Wkinl

Hoe maak je een vlo val maken

In plaats van extra geld aan commerciële vlooien vallen en het omgaan met hun chemicaliën, probeer deze zelfgemaakte oplossingen. Geen van deze zal een vlo bevolking uit te roeien, ze zijn het best gebruikt in combinatie met de stappen in Hoe zich te ontdoen van vlooien, maar deze vallen zal helpen om de plaag onder controle, en zijn ook nuttig voor het controleren van uw vooruitgang.

Stappen

Hoe maak je een vlo val maken. Hier krijg je een stabiele bureaulamp met een warme, felle lamp.
Hoe maak je een vlo val maken. Hier krijg je een stabiele bureaulamp met een warme, felle lamp.

Lamp methode

 1. 1
  Hier krijg je een stabiele bureaulamp met een warme, felle lamp.
 2. 2
  Als het plaatsen langs een muur, een naar beneden gericht nachtlampje in een stopcontact direct boven kan in een donkere ruimte effectief zijn als direct schijnt in de kom.
 3. 3
  Vul een aluminium taart pan of beter nog, een laag zijpaneel witte schaal 3/4 vol met eerst water, voeg dan wat afwasmiddel (veroorzaken de vlooien te zinken in plaats van zweven boven het water.)
 4. 4
  Je moet voldoende afwasmiddel toe te voegen aan het water veroorzaken te kleuren. Ik gebruik 1 theelepel Ajax voor ongeveer 2 kopjes water en het lijkt alsof Limonade wanneer ingesteld op de juiste concentratie.
 5. 5
  Nota, meer zeep is beter dan minder. Velen zweren bij Dawn want het is een zeer sterk geconcentreerde afwasmiddel, dus ik begrijp dat je in staat zijn om zelfs maar enkele druppels per beker gebruiken.
 6. 6
  Swish het rond zachtjes gelijkmatig mengen zonder dat er luchtbellen.
 7. 7
  Plaats de kom met water direct onder de lamp en zet het licht aan. Vlooien zal neigen naar de warmte en het licht, dan vallen in het zeepwater.

Cups methode

 1. 1
  Vul een paar koppen of kommen halverwege vol met de zeepoplossing in de vorige methode beschreven. Sommigen suggereren bleekwater, maar er zijn veel extra risico's voor kinderen, dieren en tapijten / meubels / kleding bij het gebruik van deze chemische stof. Zeepwater is net zo effectief zonder de risico's.
 2. 2
  Plaats de kopjes op warme vensterbanken. De warmte en het licht zal lokken de vlooien en ze zullen zinken en sterven schreeuwen in de oplossing.

Kaars methode

 1. 1
  Steek een dikke kaars waar je niet zal hebben om het onbeheerd achterlaten. De vlooien zal springen in de vloeibare was en vast komen te zitten.

Tea light methode

 1. 1
  Drijven een theelichtje in een kom met de zeepoplossing. Dit is een combinatie van de desk lamp en kaars methoden.

TV-methode

 1. 1
  Vul een 13x9 pan half vol water.
 2. 2
  Plaats op de vloer in de voorkant van de tv voor het slapen gaan.
 3. 3
  Zet de TV en zet geluid.
 4. 4
  Wakker worden in de ochtend en versteld staan ​​van het aantal vlooien die sterven tijdens TV-commercials!

Tips

 • Vergeet niet te legen en vervang het water elke dag.
 • Plaats een aantal van deze valkuilen in verschillende plaatsen in uw huis op hetzelfde moment.
 • Vergeet niet om een ​​dicht bij waar uw huisdier slaapt plaatsen - tenzij je denkt dat het huisdier zal het water (zie Waarschuwingen) drinken.
 • Omdat vlooien zijn ook aangetrokken tot kooldioxide, kan met behulp van Seltzer water effectiever zijn.

Waarschuwingen

 • Volg de richtlijnen die door de fabrikant bureaulamp over hoe lang laat je hem gewoon op.
 • Let goed op wanneer een vlo valt in en / of je een vlo laten vallen in het zeepwater. Vlooien kunnen drijven, zwemmen naar de kant, en kruipen! Vlooien zijn gekend om naar de bodem zinken, zwemmen naar de top, ga dan naar de rand, kruipen, en hop weg! Het toevoegen van te veel zeep om de oppervlaktespanning te doorbreken is beter dan niet genoeg.
 • Hang niet elektrisch licht over water.
 • Honden en katten kunnen worden verleid om een ​​deel van het water te drinken. Dit is slecht omdat de zeep is misschien een beetje indigestie veroorzaken. Het toevoegen van munt, azijn of citrus-olie om het te kunnen katten af ​​te weren, maar het is onzeker wat dat voor de werkzaamheid van de val zou doen. Je kunt ook een soort scherm barrière over de val, net als de helft van een fan kooi.