Wkinl

Hoe maak je longe een paard

Longeren, ook wel bekend als verlangen, is een zeer nuttig hulpmiddel. Tijdens het longeren van een paard, de handler in een cirkel. De handler stuurt het paard met behulp van hulpmiddelen die het paard vragen om sneller of langzamer bewegen, buigen op een cirkel of dichter bij of verder weg van u.

Aids onder uw stem, de longe touw, en je lichaamstaal. Door het longeren je paard, krijg je de mogelijkheid om hem te bekijken vanaf de grond, dus u kunt de beweging, degelijkheid en natuurlijke frame controleren. Longeren voordat een rit kan het inherente risico van het rijden op een hete paard te verlagen, dus het verhogen van uw veiligheid. Echter, longeren verkeerd kan zeer gevaarlijk zijn voor zowel u en uw paard.

Stappen

Hoe maak je longe een paard. Zoek een afgesloten ruimte voor longeren, bij voorkeur een ring of een kleine omheinde weide.
Hoe maak je longe een paard. Zoek een afgesloten ruimte voor longeren, bij voorkeur een ring of een kleine omheinde weide.

Het kennen en gebruiken van longeren apparatuur

 1. 1
  Zoek een afgesloten ruimte voor longeren, bij voorkeur een ring of een kleine omheinde weide. Zorg ervoor dat de voet is veilig voor uw paard in de ring en dat je een cirkel die minstens twintig meter in diameter te maken. Werk niet het paard op een kleine cirkel voor een langere tijd, aangezien het kan schade aan hun benen veroorzaken.
 2. 2
  Solliciteer bandages of borstelen laarzen om het paard vóór aanvang van de werkzaamheden. Het is belangrijk om de benen van het paard te beschermen bij het werken op een relatief kleine cirkel, vooral met groene paarden.
 3. 3
  Gebruik bij voorkeur een lunge kaptoom. Als je er geen hebt een halster of hoofdstel op het paard kan ook worden gebruikt. Bij gebruik van een halster, zorg om ervoor te zorgen het niet verdraaien en wrijf je paard in het oog. Niet alleen clip de longeerlijn om een ​​bit ring, kan dit ertoe leiden dat de bit door de mond van het paard te worden getrokken.
 4. 4
  Laat nooit side teugels strak als het paard loopt. Het paard moet kunnen de nek en rug vrij naar een juiste gang hebben. Ook is het belangrijk om het paard vrij te warmen voordat u en het aanscherpen van de kant teugels. Een alternatief voor kant teugels is een meester Rein, die de paarden neus niet verhelpt om het de borst, maar laat het paard vrij vooruit te gaan in een contact terwijl buigen en buigen aan de longe.
 5. 5
  Bereid de longeerlijn, door het vouwen van het heen en weer over zichzelf, niet door het spoelen rond uw hand. Zorg ervoor dat het niet gedraaid en is comfortabel in je hand.
 6. 6
  Oefenen met het longeren teugel en zweep totdat je bent comfortabel met hen en kunnen ze behendig omgaan. Elke onhandigheid zal verwarren en verstoren het paard.
 7. 7
  Snap de longe teugel naar het centrum ring van de kaptoom.
 8. 8
  Zwepen kan 'slechts' worden gebruikt als hulpmiddel, niet als een instrument om te schaden, te verwonden, of bang het paard. De zweep is slechts om u te houden van het schoppen bereik. Om het paard af te stappen van je, wijzen de zweep op zijn schouder (niet aanraken), en om het paard verder te gaan, wijzen de zweep achter zijn achterhand.

