaste konijn is merkbaar minder agressief en makkelijker te trainen, want het zal stoppen te willen paren en zijn territorium af te bakenen.
 2. 2
  Kijk het konijn aandachtig als je laat het uit. Als het klaar is om te elimineren, zal het zijn staart tillen. Als dat zo is, snel zet het terug in de kooi. Als je er te laat, zet het terug in de kooi onmiddellijk en, indien mogelijk, zetten wat rotzooi is geboekt in daar ook. Niet de kooi echter vergrendelen, omdat je niet wilt dat het konijn te associëren het met behulp van de kattenbak met het krijgen van opgesloten in de kooi.
  • Zorg ervoor dat je konijn medewerkers doet zijn zaken met het zijn in de kooi, het duurt slechts een paar dagen om te leren-maar zorg ervoor dat u een oogje houden op het konijn, zodat u kunt direct voor zetten in de kooi (idealiter) het doet de toilet.
 3. 3
  Verkrijg de juiste nest. Als je gaat om kattenbak train je konijn, krijgen meerdere kattenbakken. Vul ze met een konijn veilig product, zoals papier gebaseerde strooisel of versneller-free houtkachel chips.
  • Gebruik geen kattenbakvulling-het is niet veilig voor je konijn! Krant is niet veilig voor konijnen ofwel, omdat ze kunnen proberen om het op te eten. Inkt, dat is geen water of op basis van soja is giftig voor hen. Als je niet zeker, bel de krant op voorhand te vragen.
  • Hooi of een gerecycleerde huisdierengrind die beschikbaar zijn in dierenwinkels is zijn beide goede keuzes.
  • Plaats een of meer litterboxs in de kooi. Breng anderen op locaties rond het gebied je konijn trainingstijd inch De meer kattenbakken je hebt, hoe groter de kans is het konijn zal gebruik maken van een van hen. Extra kattenbakken kunnen worden gebruikt om uit te schakelen voor degenen die tijd om uit de lucht van het schoonmaken nodig.
 4. 4
  Introduceren de kattenbak. Vóór de invoering van uw konijn naar de kattenbak voor de eerste keer, kijk uit en let op waar het zaken doet, meestal zal het achterste hoek zijn. Zodra u uw konijn gewenste gebied hebt vastgesteld, plaatst het vak in dat gebied. Dit zal het gemakkelijker maken om de boodschap te krijgen.
 5. 5
  Loven het konijn voor het gebruik van de kattenbak. Omdat konijnen natuurlijk elimineren tijdens het eten, kan een handvol hooi in de kattenbak goede gewoonten aan te moedigen en te belonen het konijn voor naar binnen
  • Als u uw konijn klaar buiten de kattenbak te elimineren, probeer het of verzieken het naar de kattenbak schrikken. U kunt uw konijn als hij is comfortabel met dat, maar het is beter als hij gaat in op zijn eigen. Probeer niet om uw konijn schelden na de feiten, hij zal niet begrijpen.
 6. 6
  Konijn urine kan worden gereinigd met witte azijn. Grondig reinigen om de geur te verwijderen, of het konijn zal er weer plassen. Witte azijn is ook goed voor het reinigen van kattenbakken. Spoel ze uit daarna, zodat de geur niet de moeite je konijn.
 7. 7
  Sommige konijnen zullen een paar keutels rond gebieden zij beschouwen hun grondgebied. Konijn uitwerpselen zijn zeer droog en kan gemakkelijk worden opgeveegd. Putting deze uitwerpselen in kattenbak van je konijn (es) kan aanmoedigen om ze te gebruiken.
 8. 8
  Grondig reinigen van veelgebruikte kattenbakken minstens een keer per week. Tijdens de week, "spot clean" door en sleepte uitwerpselen en vervuilde nest.
 9. 9
  Zodra je konijn begint met behulp van kattenbakken betrouwbaar, kunt u het aantal of de positie van hen als nodig is te veranderen. Als je konijn gebruikt slechts twee kattenbakken en negeert de anderen, kan de extra's worden verwijderd. Als uw konijnen negeert een kattenbak, maar plast in een hoek een meter, verplaatst u de kattenbak om de hoek.

Tips

 • Zorg ervoor dat de zijkanten van de bak laat je konijn om in en uit te gemakkelijk.
 • Zetten van hooi van je konijn in het ene uiteinde van de kattenbak kan ook helpen omdat veel konijnen willen elimineren terwijl ze eten.
 • De meeste kranten gebruiken nu soja gebaseerde inkt, die niet giftig is voor konijnen, maar controleer altijd alvorens het te gebruiken. Krant inkt kan afschuiven op de vacht van uw konijn, ook wrijven draaien zwart of grijs.
 • Sommige konijnen de voorkeur verschillende soorten strooisel of dozen. Als het konijn werd met behulp van een kattenbak in haar vorige huis, proberen om een ​​soortgelijke setup voor u te krijgen.
 • Als je konijn vergeet zijn kattenbak gewoonten, te beperken zijn ruimte van vrijheid. Dit zou het probleem moeten verhelpen. Een pup pen is vaak nuttig in dit geval voor het blokkeren van de extra ruimte totdat de kattenbak gewoonten zijn teruggekeerd.

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit samenklontering kattenbakvulling voor konijnen. Dit soort strooisel kan zeer schadelijk zijn voor de luchtwegen van een konijn en kan darmverstopping veroorzaken indien gegeten. Organische kattenbakvullingen echter het algemeen veilig.
 • Blijf weg van naaldhout, maïskolf, klei, en klonteren nesten. Aromatische naaldhout nesten gemaakt van grenen of ceder uitstoten gassen die de lever en de luchtwegen veroorzaken. Dit kan leiden tot chronische astma en luchtwegaandoeningen en het verminderen van het vermogen van je konijn naar konijn standaard medicijnen te behandelen. Geïnhaleerde stof uit klei nest kan de neus en de ogen van een konijn irriteren en kan klonten in de longen van het konijn en maak het konijn kwetsbaarder voor ademhalingsproblemen. Als een konijn ingests samenklontering of maïskolf strooisel kan een vaste massa vormen in het konijn spijsverteringssysteem dat shutdown veroorzaakt en is vaak fataal. Zelfs als je niet ziet je konijn eet het nest, niet aannemen dat het veilig is. Konijnen zijn minutieuze trimmers en je konijn zal zwerfafval deeltjes die zich vastklampen aan zijn vacht inslikken.