Wkinl

Hoe om urine geuren en vlekken permanent te verwijderen

Heb je waarschijnlijk geprobeerd om schoner op de plank en nog steeds de vlekken en geuren terug! Er is een reden! Typische schoonmakers alleen maskeren de geur en dan gaan ze terug naar een in paar dagen.

Stappen

Hoe om urine geuren en vlekken permanent te verwijderen. Gebruik oude handdoeken en papieren servetten te genieten van zoveel mogelijk van de urine mogelijk te maken.
Hoe om urine geuren en vlekken permanent te verwijderen. Gebruik oude handdoeken en papieren servetten te genieten van zoveel mogelijk van de urine mogelijk te maken.

Verse urine vlekken

 1. 1
  Gebruik oude handdoeken en papieren servetten te genieten van zoveel mogelijk van de urine mogelijk te maken. Doorgaan blotting totdat het gebied is slechts een beetje vochtig.
 2. 2
  Lag een verse set van oude vodden en / of papieren handdoeken over het getroffen gebied. Bedek met krant. Stomp rond op de krant tenminste een minuut om zoveel mogelijk van de mogelijk vocht brengen. Wanneer u klaar bent met het gebied geluid bijna droog.
 3. 3
  Plaats de natte handdoeken in het gebied dat u wilt dat uw huisdier doen om haar te bedrijven, of het nu buiten of in een kattenbak.
 4. 4
  Spoel het gebied met schoon, koud water. Doe dit regelmatig, en verwijder zoveel mogelijk van het water elke keer met behulp van handdoeken of een natte vac mogelijk.
 5. 5
  Breng een huisdier vlekkenverwijderaar naar het getroffen gebied. Hoewel het lijkt alsof de urine up moet worden schoongemaakt op dit moment zijn er nog sporen in het tapijt dat uw huisdier kan verleiden om op dezelfde plek opnieuw te gebruiken. Met behulp van een enzymatische eliminator zal breken de geur verbindingen, het minimaliseren van aantrekkelijkheid van uw huisdier naar die plek.
 6. 6
  Het gebied opnieuw te spoelen. Deppen of gebruik een natte vac te drogen.

Gedroogde vlekken

 1. 1
  Gebruik een zwart licht om eventuele vlekken te identificeren. Schetsen degenen die niet kunnen worden gezien met het blote oog met krijt om ervoor te zorgen dat u niets mist.
 2. 2
  Gebruik lauwwarm water om vac het getroffen gebied te bevochtigen. Gebruik geen heet water of enige vorm van stoom behandeling. De warmte zorgt ervoor dat de eiwitten in de urine te binden aan het tapijt, waardoor ze bijna onmogelijk te verwijderen. Als u niet zelf een waterzuiger, kunt u een op een plek als Home Depot huren.
 3. 3
  Gebruik een huisdier vlekkenverwijderaar. Dit moet worden gebruikt op dezelfde wijze als het zou zijn voor natte vlekken.
 4. 4
  Shampoo uw tapijt met behulp van de natte vac. Er zijn een aantal shampoos speciaal bedoeld voor het verwijderen van huisdier vlekken.
 5. 5
  Herhaal stap een. Meng het lauwe water met een kleine hoeveelheid azijn om ervoor te zorgen dat alle van de shampoo komt uit je tapijt.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Zonlicht doodt de geur, dus als u het item buiten kan bewegen, laat het buiten voor een paar dagen. LET OP: Zonlicht ook vervaagt kleur.
 • Bij het kiezen van een enzym gebaseerde geur en vlekkenverwijderaar, zorg ervoor dat het bevat ook 'vriendelijke bacteriën. " De bacterie zal bijdragen tot een verbetering van de geur en vlekken te verwijderen.
 • Azijn en water gemengd kan de geur ook neutraliseren.
 • Je moet niet te schrobben met een goede enzym schoonmaakmiddelen. Het is belangrijk te onthouden dat je nodig hebt om het getroffen gebied te verzadigen met het oog op alle urinezuurkristallen achtergelaten uit de urine te bereiken. Niet beknibbelen op het gebruik van de product.You wordt u verspilt je tijd en geld! Als de vlekken en geur zijn oud, kan je zelfs nodig om een ​​tweede behandeling toe te passen.

Waarschuwingen

 • Waarschuwing! Blijf uit de buurt van de 5€ 0,00-10€ 0,00 fixes. Ze werken niet! Dat betekent niet dat je moet veel geld uitgeven voor de beste enzym schoonmakers. Er zijn verschillende goede enzymproducten online voor minder dan 15€ 0,00.