Wkinl

Hoe maak je riem trein een kat

Opleiding van een kat te lopen aan de leiband is een grote kans voor de kat. Dit laat hen toe om uit de omgeving die ze in en geeft hen opwinding. Psychische en lichamelijke problemen kunnen worden opgelost of voorkomen doordat uw kat om een ​​dosis van het buitenleven te krijgen.

Stappen

Hoe maak je riem trein een kat. Verkrijg de leveringen.
Hoe maak je riem trein een kat. Verkrijg de leveringen.
 1. 1
  Verkrijg de leveringen: Uw kat zal een harnas en een leiband nodig. Meten van uw kat borst en breng de meting om uw lokale dierenwinkel. Op het harnas zal het zeggen kat of kitten. Maar wacht, kan uw kitten zijn erg groot voor haar leeftijd of uw kat kan zeer klein zijn. Dus zorg ervoor dat het is verstelbaar en zie hoeveel centimeter het zich aanpast. Zorg ervoor dat het uw kat goed zal passen. Traktaties kan helpen hen aan te moedigen. U kunt ze voorverpakt kopen of geef ze gewoon gekookte kip of tonijn. Houd dat in een plastic zak.
 2. 2
  Geen stress uw kat op de eerste dag: beginnen door gewoon met hem / haar te wennen aan het harnas. Geef ze veel aandacht, geef ze behandelt (maar niet te veel), en lof them.If uw kat zal niet toestaan ​​dat je het harnas op, kon je laat ze gewoon ruiken het en zorg ervoor dat ze vinden het veilig.
 3. 3
  De eerste dag is voorbij en nu is het tijd voor wat echte training. Als uw kat is nog steeds ongemakkelijk met zijn harnas, niet over te gaan tot deze stap nog niet. Bevestig de riem en laat uw kat zwerven rond in het huis. Probeer niet om hem / haar direct nog omdat u misschien uw kat schrikken van het hele idee. (LET OP: U moet de leiband te houden en besteden veel aandacht aan uw kat Uw kat kan springen, ergens achter blijft haken en krijg pijn..)
 4. 4
  Nu is dit wanneer u begint met de controle van uw kat. Bevestig de riem en begin te lopen zonder trekken. Dit duurt geduld. Als uw kat niet komt, houdt een traktatie. Als dat niet werkt dan pak hem op, zet hem een ​​voet naar voren, en stap in de richting waarin u wilt gaan, geef hem dan een zeer kleine traktatie. Herhaal dit proces voor 8-10 minuten wachten dan een uur.
 5. 5
  Mind spel: Je wilt dat je kat om te denken dat hij / zij is het beste ding in de wereld als ze hun harnas op. Elke keer in een tijdje duren het harnas af en besteden geen aandacht aan uw kat voor een paar uur, dan zet het weer aan en geef hem veel aandacht. Misschien vindt u in de tijd dat de leerervaring was meer gunstig voor de menselijke einde van de riem dan de katachtige einde en dat de "geest spel" werd gespeeld op je.
 6. 6
  Houd training totdat uw kat is een pro, neem hem dan naar buiten. (LET OP:. Uw kat is bang voor geluiden en honden niet boos als uw kat weigert, enkel warm je kat erin.)
 7. 7
  Ook wanneer uw kat wordt gebruikt om de gordel niet in de verleiding om een halsband te vervangen. Het harnas biedt bescherming voor delicate nekletsel en kon wurging te voorkomen moeten ze bout, klimmen en hangen zichzelf.

Tips

 • De kat zou proberen te communiceren met de eigenaar. Verschillende symbolen of tekens afgegeven door de kat moeten zorgvuldig worden geobserveerd om voor hen om goed te worden opgevangen.
 • Wees geduldig. Niet overhaast in het.
 • Deze zijn belangrijk omdat je wilt dat je kat om gelukkig te zijn bij het krijgen opgeleid.
 • Geef uw kat de aard van de interactie het beste geniet.
 • Borstel uw kat wekelijks als ze een dichte ondervacht of lang haar
 • Zorg ervoor dat uw kat heeft voedsel en schoon water te allen tijde.

Waarschuwingen

 • Als de kat loopt een, onmiddellijk proberen om het te krijgen naar beneden of snel. Het harnas is een verplichting om een ​​beklimming kat wanhopig op zoek naar een veilige haven.
 • Voorkomen dat uw kat zonder toezicht aan de leiband. Uw kat is kwetsbaar voor roofdieren en verstikking aan de lijn.
 • Draag een kussensloop (cat troost zak) met u, te gebruiken voor het verbergen en uw kat te beschermen in het geval van out-of-control honden.
 • Sommige katten zullen nooit een harnas - wat alleen maar vallen op hun zij en liegen als dood - ze zullen "herstellen" als aan zichzelf overgelaten, maar geen druk op het harnas veroorzaakt een terugval en de "wandeling" al snel verandert in een " slepen ". Deze katten kunnen niet worden gelopen als zodanig.
 • Niet rukken aan de lijn, dit kan de kat pijn doen of maak het kwaad en het zal kronkelen om eruit te komen van het harnas.
 • Houd een oogje op voor honden. Honden die groot of niet onder controle van hun eigenaar kon lunge voor uw kat. Als je twijfelt, pak je kat en draai je lichaam iets, het verbergen van de kat aan het zicht van de hond. Dit maakt het minder waarschijnlijk voor de hond aan te vallen en om uw kat te lopen.
 • Laat de kat niet aan de lijn in de achtertuin alleen. De kat kan proberen en hop over de omheining en vast komen te zitten, wat resulteert in een dreigend kat begrafenis.
 • Wandelen een indoor kat aan de leiband buiten kan de kat minder bang van het buitenleven en meer kans om te ontsnappen door een open deur te maken, dan verdwalen, aangereden door een auto, of aangevallen door een wilde kat of andere dieren.
 • Als je het harnas aan en uw kat weigert om op te staan, maar kruipt rond op de vloer zonder uitbreiding van zijn benen, maakt het harnas niet goed past en kan worden belemmerd zijn bewegingen. Een harnas dat past zal het probleem op te lossen. Dit is niet passief verzet tegen het harnas, het is een mechanisch probleem met een te kleine harnas.
 • Nooit los je greep op de lijn. De kat kan opgeschrikt worden en plotseling wegrennen, waarbij de riem mee. Houd uw pols in de lus van de riem.