Wkinl

Hoe maak je een paard te rijden

Paardrijden is onderdeel van de menselijke cultuur voor een lange tijd. Voor de meeste van die tijd, was paardrijden gedaan om vooral utilitaire redenen, zoals werk, reizen, en oorlogsvoering. Vandaag rijden is voornamelijk recreatief van aard, en is een activiteit geliefd bij velen. De meeste iedereen kan rijden, en of je het leuk om te rijden voor de lol of hebben een meer concurrerende aard, er is voor elk wat wils. Wij laten u zien hoe u aan de slag.

Stappen

Hoe maak je een paard te rijden. Zoek een goede manege.
Hoe maak je een paard te rijden. Zoek een goede manege.

Huisartspraktijken

 1. 1
  Zoek een goede manege. Als je een beginner bent, proberen te achterhalen zelf moeilijk en potentieel gevaarlijk zal zijn. Een goede manege zal een ervaren instructeur paardrijden, les paarden geschikt is voor uw niveau, en een goede manege. Bij het kiezen van een stabiele, neem een ​​les of twee aan de instructeur en de les paard zul je rijden evalueren.
  • De rij-instructrice moet ervaren en goed zijn in het rijden. Ze moeten geduldig en goed zijn in het onderwijs, en niet druk u te rijden op een niveau dat je niet comfortabel met.
  • Het paard moet kalm, ervaren, en ten minste acht jaar oud. Totdat je meer ervaring, zal het kiezen van een doorgewinterde, welgemanierd paard veiliger en leuker.
 2. 2
  Bereid je paard voor het rijden. Voordat u gaat fietsen, bruidegom en tack-up van uw paard met de hulp van je instructeur.
  • Bruidegom het paard met een roskam, gebruik dan een harde borstel om het stof en haren omhoog door de roskam gebracht te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om te voltooien.
  • Gebruik een manen en staart kammen om klitten en bramen te verwijderen.
  • Tack je paard door de invoering van het zadel op, dan is de omtrek, en dan de teugel. Nogmaals, dit doen met de hulp van een instructeur op het eerste, totdat u en het paard comfortabel met de procedure zijn.
  • Reinig de hoeven van het paard (onder begeleiding van je instructeur). Wees voorzichtig-paarden kunnen en doen kick, zodat u niet wilt dat dit alleen doen totdat je ervaren bent.
 3. 3
  Monteer je paard. Traditioneel je een paard te bestijgen van de linkerzijde.
  • Houdt de teugels in je linkerhand en draai de beugel naar u toe met uw rechterhand. Zet uw linker voet in de stijgbeugel, houdt het zadel, stuiteren zachtjes in de stijgbeugel, dan zwaai je rechterbeen over het paard, en ga zitten in het zadel.

