Wkinl

Hoe maak je een meer milieuvriendelijke levensstijl

Hier zijn een aantal low-budget, eenvoudige tips (buiten de gewone) over hoe u uw ecologische voetafdruk te verminderen. Ook inbegrepen zijn hoe deze stappen zullen u helpen, het milieu, en die van ons die behoefte hebben om te leven in het.

Stappen

Hoe maak je een meer milieuvriendelijke levensstijl. Denk aan het verlagen van uw vleesconsumptie.
Hoe maak je een meer milieuvriendelijke levensstijl. Denk aan het verlagen van uw vleesconsumptie.
 1. 1
  Denk aan het verlagen van uw vleesconsumptie. Meer land heeft in de landbouwproductie te worden gebracht om vlees te produceren dan om plantaardige producten te produceren. Dit betekent dat er minder "natuur" voor ons om te spelen en wilde dieren te leven in en meer http://www.mbayaq.org/cr/cr_seafoodwatch/download.asp
 2. 2
  (Vrouwen) Gebruik een menstruatie cup of doek pads. Dit zal echt verminderen de hoeveelheid afval die u elke maand zetten in stortplaatsen. Menstruatie cups zijn eenvoudig te gebruiken en zeer draagbaar. Doek pads neemt een beetje meer inspanning, maar minder dan je zou denken. En, terwijl de herbruikbare producten zijn een beetje duur op het eerste, op de lange termijn ze bespaart u geld. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Menstrual_cup ) ( http://en.wikipedia.org/wiki/Cloth_menstrual_pads )
 3. 3
  Maak geen notities in notebooks. Gebruik een drie ringband en aantekeningen op de achterkant van het papier dat moet worden gerecycled. Recyclen nadat het schrijven op beide zijden. Dit zal energie die gaat in recycling en langzame opwarming van de aarde te redden.
 4. 4
  Koop wat tassen en gebruik ze in de supermarkt. Houd ze in je auto, zodat je niet vergeet om ze te brengen. U kunt ook gebruik maken van de plastic boodschappentassen als vuilniszakken voor kleine blikjes. Sommige winkels zullen bundels van plastic zakken voor recycling te nemen.
 5. 5
  Koop voedsel van de palletboxen bij uw lokale health food winkel of in sommige supermarkten. Het meeste voedsel in deze winkels is duurder, maar de palletboxen en bulk kruiden zijn vaak goedkoper dan supermarkt equivalenten en gebruiken minder verpakkingsmateriaal.
 6. 6
  Vooral over de vis die u eet. Veel vissen dan geoogst of hun vangst heeft negatieve effecten op ecosystemen oceaan. U kunt een regionale zeevruchten gids van het Monterrey Bay Aquarium in bakken te downloaden. Ze zijn een geweldige plek om te beginnen met het verkennen vlees-gratis opties zoals getextureerde plantaardige eiwitten.
 7. 7
  Hergebruiken dingen als ze breken. Hergebruik van dingen in plaats van ze weg te gooien leidt tot minder afval op stortplaatsen en minder verbruik van hulpbronnen.
 8. 8
  Start een composthoop of bak. Toss in groenten en fruit stukjes in plaats van het gooien van die items in uw huisvuil. Dit zal bezuinigen op het bedrag van uw afval, samen met het verstrekken je uiteindelijk met een aantal organisch materiaal voor uw tuin of landschap aanplant.
 9. 9
  Wanneer een lamp doorbrandt, vervang deze door een compacte tl-licht, als de grootte toelaat. Deze laatste veel langer en gebruiken veel minder stroom dan gewone gloeilampen. U kunt 120W vervanger gebruiken bij Costco. Ze gebruiken alleen 23W en werken VERSCHRIKKELIJK! En ze duren 5 keer langer mee dan een standaard 2000 reflector! Ze zijn zeer helder. Misschien wilt u alleen maar een paar te gebruiken in de kamer, omdat ze een verschil kunnen maken!:)
 10. 10
  Knip oude / lood / essen shirts (of een absorberend materiaal) te gebruiken als vodden. Gebruik ze in plaats van weefsels, papieren servetten, papieren handdoeken, enz. Zet ze dan kommen soep in de magnetron te splatter voorkomen, gebruik ze om schoon te morsen, etc. Houd een kleine emmer op een centrale locatie te gooien in een keer gebruikt, en was ze als je een last.

Tips

 • Sommige supermarkten geven je 5€ 0,05 krediet op uw ontvangstbewijs voor elk doek tas die je van huis mee om uw boodschappen te dragen.