Wkinl

Hoe maak je een positieve zwangerschapstest maken

Een zwangerschap kan een magisch ding zijn, zelfs als het niet echt echt. Als u wilt dat een zwangerschapstest positief voor welke reden dan ook te maken, lees dan verder naar een manier om het spel van de test. Als je een hoopvolle moeder of vader op zoek naar tips over hoe u uw kans op zwangerschap te verhogen, zie de paragraaf hieronder voor wat informatie over hoe om zwanger te raken.

Stappen

Hoe maak je een positieve zwangerschapstest maken. Koop een zwangerschapstest.
Hoe maak je een positieve zwangerschapstest maken. Koop een zwangerschapstest.

Deel een: het trekken van een grap

 1. 1
  Koop een zwangerschapstest. Ga met een eenvoudige een van de niet te veel detail in de antwoorden (een die lijnen of een plus en min heeft). Blijf weg van degenen die "positieve" en "niet positief" zeggen.
 2. 2
  Neem de zwangerschapstest zodat deze niet opnieuw kan worden gebruikt.
 3. 3
  Zodra de test is gedaan en droog, open het. Als het is een fundamentele een, moet het heel gemakkelijk komen openen. Trek gewoon langs de lijn aan de kant waar het verbindt.
 4. 4
  Neem een kleine kleverige label en teken een positief teken erop en knip het uit, zodat het zal passen in het kleine venster en plak het op zijn plaats. Als u een test die heeft het schrijven proberen met behulp van wit uit als dekmantel voor de "niet" op niet zwanger. Maar dit kan lastig zijn. de white out misschien niet geldt voor het op de weg en als je te veel op het ziet er heel duidelijk de doofpot gestopt.
 5. 5
  Neem een q-tip en bevochtig het einde. Dan zachtjes het over de positieve lijn of plus wrijven. Dit maakt het vervaagde dat is hoe de positieve tests kijken. Als het label is nat na dat Veeg NIET schoon! Dit zal smudge het. Gebruik het andere uiteinde van de q-tip te rollen over het.
 6. 6
  Zodra de test ziet er goed uit, sluit het terug omhoog en lijm deze aan elkaar, zodat het kan niet opnieuw worden geopend.
 7. 7
  Afgewerkt.

