Wkinl

Hoe om te genieten van een verblijf thuis moeder

Omdat een stay-at-home moeder is geen gemakkelijke taak. Het duurt intellect, vaardigheid, en de mogelijkheid om een ​​multi-tasking goeroe. Dit artikel verkent de manieren waarop u kunt genieten van de reis van het zijn een stay-at-home mom. Gebruik de volgende ideeën, suggesties en tips om zowel aan te passen aan het worden een Stay-At-Home-Mom (SAHM), en te gedijen in uw inspanningen. De volgende ideeën zullen vooral goed werken voor moeders die onlangs het personeelsbestand hebben verlaten.

Stappen

Hoe om te genieten van een verblijf thuis moeder. Verbind met de groep een lokale mama's voor moeders met kinderen van dezelfde leeftijd.
Hoe om te genieten van een verblijf thuis moeder. Verbind met de groep een lokale mama's voor moeders met kinderen van dezelfde leeftijd.
 1. 1
  Ontwikkelen en implementeren van een schema dat je dagelijkse routines bevat. Bijvoorbeeld, gemeenschappelijke routines zijn ontbijt, klasse, snack, lunch, dutje tijd, en vieruurtje, en het is belangrijk om tijd slots geopend voor flexibiliteit, zoals voor speciale evenementen en activiteiten te verlaten. Terwijl u misschien geneigd om meer vrijheid te zien zonder een schema op zijn plaats, vindt u het voordelen voor zowel u als uw kinderen te weten wat er daarna komt de hele dag, en het helpt bij het ​​verwijderen dat gevoel van "waar komt die dag go? ".
 2. 2
  Verbind met de groep een lokale mama's voor moeders met kinderen van dezelfde leeftijd. Het is nuttig om andere moeders die uw ervaring te begrijpen, en met wie je kunt wisselen tips en middelen te voldoen.
 3. 3
  Stop met het proberen om alles te doen. Er zijn maar zoveel uren in een dag en geen moeder is een supervrouw. Uitbesteden routinematige taken die van belang aan te vullen zijn, maar houd je scherpstelt op uw kinderen, zoals schoonmaken of strijken (beseffen dat deze "outsourcing" kan zijn voor andere familieleden! ). Als dat niet betaalbaar of haalbaar, uitzoeken van een manier om het zo gedaan dat het niet zal benadrukken je uit te krijgen. Bijvoorbeeld, is het een goed idee om te hoge verwachtingen van een perfect onderhouden huis te verlagen en het helpt om kleding die niet regelmatig strijken of reparatie nodig hebben te vinden.
 4. 4
  Tanken. Als je een stay-at-home mom, bent u in "geef"-modus van de meerderheid van de tijd. Presenteren uw kinderen en familie wanneer je tank is op "E" is gevaarlijk voor iedereen. Plan "mom tijd" op de kalender ten minste eenmaal per week. Dit kan worden te kletsen met vrienden, naar de film gaan, het hebben van een gezichtsbehandeling of massage, of het nemen van een op uw favoriete lokale parcours.
 5. 5
  Verlichten en plezier hebben. Kinderen zijn een hoop werk, maar ze zijn ook heel veel plezier. Sta jezelf niet toe om aan de slag zo overweldigd door het werk dat je vergeet om je kinderen te genieten. Kijk hoe ze plezier hebben en zich aansluiten bij - zij zullen houden met mama delen in hun games, die tot op hun niveau.
 6. 6
  Vergeet niet dat je waarde te hebben. Als een SAHM, heeft u ervoor gekozen om uit de tijd om uw kinderen te leren uw waarden en moraal in een meer hands-on en gerichte manier dan zou kunnen gebeuren als je zo goed werkt. Daarbij wordt u helpen de volgende generatie te voeren op wat u belangrijk vindt, en dat is zo waardevol een rol als enige in deze wereld.

Tips

 • Als je niet kan veroorloven, of gewoon niet graag het idee van, het hebben van een schoner te helpen je uit als een SAHM, overwegen toewijzen reinigingswerkzaamheden op verschillende tijdstippen gedurende de week in plaats van het verlaten van alle klusjes op een enkele gelegenheid, te overweldigen je.
 • Het is essentieel om echt te worden georganiseerd. Alles op zijn plaats houdt in dat iedereen kan vinden wat nodig is op elk moment. Minder rommel betekent ook meer plezier van uw tijd met de kinderen in plaats van afstoffen, herschikken, verbergen van het de hele tijd. Als het niet gunstig in je leven, geef het een nieuw leven op de liefdadigheid winkel, en gratis uw ruimte.

Waarschuwingen

 • Take care groep van een moeder dat is overdreven competitief over ouderschap of kinderen, of beide niet uit te nodigen! Het is al moeilijk genoeg opvoeden van kinderen zonder het gevoel dat je wordt vergeleken of beoordeeld. Als dit verhoogt zijn lelijke kop in de groep van je moeder, uitdagen vanaf het begin om te voorkomen dat de grond krijgt. Vraag moeders waarom ze zich gedwongen voelen om elkaar te vergelijken en te suggereren dat het beter is om gewoon te accepteren dat je al het beheren in uw eigen tempo, en dat uw kinderen groeien in hun eigen tempo ook.