Positie

 1. 1
  Plaats jezelf in het midden van de ring, en, als je longeren naar links bent, houd de longe teugels in je linkerhand en je zweep in je rechterhand.
 2. 2
  Je moet begrijpen de longeerlijn, met de overmaat gevouwen terug en vooruit in je hand in lussen. Je moet de vorming van een driehoek, met het lichaam van het paard, de longe teugel en de zweep.
 3. 3
  Dragen de zweep wijzend iets achter het paard en naar beneden wanneer het niet gebruikt. Houd je polsen, armen en schouders ontspannen en soepel, het zelfde als u zou doen voor het rijden.
 4. 4
  Geconfronteerd met het midden van het paard. Starend naar het paard in de ogen voegt stress op het paard, dus als een beloning voor goed gedrag afwenden je ogen op de schouder.

De steun

 1. 1
  Controle snelheid van het paard en het tempo met voice hulpmiddelen of klikken op je tong, met opdrachten zoals "stand", "lopen", "draf op", "galop", "stabiel" en "whoa".
 2. 2
  Vraag om meer voorwaartse actie door het brengen van de longe teugel iets naar voren en 'knijpen' het paard met de zweep door te brengen het omhoog en dichter bij de achterhand.
 3. 3
  Om het paard te vertragen, breng de longe teugel iets terug, laat de zweep punt naar beneden en iets weg. Trek niet aan de longe, voeg gewoon meer contact en laat onmiddellijk wanneer je paard gehoorzaamt.
 4. 4
  Om het paard te stoppen, vraag het paard te vertragen en ook wijzen de zweep in de voorkant van het paard. U kunt dit ook doen om te vertragen van een paard als ze weigeren te vertragen. Whip-schuwe paarden kunnen worden beïnvloed in de tegenovergestelde manier, dus wees voorzichtig.
 5. 5
  Regelen het ritme van tempo van uw paard met je eigen voeten. Houd je voeten bewegen.
  • Op dezelfde manier kunt u tempo van uw paard te controleren met uw stoel tijdens het rijden; je paard zal het tempo van je voeten te volgen.
 6. 6
  Flick of met de zweep om een back-up van uw hulpmiddelen alleen wanneer dat nodig is. Klaar zijn als het paard reageert, en wacht tot het paard om te ontspannen en te luisteren naar je weer.
 7. 7
  Stuur het paard op de cirkel door te vragen voor wandeling of "verhuizen" en laten de longe teugel slip al je vingers '. Belangrijk: Laat nooit de longe teugel krijgen te slap of het paard kan op staan ​​en verwonden zichzelf of je. 'Als het paard is op de lijn die u wilt, nemen een contactpersoon. Een twintig meter cirkel is normaal.
 8. 8
  Houd het paard uit te draaien in of vallen in op de cirkel door te wijzen de zweep op de schouder van het paard.
 9. 9
  Om longeren het paard in de andere richting (genaamd 'het veranderen van de teugel'), eerst stoppen van het paard. Neem de longe teugel in je rechterhand en zweep in je linkerhand. Verhogen de zweep in de voorkant van het paard om beweging op die manier blokkeren, en verplaats de longeerlijn van uw lichaam om het paard uit te nodigen in die ruimte. Wacht tot het paard is geworden en dan vragen om lopen.
 10. 10
  Wanneer u klaar bent, stop het paard en loop naar het paard te nemen in de longe beteugelen als je gaat. Zorg ervoor dat je de teugels in plaats van te rollen om het gevaar van de teugel aanscherping rond uw hand als het paard opstijgt verminderen vouwen.

