Wkinl

Hoe maak je een man grot schoon

De man grot. Overvolle met man gear, zoals trofeeën, geweien, spelletjes, mannen magazines, blikjes bier (gebruikt en collectible), vervaagde plaid Lazyboy stoelen met voedsel kruimels weggestopt in elke mogelijke spleet en elektronische parafernalia, dit is bijna een no-go zone. Het probleem is, is dit een potentieel ongedierte veilige haven als het niet regelmatig schoon is gehouden. En terwijl het is een plek waar de mannen gaan naar zijn jongens, waardoor het een studentenhuis vol met chips, gemorste drankjes en zweetvoeten is bemoedigend problemen weerspiegelen.

Hoewel je misschien wilt de man grot negeren of gebruik gewoon een klap fakkel, omdat je weet dat het een grote (en potentieel vervelende) baan, uiteindelijk moet worden aangevallen. Trek je biohazardkostuum en pak elke fles, kan of liter ontsmettingsmiddel en aanval. Oh en ja, zou u graag aan de maker van de man grot te grijpen en afzien van wat reiniging-je-eigen-den lessen op hetzelfde moment.

Stappen

Hoe maak je een man grot schoon. Richten zich eerst op wat je weet om junk te zijn.
Hoe maak je een man grot schoon. Richten zich eerst op wat je weet om junk te zijn.
 1. 1
  Toestemming krijgen. Nu deze stap is zeer persoonlijk aan de man in kwestie. Zult u weten of u al toestemming om de drempel van de man grot steken en beginnen met het opschonen hebben, of dat je nodig hebt om het te zoeken. Als u nodig hebt om het te zoeken, assertief te zijn en hebben een feitelijk overzicht van de reden waarom de man grot moet worden gereinigd. Top van deze lijst dient gezin / huishouden gezondheid en sanitaire welzijn, het bevrijden van de plaats van ongedierte hotspots, met een aangename plek om de mens vrienden terug uit te nodigen en het feit dat je in staking iets anders schoonmaken ga zijn als de man cave blijft smerig.
  • Sommigen van u kunnen denken, "Er is geen manier waarop ik ben verantwoordelijk voor het schoonmaken van deze man man grot. Hij moet het zelf doen, net zoals hij wordt verwacht dat hij zijn aandeel te doen in het huis." Goed voor je, je hebt het allemaal gesorteerd en hoeft alleen maar door te geven op uw geheime formule om elke andere vrouw op zoek naar gedeelde schouders van de huishoudelijke schoonmaakmiddelen.
 2. 2
  Richten zich eerst op wat je weet om junk te zijn. Het vinden van items die niet bestand zijn gegooid is niet voor de man grot schoonmaken novice, het vereist de scherpzinnigheid en intelligentie van een ervaren man grot ninja want het is niet alleen wat er uiteraard bezaaid over - het gaat ook over graaft de verborgen junk. En terwijl er waarschijnlijk enkele fijne lijn die je nooit gaat begrijpen tussen een collectible blikje bier en een biertje kan voor recycling bestemd (heb je echt zorgen over een dergelijk onderscheid in ieder geval), zijn er tal van items die je zult meteen als weten junk, zoals een lege chip pakket of half dronken bierflesjes. Richten zich eerst op wat duidelijk vuilnis en verschuiven het op uit en hebben een harde liefde benadering van zogenaamde collectibles dat recycling nodig, niet weergegeven.
  • Om een ​​gevecht over collectible bierblikjes voorkomen, spoel alle bierblikjes en terug te geven aan hem. Een ander ding om op te letten - als ze afgeplat, ze zijn voor recycling. Als ze geheel en undented ze worden verzameld voor iets. Zou je wilt dat hij in uw scrapbooking gebied om te komen en weg te gooien elk los stukje papier dat niet netjes is gestapeld op kleur in een lade? Ook vragen of hij het redden van de recyclebare naar iets specifieks, zoals een oorzaak, of als dat huishouden recycling. Respect grenzen.
  • Wees sluw en savvy bij de jacht voor junk. Half opgegeten zakken chips gemakkelijk hun weg sidle in ingewikkelde spleten van banken, stoelen en achter elk meubel. Flesjes bier rollen onder dingen en blikjes worden geplet (in demonstraties van de mens kracht) en gooide alle kanten op.