Deel twee: tips om daadwerkelijk zwanger

 1. 1
  Weet je cyclus. Kans op zwangerschap te verhogen drastisch vlak voordat het vrouwtje ovuleert. Ovulatie is bij een rijpe eicel vrijkomt uit de eierstok en reist de eileider, klaar om te worden bevrucht. Als een vrouw ovuleert, het baarmoederhalsslijm verandert in een gladde, ei-wit consistentie te helpen veerboot het sperma mee naar het ei.
  • Je menstruele cyclus duurt overal 28-32 dagen. De eerste dag van je menstruatie zou moeten worden beschouwd als dag 1. Sommige vrouwen hebben onregelmatige cycli.
  • Hoewel het niet altijd precies hetzelfde, eisprong gebeurt meestal tussen dag 11 en 21 van je cyclus. Na de het ei wordt vrijgegeven, meestal leeft slechts 12 tot 24 uur.
  • Artsen raden probeert geslachtsgemeenschap op dag 9 (9 dagen na de eerste dag van uw menstruatie) en om de andere dag voortgezet tot na de 21e dag voorbij.
   • De grootste kans op zwangerschap worden 2 dagen voor de ovulatie omdat zaadcellen kunnen leven gedurende 3 tot 5 dagen, veel langer dan de levensduur van een rijpe eicel. Dus als je geslachtsgemeenschap voor de eisprong, is er een goede zaadcel zal nog in leven zijn wanneer de eicel wordt vrijgegeven.
   • Als je een normale 28 dagen periode, een plan op het hebben van seks om de andere dag rond dag 14. Dit betekent dat het hebben van seks rond dag 12, dag 14 en dag 16, hoewel frequente geslachtsgemeenschap zal zaadcellen van een man te verlagen.
 2. 2
  Bijhouden van uw ovulatie met een thermometer. Wanneer een eicel vrijkomt, produceert uw lichaam het hormoon progesteron in afwachting van de zwangerschap. Progesteron zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur licht stijgen. Tracking deze temperatuur verschuiving is een gemakkelijke, indien onjuist, manier om te vertellen wanneer je eisprong.
  • Gebruik een basale thermometer recht als je wakker wordt, voordat je uit bed in de ochtend. Meest basale tellers die je koopt in de apotheek zal komen met een grafiek die u zullen helpen je temperatuur bijhouden.
  • Kijk voor een piek van ten minste 0,4 ° Fahrenheit om de eisprong te geven. Je lichaam produceert progesteron zoals verschuivingen van de folliculaire naar de luteale fase.
  • Als je een daling van de temperatuur, geen geslachtsgemeenschap hebben. Sommige vrouwen nemen een daling van de temperatuur wanneer ze ovuleren. Als je toevallig tegenkomt een aanzienlijke daling van de temperatuur (0,4 ° Fahrenheit), seks hebben voor het geval je ovuleert.
 3. 3
  Maak je geen zorgen over de effectiviteit van bepaalde seksuele posities. Er zijn een heleboel mythes die er over de effectiviteit van bepaalde seksuele posities, maar er is geen wetenschappelijk bewijs om een ​​back-up. Tenzij je het hebben van geslachtsgemeenschap zitten of staan, er is geen ideale seksuele positie om de kans op conceptie te verhogen.
 4. 4
  Blijf rugligging na het vrijen. U hoeft niet om je benen te tillen in de lucht (omdat dat de richting van het bekken niet veranderen), maar probeer te blijven zitten, liggen, voor 15 tot 20 minuten na de seks. Dit zal helpen het sperma reizen op de baarmoederhals.
  • Ga niet naar het toilet in deze tijd niet. Wacht 10 tot 20 minuten zal genoeg tijd om het sperma te geven om te reizen van de baarmoederhals zijn.
 5. 5
  Stoppen met roken als je serieus bent over de zwangerschap bent. Roken beïnvloedt oestrogeen niveaus en de ovulatie, en is schadelijk voor de foetus eenmaal conceptie begint. Hier krijg je een voorsprong en kick de gewoonte!
 6. 6
  Eet de juiste voeding. Kiezen voor voedingsmiddelen met een hoog foliumzuur, greens en groenten, en biologische voeding. Vermijd alcohol en cafeïne, en kunststoffen, zoals plastic folie.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de man doet zijn deel, ook. Mannen kunnen hun sperma te verhogen met een paar eenvoudige tips. Probeer het volgende als u denkt dat de mogelijke vader ervaart laag aantal zaadcellen:
  • Vermijd stimulerende middelen als alochol, tabak en cafeïne.
  • Eet een dieet rijk aan zink, selenium en vitamine E. Voedingsmiddelen die sommige van deze vitaminen bevatten zijn volle granen, vis, mager vlees, eieren, champignons, en paranoten.
  • Houd de testikels koel, niet warm. Geef de testikels regelmatig wat ademruimte (er is een reden dat ze buiten het lichaam) en niet ga dan naar een sauna, hete baden, of bubbelbaden terwijl het proberen om zwanger te worden.

Tips

 • Onderzoek wat vroege symptomen te klagen aan de persoon die u probeert te overtuigen voordat u de test te nemen.
 • Probeer niet te doen alsof zwanger te zijn de hele 9 maanden. Dat is duidelijk hoe je gepakt.
 • Als je leeft met de persoon die u probeert te overtuigen met, verbergt een van uw tijd levert.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u het zelfde soort test je een nep van gemaakt als je gaat om te schakelen met een echte te kopen!