Wkinl

Hoe maak je een water snel uit te voeren

Er is niet meer slopende type snel of reinigen dieet is dan een zuiver water snel. Op deze snel, kan je alleen maar water. Volgens vele alternatieve gezondheid van deskundigen, kunnen de voordelen voor de gezondheid zijn buitengewoon. Vasten kan het lichaam de tijd om te genezen van al de giftige stoffen en verontreinigende stoffen in onze voeding en omgeving. Het kost ook niets mee te maken. Volg deze stappen om meer te leren.

Stappen

Hoe maak je een water snel uit te voeren. Kies een lengte van tijd om je water snel te doen.
Hoe maak je een water snel uit te voeren. Kies een lengte van tijd om je water snel te doen.

Plan uw water snel

 1. 1
  Kies een lengte van tijd om je water snel te doen. Terwijl veel reguliere fasters kan een water snel te doen van 3 tot 30 dagen, moet beginners experimenteren door te proberen een aantal kortere vasten eerst om te zien hoe hun lichaam reageert. Probeer een 2 dagen water snel, gewoon om te zien hoe het gaat, en als alles goed gaat, blijven.
 2. 2
  Plan uw water snel voor een periode waarin u niet onder een hoop stress of tijdens die vasten kunnen interfereren met uw dagelijkse routine.
 3. 3
  veel artsen die ooit aanbevolen dikke darm reinigt, nu adviseren tegen hen. Je lichaam zal uiteraard reinigen zichzelf. Veel mensen vonden dat een klysma maakte hen zwak, duizelig, en uitgedroogd.
 4. 4
  Bereid je voor op de vele bijwerkingen die u kunt ervaren tijdens het vasten, zoals hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Wees bereid om het snel te stoppen voordat een van deze symptomen overweldigend geworden. Vergeet niet, de komende paar dagen, als je niet schoon uit je lichaam, zal je lichaam schoon uit zich door plassen en stoelgang en het zou een paar zware dagen zijn.
 5. 5
  Raadpleeg uw arts als u een medische aandoening heeft, of neem eventuele medicijnen. Dit kan te maken vasten moeilijk of te veel druk op je lichaam.

Begin je water snel

 1. 1
  Zorg voor voldoende rust tijdens uw water snel. U kunt tijdens deze periode een daling van uithoudingsvermogen en energie te ervaren. Niet uitput jezelf. Handhaven van gezonde slaappatroon.
 2. 2
  Drink minstens 7 tot 10 glazen, elk 8 oz., Elke dag. Natuurlijk bronwater is de beste optie, maar als je geen toegang hebt tot die hebben, dan wat je moet doen om voldoende water te drinken is wat je zult moeten doen. Kraanwater is wat de meeste doen.
 3. 3
  Afwisselend een sap snel met een water snel als je overweegt een langere periode van vasten. Op die manier kan je lichaam belangrijke vitaminen en voedingsstoffen krijgen op een periodieke basis.
 4. 4
  Breek je snel met de schoonste en gemakkelijkste voedsel te verteren. Dit betekent vruchten als een primaire, secundaire en groenten. Blijf weg van de verwerkte rommel die kreeg je in de eerste plaats verstopt.
 5. 5
  Vermijd intensieve training gedurende deze tijd. Probeer in plaats daarvan yoga. Het is een rustgevende manier om de spieren van het lichaam, en het krijgen van de goede oefening die een vastende lichaam nodig heeft. U mag ook wel eens licht lopen om je spieren sterk te houden en om te helpen bij het ontgiftingsproces.

Tips

 • Na uw snelle, grapefruitsap drinken. Een uur of twee na het grapefruitsap wordt verbruikt, moet het spijsverteringsstelsel weer worden gewekt, hoewel "suf". Voel je vrij om langzaam te eten een appel. Dat zou voldoende moeten zijn. Doe dit aan het eind van de dag en slapen. Dan kunt u overstappen naar de yoghurt en volkoren granen, dan uiteindelijk vleesproducten. Een dag van herstel wordt aanbevolen voor elke vijf dagen van vasten.
 • Afhankelijk van hoe groot je bent om te beginnen zal afhangen van hoe lang je snel zal nemen om te werken en gewicht te verliezen.
 • Eet voedsel rijk aan vitaminen en mineralen op de dag voor uw snelle.
 • De belangrijkste regel van een vasten is om altijd onder een arts toeziend oog, vooral als je aan het doen zijn een 5-30 dag water snel. Het beste idee is om uw arts te raadplegen en vragen die snel voor u geschikt is. Water vasten moet niet lichtvaardig worden genomen.
 • Als u op zoek bent naar een meer gezonde alternatief, probeer dan een sap snel.

Waarschuwingen

 • Dit kan een middel om gewicht te verliezen, maar als je terug gaat naar het eten van junk food, in plaats van het eten van gezond voedsel zul je gewicht terug te krijgen en herlaad je lichaam met vele gifstoffen je zo hard gewerkt om jezelf te ontdoen van.
 • Vast niet als je op het randje van anorexia of je merkt dat je afkeer eten.
 • een aantal voorwaarden zijn gecontra-indiceerd voor vasten inclusief late stadia van de lever-of nierziekte, insuline-afhankelijke diabetes; vooraf stadium alcoholisten, hyperthyreoïdie en geavanceerde schildklier storingen, die met onomkeerbare verspillen van ziekten zoals aids (gevorderd stadium), tuberculose, infectieziekten zoals SARS en H5N1 geavanceerde aviaire influenza of andere dodelijke vogel griep; uitgebreide carcinomen en metastatische kanker (bij vasten zou bijdragen aan hun ondervoede toestand), atriumfibrilleren, cardiovasculaire aandoeningen, vasculaire ziekten met een slechte bloedcirculatie naar de verschillende delen van het lichaam, cerebrale degeneratie als gevolg van aderverkalking (biologische hersenen syndroom) of de ziekte van Alzheimer, ernstige cardiale aandoeningen zoals hartfalen, ernstige hartritme-stoornissen, post-myocardinfarct en ernstige cardiomyopathie en valvulaire hartafwijkingen.
 • Raadpleeg altijd een arts voordat u een soort van een snelle of reinigende voeding, met name een water snel. Veel medische aandoeningen zoals diabetes en hypoglykemie kan worden verergerd door het vasten. Stop je snel en onmiddellijk medische behandeling, indien ernstige gastro-intestinale klachten of episodes van flauwvallen of desoriëntatie optreden.