  • Graven midden tussen bank kussens. Bereid je voor op wat je kan vinden tussen en onder bank of stoel kussens omdat het lelijk kan krijgen. Verwijder voorzichtig terug elke kussen en verwijder het voedsel, snoep, krant of munt stash verborgen onder. Overweeg uitpakken elk kussen en - soms zelfs mannen opraken van schuilplaatsen voor hun wikkels en blikjes en kan uiteindelijk vulling hen in het kussen zelf.
  • Controleer onder zowat alles dat kan worden verplaatst, terzijde geschoven of opzij geschild. Elk meubelstuk in de man grot is eerlijk spel voor trash hide n 'te zoeken en mogelijkheden om op te vullen junk hebben diepe gronden. Kijk niet alleen onder de omtrek van het meubilair, zorg ervoor dat de hele weg kijken naar de rug, vooral als het konten tegen een muur.
  • Kijk omhoog. Junk kan worden verborgen in vreemde plaatsen, zoals op de top van een hoge entertainment centers of zelfs lampen. Als u denkt dat een van de jongens, nadenken over wat je zou doen met je tas van cookies nadat ze zijn opgegeten, maar je echt niet wil opstaan ​​en hebben om het weg te gooien in de prullenbak. En als je echt ongelukkig, kan er zelfs iets spetterde op het plafond van een mannelijke wedstrijd om te zien wie de hoogste kon gooien (laten we gewoon hopen omwille van je man dat het niet uw keuken is betrokken).
 3. 3
  Ontsmetten. Er is een vrij goede kans dat je man is zittend op zijn man grot bank na het rollen rond in de tuin met de hond en het wordt alleen maar erger wanneer sokken gedragen voor dagen in een rij worden gevonden gevuld in de bank randen. Om de geur-vriendelijke evenwicht te herstellen, uw volgende verdedigingslinie is te ontsmetten en ontsmetten van de plaats, als volgt:
  • Banken en stoelen. Als je de vooruitziende blik om hoezen zetten op alle gestoffeerde items had, neem ze af en spoel ze met behulp van de instelling "sanitaire" op uw wasmachine. Echter, als je te maken met recht omhoog bekleding, kunt u de situatie aan te vallen een paar manieren. Huren of huren van een stoom schoonmaakbedrijf aan bekleding ontsmetten of je kon alles in Febreeze verdrinken (of een andere stof ontgeuren spuiten).
  • Bleekwater en / of desinfecteren oppervlakken. De beste manier om moord ziektekiemen is naar de harde kern gaan en bleekmiddel gebruiken. Uiteraard, zorg ervoor dat bleekmiddel zal het oppervlak niet beschadigen of je zult nooit het einde van hoe je verpest de kofferbak verkoop vinden van de eeuw te horen. Voor die gebieden die zijn betegeld of hebben een niet-poreuze ondergronden, bleekwater is waarschijnlijk prima, maar de enige manier om te vertellen is om de verbinding op een kleine, onopvallende plaats. Als u niet kunt gebruiken bleekmiddel, op zoek naar een desinfecterende agenttype plaats. Zelfs een spoelen met azijn en water zal de gezonde atmosfeer te herstellen.
  • Lucht. Spuit een desinfecterend middel in de lucht, tussen de bank kussens, onder meubels en binnenkant vuilnisbakken om de geur en ziektekiemen los te maken van het gebied.
  • Kies geuren hij akkoord gaat met, hij zou simpel grenen ontsmettingsmiddel liever bloemige geuren, "vers brood" of andere geuren. Zijn luchtruim is te persoonlijk en er zijn een aantal geuren zou je niet wilt in uw naaikamer als hij beantwoord en schoongemaakt. Als hij is allergisch voor geuren krijgt gewoon het schoon en lucht het uit door het openen van de ramen.
 4. 4
  Toon alle gebruikte schalen, bekers en borden. Als je zijn opgevallen dat een aantal van de gerechten ontbreken in hun gebruikelijke keuken-station, de meeste kans dat je kunt ze vinden in de man grot. Kijk voor kopjes, glazen, borden, kommen en gebruiksvoorwerpen in dezelfde plaatsen waar je wikkels en bierflesjes gevonden. Overweeg ook om het controleren vensterbanken of werkbladen. Je zou ook schotels, kommen en salsa nacho gerechten vinden in de man grot. Wees voorbereid op vervelende residuen op sommige punten.
 5. 5