Tips

 • Vind een betrouwbare, goed opgeleide paard om op te oefenen en een ervaren paard-persoon om u te begeleiden. Meng nooit een onervaren handler en een onervaren paard.
 • Werken het paard in een kalme, assertieve manier, nooit in een opgewonden, nerveus, angstig, boos, gefrustreerd, gespannen, angstig of onzeker gemoedstoestand, omdat de kans groot dat het paard wordt niet willen zo snel te reageren op u en uw bewegingen dan als je rustig en ontspannen.
 • Geef altijd uw paard een 'uitweg'. Houd de longeerlijn ontspannen en altijd wijst naar waar je naartoe wilt, met de zweep achter het paard.
 • Gebruik lichaamstaal meer dan de zweep.
 • Krijg nooit ongeduldig met jezelf of het paard. Als u begint te voelen gefrustreerd, stoppen en laat jezelf kalmeren.
 • Als je het gemakkelijker vinden kunt u de overtollige teugel in je andere hand met de zweep te houden. Maar dit beperkt je bewegingen en onmogelijk is in een aantal meer geavanceerde vormen van longeren, zoals het gebruik van twee teugels.
 • Longeren heeft grote vormende waarde als je niet alleen laten de paarden rennen in cirkels om je heen. Probeer het beoefenen veranderende gangen, zoals het hebben van het paard halt, stap, draf, galop, etc. met niet meer dan halve cirkel tussen de veranderingen in gang. Je zal leren het paard om aandachtig en gehoorzaam, en zal hem zien beginnen aan te gaan en kom op het bit. Je wordt beloond met een verbeterde rit en betere gangtransities wanneer je zijn gemonteerd.
 • Wat meer vooraf longeren omvat: Uitvallen van een hoofdstel met een of twee teugels, met behulp van training aids, doet pole werk, en springen aan de longe.

Waarschuwingen

 • Verplaats het paard van je weg als het achterste uiteinde naar u toe. Niet met de zweep, omdat het paard zou kunnen schrikken en buck uit als je vlak achter het paard verwondingen veroorzaken.
 • Nooit, nooit, laat de longe te worden gewikkeld om het even welk deel van je lichaam, met inbegrip van uw vingers, hand (en), taille, nek of voeten. Mensen zijn gewond geraakt en eigenlijk zelfs gedood op deze manier tijdens het longeren.
 • Laat uw paard spelen 'spelletjes' met je. Dit houdt in: het stoppen en naar u of stoppen en omkeren zonder uw commando. Dit is een weergave van gebrek aan respect, en als je laat dit verder bent u in voor een negatieve training!
 • Nooit je paard longeren slechts in een richting. Longeren is heel stressvol te zijn gewrichten, en longeren in slechts een richting is een sure-fire manier om je paard te gaan lame.
 • Longeren is een zeer constructieve manier om te oefenen een paard, maar onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld als je paard beweegt zich in een ongebruikelijke manier te wijten aan een kreupelheid, kon hij worden verwond.
 • Nooit je paard longeren op te kleine van een cirkel. Het brengt te veel stress op zijn gewrichten en hij gewond kunnen raken.
 • Neem altijd een zweep tijdens het longeren. Het is de makkelijkste manier om te stoppen met het paard komen in op de cirkel. Het is een hulpmiddel voor gebruik bij de preventie van geschopt.
 • Nooit longeren een kreupel paard, behalve om kreupelheid te beoordelen onder toezicht van een dierenarts. Druk van bewegen in een cirkel zal blessure van het paard irriteren.
 • Dit is zo geavanceerd en complex een opleiding techniek als rijden. Probeer dit niet met een paard die je niet kent of als je nog geen paard ervaring.
 • Draag handschoenen en een helm wanneer u longe een paard. Er is altijd het gevaar dat je paard kan proberen om de lijn rip uit je handen of trek je dan.
 • Het paard tikken met de zweep van de zweep of het kraken van de zweep neemt vaardigheid en oefening. Noch noodzakelijk, met een betrouwbaar paard en toezicht zou moeten zijn.
 • Laat uw paard te treden omhoog. Hij kan proberen om achter of buck.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goed ingerichte lunge grotten-son, hoofdstel of halster.
 • Been bescherming voor het paard.
 • Een longeerlijn - ten minste 35 voet (~ 20m) is het beste.
 • Handschoenen.
 • Helm (optioneel, maar aanbevolen).
 • Longeerzweep.
 • Side teugels - optioneel.
 • Meester Rein.
 • Singel of zadel-optie.
 • Een pad of numnah aan de singel te voorkomen wrijven.
 • Een longeren een halster.
 • Een veilige, niveau afgesloten ruimte.