Methode een: engels riding

 1. 1
  Zoek je balans rijden. Op je eerste les, zal uw rij-instructeur waarschijnlijk leiden uw paard of zet hem op een longe terwijl je wennen aan het gevoel van het rijden op een paard. Als je het gevoel uit balans, vasthouden manen van je paard tot u opnieuw evenwichtig te voelen.
  • Als u zich verplaatst in een vlot tempo, zult u in staat om een ​​schommelende beweging voelen terwijl u fietst. Uw stoel moet natuurlijk bewegen met de beweging. Je armen moeten ook bewegen met de beweging van je paard, maar je moet licht contact met de mond van je paard hebt, houd je ellebogen licht en verplaats ze met het paard.
  • Als je rijdt, kijk recht vooruit en houd uw rug recht. Ongeveer een derde van uw boot moet in de stijgbeugel, en houd je hielen naar beneden. Laat niet je been te ver naar voren alsof je in een stoel zit-dit heet de "zitting van de stoel" en is ingevuld. Je schouder, heup en hak moeten allemaal worden afgestemd.
 2. 2
  Gebruik hulpmiddelen om je paard te controleren. Aids kan worden 'natuurlijk, zoals je handen, zitvlak en benen, of kunstmatig, zoals een gewas (zweep) of sporen.
  • Om uw paard vooruit, knijp met je kuiten. Paarden die niet vooruit hoeft te gaan na een zacht kneepje kan uw squeeze moeten meer energie in hebben. Sommige mensen zullen zeggen lui of koppige paarden nodig schoppen met je benen of het gebruik van een gewas of sporen, maar als een paard correct is opgeleid dan is deze hoeveelheid kracht is niet nodig. Vergeet niet, stel jezelf de vraag, als een paard een vlieg land op het kan voelen waarom zou het nodig hebben zo veel meer kracht om het te krijgen om dingen te doen?
  • Om uw paard halt maken, zitten diep in het zadel en oefen druk met de teugels. Je kunt ook zeggen: "whoa". Oefen het stoppen van uw paard zonder je teugels; je paard moet reageren op uw stoel.
  • Om uw paard te schakelen, trekt u de linker of rechter teugel naar de zijkant en druk uit te oefenen met je buitenbeen. Je moet de druk toe met uw buitenbeen of je paard zijn hoofd zo veel als u zich wenden neem-en gaat u rechtdoor.
 3. 3
  Leer hoe te draven. Zodra je vertrouwen op de wandeling, knijp strakker en beginnen draven. U kunt de draf zitten of post.
  • Wanneer u de draf zitten, zitten diep in het zadel en houd contact met je benen. Wees voorzichtig je ellebogen ontspannen te houden, zodat je niet eikel op de mond van uw paard - u kunt ook proberen zitten de draf aan de longe lijn zonder teugels.
  • Om de draf plaatsen, opstaan ​​in je stijgbeugels elke andere stap. Richt je hiel naar beneden en contact houden met de mond van het paard.
   • Wanneer u de draf posten, moet je nadenken over diagonalen. Paarden draven bewegen hun benen schuin. Wanneer je naar links te bewegen, moet je opstaan ​​wanneer je paard rechterschouder is naar voren. Wanneer je naar rechts beweegt, stijgen wanneer linkerschouder van je paard is voorwaarts. Proberen om gewoon te kijken met je ogen als je het controleren diagonaal van uw paard - je kon je evenwicht verliezen als je je hele hoofd zetten.
 4. 4
  Leer hoe je galop. De galop is een rockende gang lijkt op een hobbelpaard, behalve sneller. Naar galop, beweeg je buitenbeen iets terug en knijp. Gebruik dit signaal terwijl je op een langzame draf, niet alleen de snelheid van uw paard of hij zal beginnen meestal aandraven snel plaats van galopperen.
  • Wanneer u de galop zitten, je stoel rolt met de galop en je verblijf in de positie die u normaal rijden inch Niet verkrampen-houd je bovenlichaam stil en houden een constante contact met de mond van je paard.
  • U kunt ook galop, terwijl in de halve zetel. U kunt in de halve zetel zit door hellen je schouders iets naar voren (maar niet inzinking!) En roterende je bekken naar voren. U kunt ook gaan zitten in de twee-punt-positie, terwijl galop, maar dit is over het algemeen alleen gebruikt tijdens het springen.

Methode twee: western riding

 1. 1
  Rijden, als een cowboy. Western rijden is ontstaan ​​uit de praktijken van de Spaanse veroveraars in de Nieuwe Wereld, en werd door de cowboys van het Europese Westen aangenomen.
 2. 2
  Houdt de teugels in beide handen. Als je gewoon leren, kan je je beter voelt met beide handen aan de teugels. Echter, zijn West-getrainde paarden geleerd om te gaan met je lichaam signalen, en zal niet veel teugel nodig. De meeste westerse rijders slechts een hand gebruiken ook tijdens het rijden. Deze methode heet "Hals Reining". Neckreining is wanneer je een hand gebruiken om de nek van het paard begeleiden heen en weer, terwijl de andere hand houdt ofwel de hoorn van het zadel of valt aan uw zijde. Als je beginner bent, begin dan met 2 handen.
  • Wanneer u, gebruikt je lichaam, gewicht en benen als in het Engels-stijl rijden. Duw met je benen, en gids met uw teugels.
 3. 3
  Loop je paard. Zitten hoog in het zadel, zet je benen naar voren, en laat je paard zijn hoofd strekken beneden en naar buiten. Wanneer u comfortabel lopen het paard te krijgen, ga naar de volgende stap.
 4. 4
  Jog uw paard. Jogging is vergelijkbaar met draf, alleen langzamer en met meer stappen. Ritmisch, het is een twee-beat beweging die je zult herkennen van talloze westerns als het geluid dat je hoort als de postkoets trekt inch
  • Wanneer u joggen, achterover leunen een beetje verder in het zadel.
  • Westerse paarden worden vaak getraind om geluiden te herkennen als opdrachten, en de traditionele sound te joggen is een "tsk tsk" klikken van de tong.
 5. 5
  Lope uw paard. Als u vertrouwd bent met de jog bent, vraag dan uw paard te lope. Het is een beetje sneller dan een jog, en ritmisch, het is een 3-beat beweging.
  • Het geluid commando voor een lope is een luidruchtige "kus" geluid.
 6. 6
  Veel plezier met je paard! Paardrijden is een ongelooflijke sport, en je kunt alles doen, van polo aan trail rijden. Hoofd op weg in de zonsondergang, en geniet!