  Pick-up bijkomende items. Van vuile kleren aan stukken van ongeopende post, het verzamelen van alle items die een nieuw thuis gevonden hebben in de man grot en maken een stapel. Denk aan het maken van uw stapel op de top van een gereinigd aanrecht of, als je al hebt gedesodoriseerd de bank maak je stapel op een bank kussen. Het idee is om de ruimte van de items die normaal niet thuishoren in de manhol zodat u schoonmaken kan afmaken wissen.
  • Gebruik een lege wasmand om je bounty te verzamelen. Een efficiënte manier om de meeste punten te verzamelen in een keer is een grote mand of zelfs een vuilniszak te laden vinden. Maak je geen zorgen over wat je oppakken (zolang het niet een lege chip zak of frisdrankblikje - die gaan recht in de prullenbak), gewoon te verzamelen en te verwijderen.
  • Maak een stapel met behulp van een hark. Als er blijkt een enorme hoeveelheid "dingen" bezaaid over de vloer zijn, gebruik dan een schone hark om een ​​stapel en plaats dan alles in mand of tas te maken.
 6. 6
  Organiseren, stof en vacuüm. Graven in uw stapel "dingen" en beginnen te organiseren. Maak kleinere stapels zoals een paal voor e-mail, tijdschriften, kleding etc. Als er iets moet gewoon terug te zetten op een plank of teruggekeerd naar zijn oorspronkelijke woning in de mens grot en blijven organiseren.
  • Vervoeren alle palen terug zijn voor het gebied. Bijvoorbeeld, als je hebt eindelijk ligt de kabel wetsvoorstel (onder andere poststukken), breng het naar uw bureau of waar je rekeningen te betalen, dus het is klaar om te worden betaald. Neem vuile kleding naar de wasruimte, enz.
  • Opnieuw de ruimte voor dolende kladjes of voorwerpen achtergelaten. Als je een grote klus te doen, is het gemakkelijk om artikelen over het hoofd dus ga terug en geven de ruimte een keer (of twee keer) om ervoor te zorgen dat je alles hebt gevonden.
  • Het gebruik van hout of een ander reinigingsmiddel, verwijder stof van alle oppervlakken. U kunt ook glas en andere soorten reinigingsmiddelen, afhankelijk van het meubilair in de manhol nodig.
  • Als je man grot heeft tapijt, bestrooi het met zuiveringszout en / of deodorizing tapijt luchtverfrisser. Wacht een paar minuten zodat de oplossing even intrekken in het tapijt en vervolgens vacuüm.
  • Als de man grot heeft tegels of houten vloeren, sweep, Swiffer (met een stofdoek) en spoel daarna de vloer met behulp van de aanbevolen vloerreiniger.
 7. 7
  Bevrijd jezelf van het schoonmaken van de man grot. Deze stap moet echt de eerste stap zijn, omdat je nodig hebt om de man mee te nemen als je het schoonmaken. Want in werkelijkheid, dit moet een training, waarin je laat zien wat hij zal doen vanaf nu zijn. Zijn ruimte, zijn verantwoordelijkheid. En de schaamte misschien net genoeg dat je nooit zult moeten stap voet in er weer schoon te maken. En als je echt geluk hebt, zou hij excuses door het tonen van een speciale film voor de twee van u in zijn man grot. Lucky you.

Tips

 • Voeg een paar luchtverfrissers op de kamer, zoals een plug ins of parfum olie doordrenkte houten riet. Zorg ervoor dat de geur aan de man wiens grot is of iets dergelijks verbrand papier zal het snel vervangen aanvaardbaar is.
 • Houd in gedachten dat ondanks uw rigoureuze inspanningen, kan de man grot binnen een kwestie van dagen (of zelfs uren) terug naar zijn vorige toestand. Je moet wel goed met dit en weten dat je kan hebben op zijn minst voorkwam een ​​paar gevaren voor de gezondheid met uw werk.
 • Beschouw het huren van een tapijtreiniger om het vuil en het vuil verborgen in het tapijt te verwijderen.

Waarschuwingen

 • Voordat gooien alles in de kamer, vraag je man om geen waardevolle spullen die kunnen worden opgevat als junk verwijderen.
 • Niet iedereen zal het afgeleefd man grot beleven. Sommige manhol eigenaren zijn erg netjes en schoon. Als u deze plaats te ervaren, is dit artikel niet van toepassing is, uiteraard.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoonmaakgereedschappen
 • Vuilniszakken
 • Medisch onderzoek handschoenen, verschillende pair