Wkinl

Hoe om spoor van uw sleutels te houden

Er zijn misschien wel weinig dingen erger dan het zinkende gevoel dat je krijgt wanneer je terug naar huis alleen te vinden dat je de sleutel hebt verloren aan uw huis. Zelfs als dit niet is overkomen, heb je waarschijnlijk op zijn minst zelf gevonden in een rush naar huis, maar niet in staat om uit te vinden waar je je sleutels achtergelaten vertrekken. Maak je geen zorgen. Als je een paar eenvoudige dingen in gedachten te houden, kunt u altijd bijhouden van uw sleutels.

Stappen

Hoe om spoor van uw sleutels te houden. Consistentie is de sleutel tot het houden van uw sleutels.
Hoe om spoor van uw sleutels te houden. Consistentie is de sleutel tot het houden van uw sleutels.
 1. 1
  Consistentie is de sleutel tot het houden van uw sleutels.
 2. 2
  Bepaal welke pocket u draagt ​​uw sleutels in en hou je eraan religieus. Je moet altijd weten aan uw linker voorvak controleren op de toetsen, bijvoorbeeld.
 3. 3
  Je moet een veilige plek in huis om uw sleutels te houden, en je moet nooit zet ze neer ergens anders. Dit betekent dat je je zakken leeg zodra je thuis komt.
 4. 4
  Als u uw sleutels gebruikt, maak er een gewoonte van hen zorgvuldig te vervangen in de juiste zak, net als u er een gewoonte van vergrendelen en ontgrendelen deuren. Dit zal een bewuste inspanning nodig totdat je routine stevig gevestigd is.
 5. 5
  Maak er een gewoonte van altijd het controleren van uw vakje voor je sleutels voordat u een plaats te verlaten. Gewoon een snelle pat van je zak (en portemonnee!) Zal u verzekeren dat je ze hebt.

Tips

 • Een alternatief is om een ​​plaats in elke kamer waar je naar beneden uw sleutels kunt zetten kiezen. Op die manier, in het geval u niet in staat bent om uw sleutels in hun normale plaats in het huis gezet, zijn er veel minder plaatsen om te kijken voordat je ze vinden. Je hoeft alleen te kijken op een plek in elke kamer om te kijken of uw sleutels zijn in die kamer.
 • Een goedkope rotsklimmen karabijnhaak met een sleutelhanger clips netjes aan een riem als extra beveiliging wordt gezocht.
 • Als je het niet dragen broek met betrouwbare zakken, moet u uw sleutels te dragen in een jas of een zak in uw tas. Hetzelfde principe van consistentie nog steeds van toepassing.
 • Als al het andere faalt, zorg ervoor dat een buurman u vertrouwen heeft uw huissleutel, of u kunt het ergens verstoppen alleen u kunnen vinden, bijv. een bloempot zal zijn.

Waarschuwingen

 • Pas op voor uitzetten van een aanspraak op een "key spot" in uw huis zonder overleg met uw huisgenoten. Je wilt niet dat iemand te "ruimen" uw zorgvuldig geplaatste toetsen.
 • Als je eenmaal je routine hebt vastgesteld, alles wat je hoeft te maken over zijn de momenten waarop je breekt je routine, zoals wanneer je korte broek. Deze tijden vragen om extra aandacht aan uw sleutels.
 • Zet nooit je sleutels onder iets dat eruit ziet als het veilig kan worden gestapt, zoals kleding op de vloer. Je kon je sleutels te breken, of zich stoot.