Wkinl

Hoe maak je een slang vinden

Slangen zijn enkele van de meest fascinerende en verbazingwekkend unieke dieren op de planeet. Geen ander schepsel vrij grijpt belangstelling en terreur heel graag de lange, lenige slang van een persoon. Daarnaast worden enkele andere wezens helemaal zo goed aangepast te verbergen in vrijwel elke situatie. Dankzij hun lage, platte lichamen, de meeste slangen kunnen, als ze proberen te schuiven door zonder ook maar de geringste geluid, en de minste kans te worden gespot. Om te proberen en er een vinden, zul je verstand, scherpe ogen, en deze pagina nodig.

Stappen

Hoe maak je een slang vinden. Zorg ervoor dat je op een goede locatie.
Hoe maak je een slang vinden. Zorg ervoor dat je op een goede locatie.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je op een goede locatie. Doe wat onderzoek op slangen in uw omgeving op voorhand, zijn er geen slangen bij allen die gemeenschappelijk zijn rondom uw huis? Hoe zit het met rassen? Als er enige vermelding van gifslangen van welke aard in uw omgeving, meteen te weten de markeringen van die soort slang, en onthouden ze, en leren hoe om giftige slangen te identificeren in het algemeen. U wilt niet alle risico's nemen-kan het voordelig zijn om mee te nemen een gids om slangen op uw zoektocht op het vinden van een.
 2. 2
  Controleer het weer. Slangen normaal gesproken zijn het meest actief aan het begin van de zomer, of rond het einde van de lente. Dat is wanneer ze ontwaken uit de winter, dus ze zullen uit en over, de jacht. Dit betekent echter, dat ze veel zullen verhuizen, niet alleen koesteren in de zon, dus weer op scherp.
 3. 3
  Pakken voor het. Als je van plan bent om te gaan verder uit dan je eigen achtertuin, heb je een aantal dingen nodig: een mobiele telefoon, om te bellen in geval je iets, is vooral van vitaal belang. Draag een lange broek, en, indien mogelijk, dikke laarzen. Als u van plan op het daadwerkelijk aanraken van de slangen (die moet je niet, tenzij je getraind voor het), dan is de juiste kleding in de armen. Dikke handschoenen en lange mouwen zou fijn moeten zijn. Zoals eerder vermeld, wil je langs een geleiding om slangen in uw regio te brengen, zelfs als je gewoon op zoek onder de veranda achter het huis.
 4. 4
  Gaan kijken.
  • Zonnige gebieden kan goed zijn om te beginnen met zijn, slangen koesteren in de zon een groot deel van de tijd, maar als je op zoek bent naar het begin van de zomer, zullen zij waarschijnlijk meer actief.
  • Kijk in koele, donkere gebieden, maar niet alleen steek je arm in die gebieden, schijnen met een zaklamp in de eerste. Gewoon omdat je de slang niet kan zien op het eerste, betekent niet dat er niet een daar.
  • Langs stenen en onder stenen zijn goede plaatsen om te kijken. Gebruik indien mogelijk een grote stok om stenen opzij te gaan, zodat, als je een slang schrikken onder een rots, zal uw hand niet in de buurt ervan.
  • Ga niet graven onder droge bladeren en takken, zoals u zult in de verleiding om te doen. Als u dat doet, wordt u om jezelf in groot gevaar. Je zal niet weten of er een slang in de bladeren je gewoon opzij geschoven, of als er een is recht onder het blad dat u op het punt om over te duwen, en je zal niet weten wat voor soort het is, ook niet. Tegen de tijd dat je de slang, het zou heel goed al heb je beoordeeld als een gevaar, en hebben aangevallen.
 5. 5
  Let op de slang. Als je wilt, neem een ​​foto, geen flits, natuurlijk. Slangen zijn wilde dieren, dus geen plotselinge bewegingen te maken, en altijd onthouden dat sommige slangen kunnen glijden net zo snel of sneller, dan een menselijke wandelingen, dus op zijn hoede.

Waarschuwingen

 • NOOIT pijn de slang, als je dus het kan bijten.
 • Als u besluit om foto's of video's van de slang te nemen, wil je een extra paar ogen hebben op de slang. Het kan moeilijk zijn om de waarschuwingssignalen van een dreigende staking zien door een zoeker of terwijl afgeleid met een camera.
 • NOOIT halen een slang van de grond, tenzij je zijn goed geïnstrueerd.
 • Sommige slangen zijn extreem gevaarlijk-als u weinig of geen ervaring in de slang te kijken of het vangen, altijd iemand anders in de buurt.