Wkinl

Hoe om vlooien te doden in een huis

Vlooien zijn kleine, behendige insecten die leven van het bloed van andere dieren, meestal je harige en onschadelijk kat of hond. Vlooien kunnen een echt probleem als ze binnenvallen een huishouden en haar bewoners. Hier is een overzicht van de verschillende manieren om vlooien uit te roeien in zowel uw huis en op uw huisdieren.

Stappen

Hoe om vlooien te doden in een huis. Gebruik botanische stof gemengd met boraat zuur.
Hoe om vlooien te doden in een huis. Gebruik botanische stof gemengd met boraat zuur.

Deel 1: de behandeling van uw huis voor vlooien

 1. 1
  Gebruik botanische stof gemengd met boraat zuur. De eenvoudigste manier om vlooien te doden is wanneer ze op hun kwetsbaarst - in het ei en larve stadia van hun ontwikkeling. Een volwassen vlo zal alleen wonen ongeveer een week zonder bloed van zijn gastheer, terwijl een vlo larve kan leven enkele maanden, dus het is belangrijk om de larven eerst aan te vallen. Dit mengsel zal helpen voorkomen dat een volledige bloei van vlooien.
  • Botanische stof zijn misschien wel de oudste natuurlijke insecticiden. Boraten zijn mineralen die op grote schaal worden gebruikt als houtverduurzamingsmiddelen, detergenten, en insecticiden, als maag vergif om vlooien.
  • De botanische stof en boraat mengsel is zeer veilig. Zorg, echter, moeten worden genomen om niet te ademen in de botanische stof en boraat mengsel. Gebruik een masker bij de toepassing van de stof mengsel in de woning
  • Bestuif het tapijt, de meubels, het bed, de hond van de kat bed. Het beste is om dit te doen als je het verlaten van uw huis voor een goede tijd, zeg 24 uur. Laat het mengsel regelen voor een dag. Als je terugkomt, stofzuigen het tapijt, de meubels, en de lakens wassen op beide bedden.
 2. 2
  Vul ondiepe kommen water met afwasmiddel. Het water en afwasmiddel mengsel is als een giftige zwembad voor vlooien. Toen ze springen in het mengsel, ze sterven.
  • Plaats het water en reinigingsmiddel mengsel in een zeer ondiepe kom, laag genoeg om de grond, zodat de vlooien ongeluk hop in het. Een oude frisbee doet het werk heel goed.
  • Plaats het mengsel naast een lage-opknoping lichtbron, bij voorkeur een nachtlampje. De vlooien worden aangetrokken door het licht. Het naderen van het licht, zullen velen van hen vallen in het mengsel, sterven in het proces.
 3. 3
  Gebruik ceder chips in de getroffen gebieden. Ceder chips zijn verkrijgbaar in uw plaatselijke dierenwinkel of thuis verbetering winkel. Vlooien haten de geur van cederhout en zal bijna alles doen om het te vermijden.
  • Zorg ervoor dat uw huisdier is niet allergisch voor ceder. Veel honden kunnen allergisch zijn voor ceder. Dus terwijl shooing de vlooien weg is een goede zaak, het maken van uw hond ongelukkig is duidelijk niet.
  • Plaats ceder chips in de hoeken van de kamers, in de pen van de hond of bed, en onder meubels. Houd ceder chips buurt drempel zoals deuren en ramen om de vlooien te houden van komende inch
  • Plaats ceder chips in een katoenen doek onder je kussen en, indien mogelijk, in uw beddengoed. Dit zal ervoor zorgen dat uw bed blijft ziektevrij. Plus, zal het uw bed ruikt lekker fris.
 4. 4
  Verspreid zout over het oppervlak van uw tapijt. Zout is een droogmiddel, wat betekent dat het plantensappen het vocht uit dingen en droogt ze uit. Wanneer een zoutkristal hecht zich aan een vlo, zal dit leiden tot schuren en schrapen op de vlo, wezen bloeden de vlo tot de dood als het loopt.
  • Gebruik zeer fijnkorrelig zout voor deze. Hoe fijner het beter, je wilt dat het klein genoeg om zich te hechten aan de vlo te zijn.
  • Na 7-10 dagen, stofzuigen de gezouten gebied zeer zorgvuldig, door te halen al het zout en rommelmarkten karkassen uit het tapijt gebied. Herhaal dit proces nog een of twee keer.
  • Als je klaar bent stofzuigen, gooi de oude vacuümzak uit de stofzuiger en vervang deze door een nieuwe.
 5. 5
  Vacuüm, vacuüm, vacuüm. Vacuüm boven alle getroffen gebieden, met inbegrip van high-traffic gebieden waar de huisdieren meestal zwerven. De meeste vlooien zullen niet in staat zijn om een ​​goede tornado van een vacuüm overleven!
  • Mensen gaan vaak voor high-powered, super-zuigkracht stofzuigers, maar de gemiddelde stofzuiger moet de truc perfect te doen.
  • Plaats mottenballen neer op het tapijt of (in de vacuümzak) en stofzuigen ze op. Dit zal helpen te doden vlooien je stofzuiger up!
  • Gooi altijd de vacuümzak nadat u stofzuigt. Dit zal helpen ontmoedigen herbesmetting.
 6. 6
  Aanschaffen vlo vallen. Vlooien vallen werken op vrijwel dezelfde manier als de verlichte reinigingsmiddel water combo (hierboven, stap 2) werken. Vlooien worden aangetrokken door de warmte en de helderheid van het licht, en in de val.