Tips

 • Zorg ervoor dat u uw paard te prijzen bij elke gelegenheid.
 • Accepteer dat je af zult vallen op een bepaald punt. Als je dat doet, gewoon opnieuw mounten - behandelen vallen als iets dat is vervelend, maar geen reden om bang te zijn van het rijden.
 • Houd je hielen naar beneden en kijk waar je naartoe wilt.
 • Terwijl dravende zorg ervoor om omhoog te trekken met je benen, niet de teugels. Als je omhoog te trekken met de teugels zal u niet draven voor lang.
 • Wees voorzichtig met het bit, niet los te rukken. Als je paard bouten, is het essentieel dat je blijft volkomen kalm en begin je niet krijgen van ruw met je paard. Als je de keuze hebt, start cirkelen je paard en geleidelijk maken de cirkels kleiner. Als ze kleiner zijn, zal je paard geen andere keuze dan te vertragen. Niet alleen rukken je paard in een richting, omdat je zou kunnen (en waarschijnlijk zou) klop ze uit balans. Zie Hoe jezelf te behandelen op een op hol geslagen paard.
 • Vergeet niet om de hoeven van je paard halen, als je vergeet, kan je paard kreupel gaan. Ook blijf weg van de kikker (een zachte plek in het midden van de onderkant van de hoef), want als je kiest bij dit uw paard zou kunnen schoppen, of in een slecht geval blijvend lame.
 • Uw helm moet ASTM of SEI gecertificeerd hippische helm. Fietsen helmen zijn niet aanvaardbaar. Als je valt van je paard of je hebt je helm gehad voor meer dan vijf jaar, te vervangen.
 • Paarden daadwerkelijk kan vertellen welke stemming u bent in wanneer u rijdt. Als je zenuwachtig bent, zal het paard het voelen en nerveus ook. Dat is waarom je altijd ontspannen en kalm moet blijven in het ergste situaties.
 • Zorg dat je zelfverzekerd op 1 niveau van het rijden voordat je verder gaat.
 • Vraag je instructeur wat signalen je paard reageert op.
 • Praat met je paard, terwijl er om hem of komen achter hem, zodat hij weet dat je nadert.
 • Als u vertrouwt het paard, zal het u te vertrouwen en doen wat je commando.
 • Loop niet rond paarden, is het misschien spook het paard en die potentieel gevaarlijk kunnen zijn.

Waarschuwingen

 • Probeer het niet te luid hoge geluiden te maken rond een paard; Het zou schrikken ze.
 • Probeer niet om direct voor een paard staan. Vision Een paarden 'is heel verschillend van de onze. Een paard kan niet zo goed te zien aan de voorkant van hen, omdat hun ogen zijn op de zijkanten van hun hoofd. Ze doen echter wel zeer goed gezichtsvermogen helemaal rond, behalve voor hun achterste. Probeer om je paard iets te benaderen vanaf de zijkant en houd alle enge of vreemde voorwerpen in hun ogen.
 • Geschikte kleding dragen tijdens het rijden.
 • Kijk altijd tussen de paarden oren het helpt je om je evenwicht te bewaren.
 • Als u achter een paard om te gaan, zet je bij de hand op de rug, zodat ze weten dat je daar bent
 • Hebben een ervaren rijder doe een veiligheidscontrole van je tuig voordat u monteren.
 • Nader nooit een paard van achter als hij niet weet dat je komt en krijg bang.
 • Rijden altijd met iemand anders in het geval van een noodsituatie.
 • Probeer niet naar beneden kijken! Je wilt niet te gaan op die manier heb je?:)
 • Nooit zitten of knielen in de buurt van een paard.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleverigheid
 • Geschikte rijkleding
 • Een Riding Helmet
 • Een paard
 • Een verzorgingsset
 • Als je een ervaren rijder kun je zonder zadel rijden zonder overstag. En een nog meer ervaren rijder kan rijden zonder helm.