Wkinl

Hoe om te zorgen voor een duitse herder

Heeft u een Duitse herder en moeten weten hoe het verzorgen van hem / haar? Hier is uw gids!

Stappen

Hoe om te zorgen voor een duitse herder. Bij het ​​kiezen van uw duitse herder, zorg ervoor dat de fokker is niet beledigend, en zorg ervoor dat uw hond geen ziektes hebben, zodat je het een lang, gelukkig leven in uw huis kan geven.
Hoe om te zorgen voor een duitse herder. Bij het ​​kiezen van uw duitse herder, zorg ervoor dat de fokker is niet beledigend, en zorg ervoor dat uw hond geen ziektes hebben, zodat je het een lang, gelukkig leven in uw huis kan geven.
 1. 1
  Bij het ​​kiezen van uw duitse herder, zorg ervoor dat de fokker is niet beledigend, en zorg ervoor dat uw hond geen ziektes hebben, zodat je het een lang, gelukkig leven in uw huis kan geven
 2. 2
  Geef uw Duitse herder een manier om koel te blijven. Duitse herders, vooral langharige herders, zijn gevoelig voor warm weer. Als je een langharige herder en je woont in een warm / tropisch gebied, geef uw hond met veel water en schaduw terwijl buiten, en niet te veel van hem te eisen op extreem warme dagen.
 3. 3
  Leer hem trucjes. Niet alleen zal een goed opgevoede hond te meer indrukwekkend en gemakkelijker te verzorgen, maar u en uw hond zal een band te ontwikkelen als je de tijd nemen om het te trainen. Zoals de band sterker wordt, zal uw hond meer kans om te luisteren naar uw commando's, en zullen gelukkiger zijn om u als een meester hebben.
 4. 4
  Vergeet niet dat uw huisdier is groot. Geef hem ruimte. Duitse Herders zijn zeer actief, fun-loving honden. Ze hebben veel ruimte om rond te rennen. Zorg ervoor dat uw tuin is duidelijk, overzichtelijk en risico-vrij. Als u niet beschikt over een grote tuin neem dan uw hond dagelijks naar het plaatselijke park. Duitse Herder opschieten met andere honden ook.
 5. 5
  Voed uw GSD goed. Zorg ervoor dat u uw herder twee keer voeden per dag, en voeden de juiste hoeveelheid. Niet geef hem / haar te weinig of te veel. Zorg ervoor dat u het voeden van een kwaliteit voedsel dat geen gebruik maakt van maïs voor eiwit. Honden drinken veel. Vul een kom en laat het waar uw hond heeft toegang tot het. Controleren op de kom een ​​paar keer per dag om ervoor te zorgen dat er voldoende water en dat het schoon is.
 6. 6
  Baad uw herder elke maand of zo. U kunt hem / haar in bad thuis of neem hem / haar naar een trimsalon.
 7. 7
  Neem uw ​​herder naar de dierenarts. Hier zijn een aantal redenen om dit te doen:
   • Check-up - De dierenarts kan de algemene conditie van uw hond controleren en geven regelmatig injecties.
   • Bath - de dierenarts zal uw hond de juiste bad om zich te ontdoen van de stank en controleren op zaken als oorontsteking geven.
   • Nagels - Wanneer uw hond nagels lang het is erg pijnlijk voor hen om te bewegen. Neem hem / haar naar de dierenarts om ze geknipt.
   • De-worming/heart worm-test - Alle honden moeten elke maand of zo worden ontwormd om te voorkomen dat ze te krijgen van wormen. Eerst uw hond zal moeten worden getest op wormen, en dan uw dierenarts kan een medicijn maandelijks te worden genomen voorschrijven. Als uw hond al wormen, kan uw dierenarts te voorzien van een medicijn voor de behandeling.
   • Ouderdom - Deze specifieke ras van de hond krijgt veel problemen wanneer ze oud-voornamelijk gewrichtsproblemen. Als uw hond heeft moeite met lopen, neem hem / haar naar de dierenarts, die je medicijnen geven of helpen uw Duitse Herder met therapie of, in extreme gevallen, chirurgie.
 8. 8
  Uitoefening van uw hond. Zonder te oefenen, zal de Duitse Herder's verbazingwekkende spieren en energie in worden opgesloten zonder stopcontact. U moet uw Duitse Herder dagelijks oefenen door spelen te halen, nemen van het voor een lange wandeling of lopen, of zelfs achter je hond op het erf. Duitse Herders die niet genoeg oefening krijg meer kans om gewrichtsziekten zoals heup-en elleboogdysplasie te krijgen, evenals destructief geworden. Pas op voor te veel oefening op jonge leeftijd, want dit kan ertoe leiden dat de hond meer naar behoren te ontwikkelen.
 9. 9
  Hou van je hond. Dit ras is liefdevol en behoeften TLC terug! Knuffelen met je hond dagelijks. Laat uw hond niet slaan of schreeuwen onnodig in. Schelden uw hond nooit, tenzij je het op heterdaad te betrappen. Anders wordt de hond zal je associeert met schelden, niet de actie.
  • Je kunt niet nep genegenheid, zelfs met een hond. Dus je moet uitdrukkingen en gebaren om te bewijzen hoeveel je van hem / haar aanbidden, om hem te maken hebben / haar lieve en geliefd voelen. Er moet oprechte en echte liefde gedeeld tussen de twee van u en uw Duitse Herder te zijn.

Tips

 • Zodra u uw hond heeft problemen met lopen neem het mee naar de dierenarts.
 • Het wordt aanbevolen om de hond een keer in de zoveel tijd te nemen om een ​​dierenarts voor een afronding.
 • Overwegen om uw Duitse Herder gesteriliseerd / gecastreerd, tenzij u zeker weet dat u goede woningen voor alle pups het zou kunnen hebben.
  • Castratie of sterilisatie van uw hond zal ook in het algemeen helpen elimineren agressief gedrag.

Waarschuwingen

 • Niet plotseling veranderen hondenvoer.
 • Duitse Herders zijn grote honden en zijn gevoelig voor bloat. Ze niet bezighouden met zware activiteit twee uur vóór of na het eten om het te voorkomen.
 • Niet mengen wasmiddelen / reinigingsmiddelen / desinfectiemiddelen om hun "territorium" schoon
 • Om het buiten te houden, moet u de volledige werf begrensd door een muur / hek hebben.
 • Houten chips trekken hen en kunnen hun maag beschadigen. Zo worden Duitse Herder aangetrokken tot de hars lijm multiplex.
 • Wees voorzichtig met planten. Sommige (brede lange lommerrijke) kan zeer giftig
 • Als in puppy kap niet goed gesocialiseerd, kunnen Duitse Herders hebben agressie problemen.
 • Wacht niet te lang om geleidelijk veranderen van uw pup uit gekookt voedsel tot hondenvoer. Als u meer dan een jaar duren, hij / zij zal opgroeien met een zwakke maag.
 • Neem niet uw Duitse Herder joggen of hardlopen met je eerder anderhalf jaar, omdat zijn of haar gewrichten en botten zijn nog in ontwikkeling.