Wkinl

Hoe om te schilderen op plastic

De beste manier om verf op plastic is een nieuwe verf speciaal voor verven op kunststof. Deze verf kan zelfs gebruikt worden op objecten die u te houden in openlucht, zoals plastic stoelen en potten. Het is speciaal samengesteld om te voldoen aan kunststof oppervlakken. Door op de juiste voorbereiding van uw plastic items van tevoren, kunt u eenvoudig items die zijn gemaakt van plastic verf.

Stappen

Hoe om te schilderen op plastic. Kies een merk en een kleur van verf voor plastic.
Hoe om te schilderen op plastic. Kies een merk en een kleur van verf voor plastic.
 1. 1
  Kies een merk en een kleur van verf voor plastic. Lees het etiket op het blik verf te bepalen hoeveel verf te kopen voor uw project.
 2. 2
  Bereid uw plastic punt voor schilderij van eerste is zeker dat het schoon is. Gebruik warm water en zeep om vuil te verwijderen, en laat het item volledig drogen.
 3. 3
  Zand uw kunststof punt met een fijn schuurpapier. Dit geeft uw punt een ruw oppervlak, zodat de verf zal zich aan het plastic. Het is veel beter om verf aan te brengen op een dof oppervlak dan een die is glad. Veeg het oppervlak van de kunststof met een schone doek na gebruik van het schuurpapier om alle losse deeltjes te verwijderen.
 4. 4
  Verwijder alle hardware uit het item voordat u gaat schilderen. Betrekking hebben op alle delen van het item dat u niet wilt schilderen met tape en kranten schilder.
 5. 5
  Plaats uw kunststof product in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van andere items die kunnen worden geruïneerd door de verf. Spuiten buiten is de beste plek. Bescherm het gebied onder het plastic voorwerp. Vermijd het schilderen op een winderige dag.
 6. 6
  Schud de bus goed voor het spuiten van verf. Spray de verf met lange en zelfs beroertes. Gebruik een heen en weer gaande beweging als je verf. Spuit de ten minste 18 inch (45 cm) van het kunststof voorwerp. Schud de bus vaak terwijl u het spuiten van verf.
 7. 7
  Toepassing meer dan 1 dunne verflaag. U kunt een primer eerst van toepassing, of gewoon gebruik maken van dezelfde verf als primer.
 8. 8
  Laat de verf drogen tussen de lagen.
 9. 9
  Verwijder de tape.
 10. 10
  Monteren of in elkaar gezet weer alle onderdelen die u hebt verwijderd.

Tips

 • Kunststof rolluiken kan geschilderd worden met deze methode. Zorg ervoor dat ze vrij zijn van vuil en schimmel voordat u begint. Verwijder meeldauw door het mengen van 1 deel bleekmiddel op 4 delen water en breng met een spray fles. Afspoelen met een tuinslang. Voldoende tijd voor de luiken te drogen voor het schilderen.
 • Het kan mogelijk zijn om te spuiten verf je kunststof punt met de plastic spuitlak gebruikt als een primer, en gebruik vervolgens regelmatig buitenkant acryllatexverf als een top coat. Dit geeft je een grotere selectie van kleuren. De plastic verf zou de andere verf aan het oppervlak van de kunststof.

Dingen die je nodig hebt

 • Spray verf voor kunststof
 • Schilderstape
 • Krant
 • Fijn schuurpapier
 • Zeep en water