Deel 2: de behandeling van uw huisdier voor vlooien

 1. 1
  Reinig uw huisdier regelmatig. Wassen van uw huisdier zal helpen doden de vlooien die leven op het. Er kan een tal van andere larven en vlooien wachten om hop op uw huisdier te zijn, echter, dus zorg ervoor dat deze methode te gebruiken met andere preventieve maatregelen, zoals stofzuigen, boraat mixen, en ceder chips.
  • Bereid uw hond voor het bad door het toepassen van de vlo zeep in de buurt van de hond oren, ogen, neus, mond en kont. Als vlooien voelen water, ze onmiddellijk op zoek naar veilige plaatsen op de hond te verbergen uit, zoals de anus. Doe dit voordat u de hond nat.
  • Nadat je de zeep hebt toegepast op de hond kwetsbare gebieden, krijgt de hond nat en schuimt het hele lichaam omhoog. Laat dit ten minste tien minuten, werkzaam in de zeep zo veel mogelijk. Kam uit de doden vlooien wanneer gedroogd.
  • Als uw hond niet goed reageert op vlooien zeep, probeer dan het verwerven van zeep die eucalyptus heeft, tea tree olie, of ceder hout erin. Vlooien houden niet van de oliën van deze bomen, zodat ze gebruiken om uw voordeel.
 2. 2
  Gebruik een vlo product op uw kat of hond. Flea producten, zoals Advantage of Frontline, zijn spot-behandelingen die worden toegepast op huisdieren maandelijks.
  • Meestal worden deze spot-behandelingen gewreven op de huid van uw huisdier, meestal tussen de schouderbladen. De behandeling werkt dan zijn weg door de hond of de vacht kat.
  • Als uw huisdier reageert negatief op de plek behandeling, probeer dan een gezonde beetje vaseline plaats. Wrijf de vaseline dezelfde plek tussen de schouderbladen of onderkant van de hals. Vlooien die springen op de Vaseline zal niet in staat zijn om los te maken en sterven snel na.
 3. 3
  Afweermiddelen In maaltijd van het huisdier. Omdat vlooien voeden zich met het bloed van dieren, kunt u vlooien te behandelen door het manipuleren van wat uw huisdier eet.
  • Er zijn orale tabletten dat u uw huisdier kunt geven. Deze tabletten vallen zenuwstelsel van de vlo via de bloedbaan en het weefsel van uw hond of kat. Terwijl ze al de vlooien voeden op uw huisdier te doden, doen ze niet voorkomen dat vlooien.
  • Voed uw hond knoflook. Raadpleeg een dierenarts voordat je dit doet. Twee teentjes knoflook moet doen, gemengd in voedsel van de hond. Als uw hond de knoflook niet neemt, geef ze ofwel voedsel dat knoflook, of mix knoflookpoeder bevatten in hun voedsel.
  • Meng azijn in hun water. Probeer dit niet met katten, omdat hun pH is veel gevoeliger dan honden '. Meng een eetlepel appel-cider azijn in een kom water van de hond, of baden het dier met behulp van water en azijn.

Tips

 • Koop een vlooienband voor in de stofzuiger zak. Snijd het in centimeter lange stukken en deze opslaan in een zakje. Leg een stuk in een nieuwe stofzuigerzak. Dit zal alle vlooien die overleven worden opgezogen van de vloer, meubels, etc. doden
 • Alvorens uw huisdier een vlo bad, wast u uw handen en armen (tot ongeveer de elleboog) met het huisdier vlooien shampoo. Hiermee wordt voorkomen dat vlooien uit springen op je tijdens het bad, bijten je, en vervolgens opnieuw onveilig het huisdier. Neem een ​​douche meteen na het wassen van uw huisdier, omdat sommige vlo shampoo kan irritatie veroorzaken wanneer de linkerzijde op de menselijke huid voor langere tijd. Lavendel of rozemarijn-mint producten (shampoo en body wash) zijn goed vlo repellants ook.
 • Zuinig zijn met het gebruik van insecticiden. Gebruik in goed geventileerde ruimten en draag handschoenen. Indien mogelijk, proberen natuurlijke alternatieven en houden beddengoed schoon. Herhaalde blootstelling aan insecticiden kan schadelijk zijn voor gezelschapsdieren en de menselijke gezondheid zijn.
 • Bij het zoeken naar vlooien, kan je ook iets genaamd vinden "vlo vuil." Het is zwart en grof en als je het op een vochtige handdoek, zal het rood. Vlo vuil is het bloed dat vlooien te verdrijven als afval uit hun lichaam. Het is een goede indicatie van waar ze geweest zijn.

Waarschuwingen

 • Ga uit het huis toen vlo bombarderen!